höjden av lathet.

Är när man trots att man har ett brandlarm som låter om en kanariefågel var tioende sekund, inte orkar gå och säga till hyresvärden som bor tjugo meter bort (i samma hus). Så har jag haft det i ett par dagar nu. Jag sover rätt dåligt med det här satans pipandet kan jag säga. För övrigt tänkte jag helt spotant hoppa på ett tåg till Göteborg förut, men jag insåg att jag inte skulle hinna. Kanske gör det imorgon istället. Kanske. Inte. Eller jo, kanske.
Puss

inte utan min släkt.

Något som många bävar för är när det vankas släktkalas. Men inte jag. Jag älskar min släkt! Mostrar, kusiner och extra allt i en kaosartad blandning. Min släkt finns alltid där. När det går bra och när det går dåligt. Och när det inte går alls oxå för den delen. Min släkt är helt otroligt stor och vi kallas ofta för familjen taikon av utomstående vänner till familjen. Ingen förstår riktigt hur vi hänger ihop (nä, inte ens vi själva) men det gör liksom ingenting, alla bara är.

Utan min släkt vore jag ingenting <3.

i could really use a wish right now.

Just nu känner jag mig väldigt, väldigt ensam.
Puss

the greatest hits.

Det bästa med min termin i Spanien var alla resor och alla otroliga människor jag lärde känna där.






















































PUSS

vill du vara min ängel?

Det blev hög feber i fyra dagar och sen ett par dar på sjukhuset med antibiotika intravenöst efter det. Fotinfektion. Igen. Och nu ska jag käka antibiotika i en vecka till. Men vad gör väl det. Nu är jag frisk i alla fall, men fy satan vad tråkigt jag hade när jag låg på sjukhuset igår. Så tråkigt att jag to.m skickade ett sms till 118800 och frågade; vem är Johanna Groop? Som svar fick jag; "118800 tror att Johanna Groop är en söt och snäll tjej som gillar att äta sockerkakor, golfa på natten och kolla på film". Haha, det där med nattgolf kanske jag ska prova då...

Men i alla fall, nu är jag typ frisk. Så ni vet liksom.
Puss!

you give me fever.

Igår var febern uppe i 40,2. Inte okej! Jag tror att min kropp har råkat ut för en känslomässig overload, därav den höga febern. Igår och idag har jag bara legat i sängen och kollat på Beverly Hills som Dinah prackade på mig häromkvällen. Hon blev nästan arg när jag sa att jag inte hade sett det. Nu har jag i alla fall nästan plöjt mig igenom hela säsong ett and i like it.

Febern är nu nere i 35,4. Lite weird med tanke på att min normaltemp är 36,4. Hmm, aja nu ska jag sluta med mitt febersnack och bli frisk tills imorgon kväll då fröken Igelström kommer till Kalmar på besök. Det kan ju inte bli annat än smashing.
Puss!

bastu

Igår hade jag fest i min lägenhet, aka bastun. Det var väldigt trevligt tycker jag, bortsett från att det var för jävla varmt. Men anyways, det var kul att träffa Kalmargullisarna igen. VÄLDIGT kul!

Det händer mycket i mitt liv nu. Läskigt och spännande.
Det var allt!
Puss

var var vi?

Herregod, en sån här lång bloggbreak har jag nog aldrig haft. Har funderat lite på om jag ska sluta blogga helt, men det tyckte inte Jessica så då fortsätter jag väl. För din skull! Hahaha, nää inte bara men ändå.
I alla fall, sen jag bloggade sist har det hänt rätt mycket som ni som hänger en del på facebook kanske har uppmärksammat. Jag har bla varit i Frankrike, södra Spanien och nu är jag tillbaka i Kalmar efter en hyffsat snabb mellanlandning hemma på bästkusten.
Min tid i Spanien var grym. Det är svårt att säga om det är det bästa jag har gjort, men lätt en av de bästa sakerna.


Sedan jag kom hem till Sverige har jag bara haft det skönt, varit i stan, varit på landet och bara träffat människor jag har velat träffa.





KÄRLEK.

RSS 2.0