why?

Av någon jävla anledning har jag precis sprayat på mig en skitäcklig parfym. Nu luktar jag tant. Faan också.

Annars har jag varit jävligt effektiv idag ska ni veta. Har varit hos läkaren (som förövrigt var det snabbaste läkarbesöket ever på drygt åtta minuter!), fikat med Katta på hamnkaféet och solat. Jag skulle börja plugga för en stund sedan, med tappade bort koncentrationen någonstans på vägen. Nu har jag i alla fall hämtat ut min bok, så nu kan jag äntligen (?) plugga.
Dagens fina ägodel är dessa midnattsblå sidenshorts/trosor med volang från Topshop. Okej det är väl mer ett par trosor, men jag vill använda dem som shorts och då gör jag det. Sover i dem för tillfället, bara så att ni vet alltså.
Imorgon åker jag hem och på lördag blir det bröllop, looking forward!


 

attitydproblem

Idag har varit ännu en fantastisk dag, faktiskt. Tvättning och dåligt lokalsinne till trots. Jag har varit på salong och unnat mig vardagslyx i form av fransk manikyr. Det tog dock en stund innan jag kom dit, med tanke på att jag inte hade någon som helst aning om var jag skulle, men det löste sig så småningom och jag kom i tid (hatar för övrigt att komma sent). Tjejen som fixade mina naglar var hur gullig som helst och jag kanske ska få hyra en lägenhet hos hennes när mitt kontrakt här i korridoren gått ut efter sommaren.
Nu ikväll har Nicole varit hemma hos mig och vi köpte naturgodis för 100 (!) spänn förut. Det var kul att hon kom :).  Mycket kärleks- och killsnack blev det.

Jag har kommit på att jag ska lägga upp en bild här i bloggen varje dag på något som jag redan äger och som jag gillar lite extra mycket. På så sätt kan jag se att jag redan har en massa som jag gillar, och därför inte behöver mycket mer. Det kan låta tråkigt, men tro mig; jag behöver börja betala tillbaka till mig själv big time.
Vi börjar med en av mina favoritväskor som jag köpte i Kanada i somras. Den kommer från märket ROOTS och är skitsnygg tycker jag. Detaljerna i form av peacemärket och guldet är det som gör hela väskan. It's smashing helt enkelt, bilden är ju dock mindre bra.

'Nu ska jag sova, är skittrött! God natt:).

life...

Att tvätta måste nog vara bland det tråkigaste man kan göra, speciellt i detta huset där varken torktumlare eller torkskåp fungerar som det ska och man tvingas hänga upp all tvätt i sitt rum när tvättiden är slut. Det är lite jobbigt måste jag säga. För att inte säga skitjobbigt. Förra gången jag tvättade fick jag låna min grannes tvättställ, men han är nog inte hemma nu....

Jag har länge funderat på vem som städar i själva korridoren här. Alltså utanför allas rum. Vi som bor här städar ju bara våra rum, köket och "vardagsrummet", men aldrig i korridoren. Idag såg jag för första gången en liten inhyrd städare, eller nä förresten så värst lite var han inte. Men städare i alla fall. Jaja, nu vet ni det. VI har alltså inhyrda städare i vår korridor. Det ni!

Annars har jag inte så mycket mer att rapportera om för tillfället, jag ska fixa mina naglar på salong idag:). Jag vet, jag prioriterar konstigt, men det är liksom min grej att göra det. Jag börjar i alla fall bli medveten om min konsumtion och det känns mest skrämmande, men samtidigt bra att jag börjar fatta var alla pengar tar vägen, något jag inte har reflekterat över speciellt mycket tidigare.

Förresten; jag blev ju lite rädd att jag hade slängt/ tappat bort eller helt enkelt bara glömt att boka en biljett tillbaka till Kalmar till på söndag, men tack och lov hittade jag den i form av ett sms i mobilen. Skönt!
Nu hoppas jag på att jag får mitt studiemedel snart...

modebloggare jag? näää.

Men nu sitter jag här i sann modebloggaranda med ett glas apelsinjuice och en hallonsmoothie framför datorn på morgonen. And guess what? I like it! En av fördelarna med att bo själv är att man kan ta den lyxigaste vaniljyoghurten som finns och göra vad man vill på den, tex då hallonsmoothie och detta utan att någon ifrågasätter.
Idag gick jag upp en timma tidigare än vad jag egentligen behövde för att vakna ordentligt innan föreläsningen. Och jag måste säga att det funkar än så länge. Kvalitetstid på morgonen är klart underskattat.
Nu ska jag ha bästa måndagen på länge!
Puss på er!

mitt ursprung

Har precis kollat på myheritage.com efter vilka kändisar som jag är lik, för att få lite inspiration till mitt Hollywood-födelsedagskalas. Jag testade typ med alla foton jag har på mig (nästan alltså) och de som jag tydligen är mest lik är Gisele Bunchen, Ashley Olsen och Beyoncé. Vet inte riktigt om jag håller med, men det är ju trevligt om det stämmer lite.

För övrigt har jag inte gjort många knop idag. Satt på Bibblan i ca en timma och läste lite psykologi, riktigt skönt på en söndag faktiskt då det inte var så jäkla mycket folk som det brukar vara. Och vet ni vad? Boken som jag hade gömt fanns kvar på samma ställe, haha!
Sedan har jag solat, också det riktigt skönt även om jag får lite cellskräck av att ligga i ett solarium. Men det gick bra, jag överlevde.
Jag ser fram emot veckan som kommer då jag för en gångs skull har planerat in en hel del; bla fika med Cornelia, fixa naglarna på salong, bio eller tacokväll med Katta och sist men absolut inte minst viktigt; min mosters bröllop på lördag! Det ska bli så himla kul! Sedan har jag en hel del saker som jag måste börja fixa med denna veckan såsom sommarjobb (kanske åker utomlands och plockar frukt eller nåt, tänk typ plocka vindruvor på en fransk vingård eller nåt.P), få en remiss så att jag kan börja gå på fotvård på sjukhuset och så är det säkert något mer som jag har glömt att skriva nu.

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa min bok Flyga Drake, den är helt underbar!:)

Puss

good thinking

Många tankar som snurrar i mitt lilla huvud just nu. Men det är bra tankar ska ni veta, och så länge jag känner att jag har kontroll över dem är det lugnt.
Idag har jag träffat Katta och haft det mysigt. Vi har storslagna planer ihop ska ni veta! Mer om det en annan dag.

Puss och kram, ta hand om er!

freaky friday?

Närå. Men nu händer det en hel del vill jag lova. Imorse (eller ja, klockan var väl ett) började jag dagen på ett konditori med Jessica där jag åt en Budapestbakelse med hallon till frukost (är det fredag så är det!). Och sen en macka på det, konstig ordning, jag vet.
Jag har börjat kolla upp sommarjobb och funderar på om jag kanske ska söka något utomlands? Jag har dock inte riktigt kommit fram till hur man gör, men håller på att göra lite research. Mer om det i helgen.
Ikväll ska jag jobba på Sjösjukan igen, och nu ska jag äta en avokado.
So long, puss!

klänningstankar

Jag har de senaste dagarna ätit all möjlig skit. Eller inte skit, men mat av mer onyttig natur som te.x b&j-glass, bulle, godis och annat. Detta kan tyckas vara en jävligt konstig taktik med tanke på att jag nästa helg ska ha på mig en klänning som jag på nyårafton knappt kunda andas i. Men det är så jag jobbar i alla fall.

För övrigt har jag idag tänkt mycket på lycka. Jag har försökt formulera ett blogginlägg hela dagen, utan något vidare resultat. Men inte faan är lycka att komma i en klänning om en vecka om det innebär att jag måste motstå det jag gillar? Eller? Nää, klart det inte är. Väldigt kortvarig i sådana fall... Hmm...
To be continued...

inte så glamouröst...

Nu har jag precis gjort det äckligaste jag vet. Inte självmant förstås, verkligen inte. Jag har snarare skjutit upp det tills det inte har funnits någon återvändo. Vad jag försöker säga är såklart att jag har städat i korridoren. Inte i själva korridoren, men köket och vardagsrummet. Först tänkte jag; men va faan, det här är ju inte så farligt. Sen kom jag på att jag inte bara skulle dammsuga och moppa golvet, utan även tömma soporna och städa upp i köket efter en liten påminnelse från min kära granne.
Jag struntade i moppningen, och la i stort sätt alla sopor i samma påse. Men fy faan va äckligt det är! Jag höll seriöst på att spy ett flertal gånger. Att folk inte kan fatta att de måste skölja ur burkar mm innan de lägger dem i våra äckelsoplådor.
Dagens insats helt enkelt. Vad gör man inte för sina grannar?! Ja, inte faan moppar man golvet och sorterar sopor i alla fall...

God natt.

help me out here!

Jag har ett problem. Jag vet inte hur jag ska göra med kurslitteraturen i denna kursen. Jag olika alternativ.
  • Jag går till Akademibokhandeln imorgon och köper en av böckerna och bläddrar i den jäkligt försiktigt och går tillbaka med den när jag har en mer långsiktig lösning.
  • Jag lånar av alla andra,  nackdelen med detta är att jag kommer känna mig tattig och måste anpassa mig till andra.
  • Jag springer till Bibblan fort som faan efter varje föreläsning och sitter där hela dagarna och läser, nackdelen då är ju att jag måste sitta på Bibblan. Det behöver i och för sig inte vara någon nackdel, med tanke på att jag pluggar bättre på Bibblan.
  • Jag beställer alla böcker på internet och försöker lösa det så gått det går tills böckerna kommer.
  • Jag kollar runt på bibliotek i närheten och försöker får dem att skicka böckerna hit till kalmar.

Så, vilket alternativ låter bäst?
Jag har tänkt på detta hela dagen ska ni veta.

den näst tråkigaste dagen i veckan

Måste väl ändå vara måndag? Jag menar, söndag är helt klart tråkigast. Söndagar hade jag lätt kunnat vara utan. Måndagar är enligt mig ofta inte så roliga de heller. Därför funderar jag på att skoja till min måndag lite genom att sticka till Maxi och köpa en B&J och slänga mig framför "Smekmånaden" kl åtta.
Annars har jag varit på en något ostruktuerad föreläsning, varit på läxhjälpen och varit hemma hos en klasskompis som har klippt mig idag. Inget avancerat, bara toppat.
Jag funderar på hur jag ska göra med min träning. Jag tycker att det är så fruktansvärt tråkigt att träna, men jag har ju kort på ett dyrt gym vars månadsavgift tickar på utan att jag utnyttjar det.
Av någon jävligt konstig anledning känner jag mig mer tillfreds med min kropp när jag inte tränar, hur kan det komma sig?!


Nej, nu B&J-inköp var det. Men först måste jag ta en alvedon, har sjukt ont i huvudet.


Puss

bakisdagen nr 1

Söndag. Bakis. Kul kväll igår. Fantastiskt roligt. Lips. Drinkar. Dans. Idag film. Pizza. Godis.

blägginlag!

Här kommer ännu ett blägginlag! Och fy faan vad kul jag har haft ikväll, tack Jessica!
Puss

i could see that look in your eyes

Gårkvällen gick bra. Efter att ha hällt i mig lite rödvin begav jag mig till Byttan för att möta upp honom. Han stod utanför i kylan och väntade vilket jag tyckte var lite gulligt, men samtidigt lite jobbigt.
Middagen förflöt smärtfritt, även om det kändes som att det bara var jag som pratade i stort sätt hela tiden. Haha, jag var nog rätt nervös ändå. Vi delade på notan och följdes en bit innan vi skulle åt olika håll.
På något sätt har jag kommit på idag att han påminner mig om Miguel (för er som vet vem han är). Jag tror att det har med blicken att göra. En ganska bestämd blick som vet vad han vill, vad det är har jag dock ingen aning om.
Och jag vet inte riktigt vad jag själv vill heller måste jag säga.
Men nog om det nu, ikväll väntar fest hos Jessica och sen på Palace. Blir nog askul tror jag:).
Och, nu är en Åreresa med Sara bokad över påskhelgen, ska bli så jävla roligt!
Ha det fint alla!
Puss

jaja...

Idag har jag egentligen inget överdrivet intressant att blogga om, men jag gör det ändå:P. Busigt va?
Jag har varit på Pressbyrån och hämtat ut mitt paket från Ikea (visste ni förresten att man kan beställa hem saker från deras hemsida nu?) som innehöll mitt efterlängtade påslakanset och två färggglada handdukar. Löjligt egentligen hur man kan bli så glad över ett jävla påslakan, men jag har längtat efter det i över ett halvår och varje gång jag har varit på Ikea (säkert minst 5 gånger) har det varit slutsålt, men nu äntligen! Efter det cyklade jag till Ekelunds och köpte godsaker till mig och Olivia, föra tt sedan åka hem och fika med henne. Helt sjukt att hon flyttar på lördag!:(... Annars har jag bara undvikit att plugga mest hela dagen, lite korkat med tanke på att jag har tenta imorgon men va faan jag har ingen lust.
Imorgon blir en spännande dag, förvänta er ingen bloggning:P.
Puss på er!

robin hood-syndromet

Är precis vad jag har lidit av länge nu. Jag tar från den rika (mitt sparkonto) och ger till den fattiga (mig själv). Bra va? Eller kanske inte egentligen... Hmm, det är svårt det där. Vad är rätt egentligen? Ska man inte ha rätt att unna sig saker medans man kan? Man lever ju faktiskt bara en gång.
Hej hopp, på fredag ska jag gå på date:).
Pussiluss

keep it loose, keep it tight

Dagen har bjudit på mer än vad jag imorse trodde att den skulle göra. Det började med pluggande på Bibblan, sedan hem och äta lunch. Efter det åkte jag och Olivia ner på stan och shoppade lite. Olivia är min granne i korridoren, och hon ska ev. flytta härifrån:(, sad but true! Kanske alltså.
Sedan på eftermiddagen hände något fantastiskt, jag fick skitmycket inspiration och kom på vad jag vill med mitt liv! Helt otroligt, att jag inte tänkt på det förut! Vad det är tänker jag inte avslöja här och nu.
Kvällen spenderades med Lasse, vi tog en promenad och sladdade in på Ica och köpte vaniljglass. Sen fortsatte vi hem till honom, gjorde fruktsallad och kollade på A walk to remember. En av de finaste filmerna jag vet.
Hej å hå!

dagens shopping

Det är konstigt hur mitt smink alltid tar slut samtidigt. Eller konstigt, men jag menar jag köper sällan bara en produkt. Idag jar jag i alla fall köpt en foundation och en maskara, och eftersom att ni som läser verkar gilla bilder lägger jag upp en. Schysst va?

måsten...

Det här med måsten är något skitjobbigt enligt mig. Jag MÅSTE verkligen plugga till tentan nu, men hur kul är det egentligen när man verkligen måste?! Jag skjuter alltid (nästan i alla fall) upp allt som är jobbigt och som jag måste tills jag VERKLIGEN måste. Och då jäklar! Då blir det lite lättare för att man vet att om jag inte göra detta nu så kommer det skita sig.

Dagen har istället för plugg ägnats åt matshopping, bloggtittande och nedladdning av film som jag har tänkt se på sen. Men  först, skriva ordlistor till alla områden vi ska ha tenta på. Gud så roligt!
Haha! Kul inlägg, verkligen...

eftertänksam...

Hmm... Det verkar som om att fler bilder och en ny design är ett bra koncept om man vill ha flera läsare, det funkar här i alla fall I can tell!
Jag hade tänkt plugga hela helgen, med tanke på att jag har tenta nästa vecka. MEN när Jessica ringde igår och frågade om jag inte ville komma på vinkväll hos Emelie, tänkte jag att "va fasen, man måste ju få ha ett liv även om man går i skolan". Så det blev alltså en mycket mysig kväll med Emelie och Jessica, innehållande festplanerande och en hel del vindrickande. Kvällen avslutades på KM där vi satt i kanske tjugo minuter, snacka om malplacerade(!) och spanade på folk.

Vårterminen kommer bli SÅ bra! :)
I
dag väntar tvättning (jag vet, skitkul!) och sen ikväll antagligen filmkväll hos Emelie, right? Och innan det ska jag verkligen försöka bli klar med seminarieuppgiften tills nästa vecka, skulle vara skönt att bara ha tentaplugg att fokusera på sen.

Ha det så bra och ta hand om er!


babyhår

Är det inte lite konstigt att mitt babyhår börjar framträda vid 18-års ålder?!

thinking of you...

Tanken av att någon tänker på mig gör mig varm. Om personen i fråga sen gör det i påverkat tillstånd spelar för mig inte jättestor roll just nu. Det måste ju liksom ligga en tanke bakom handlandet i vilket fall. Gulliga sms är allt som krävs för att göra mig på gott humör för tillfället. Och gör så att jag inte kan sova, men det är en helt annan femma. Jag blir liksom helt bubblig och uppspelt typ. Det är konstigt egentligen, med tanke på att jag inte ens känner personen i fråga. Jag har träffat honom en gång. Men men. Jag är väl lite konstig av mig i guess.
Wiiii, nästa helg. Då jävlar!
Ni skulle bara veta, det gör ni nog i och för sig!

Volym och pepparkakor

Nu har jag ätit upp de sista pepparkakorna. Jag tycker nog inte om pepparkakor sådär jättemycket egentligen, men jag kände att det bara var jobbigt att ha kvar dem och jag kunde inte med att slänga. Så jag proppade i mig ca 20 stycken stället, bättre så.
Förresten, nu har jag testat volymtången som jag köpte idag. Den är bra, men jag glömde toupera innan så det blev inte överdrivet mycket volym. Anyhow, den ser ut som och funkar som en helt vanlig våffeltång, så det går alltså lika bra med en sådan enligt mig.
Bara så att ni vet liksom!

Ny look

Gillar ni det? Jag älskar det! :) Cred till duktiga Lisa!(L)

I love you is that okey?

Idag har jag shoppat i tre timmar med Jessica. Har hittat en hel massa fina grejer!
Här har ni allt:).
Den här klänningen/tunikan kommer bli smashing till jeansjacka, beiga leggings, mörkbrunt, flätat skärp i midjan och min chokladbruna Roots-väska.
Färgerna ser lite konstiga ut... Men den är skitsnygg i verkligheten!
Denna ska kommer jag nog matcha på typ samma sätt. Funkar nog även superbra på stranden i sommar över bikinin. Tänk att jag är lite brun då oxå:P Lägg märke till möstret längst ner, skitsnyggt!
Från Gina Tricot(!)
Oxå från Gina, tänk vad fräsch till jeans och sen när det blir lite varmare jeansshorts:)
En topp från H&M. Lite lik den Nolitatoppen jag lånade väldigt mkt av Nathalie i våras:P Väldigt snygg om jag får säga det själv!En volymtång, since my hair has no volume:)Sådana här örhängen har jag velat ha i flera år. Stora silvriga ringar, fast lite bredare än de från te.x H&M. Love them!Fina undies från H&M.Vit bh från Tiger of Sweden, sååå skön!Och slutligen en svart slokhatt ála Hollywood på 50-talet. 29 kronor :O, ett finfint kap alltså, från H&M of course. NU gäller det bara att bli bjuden på Hollywoodparty... Eller så kanske jag ska ha ett själv, who knows?  Ni får bortse från det otvättade håret:P

Okej, såhär många bilder jag nog aldrig haft i ett blogginlägg. En ny trend här kanske? Det enda lilla jobbiga kruxet är att bilderna är felvända även fast jag har vänt  de rätt i iPhoto, why?

By the way, när jag och Jessica satt och fikade idag så gick brandlarmet på Baronen (köpcentret där vi var) så alla fick gå ut och det kom brandmän och grejer. Värsta dramatiskt! Hihi, sen visade det sig att det var någon elektriker eller något.  som hade tabbat sig. Så det var alltså ingen fara på taket! Eller säger man ens så? Anyways, idag är det typ vårväder ute, så snart ska jag ragga upp någon som får följa med mig ut i det härliga vädret!
Ha det så bra så länge!
Puss på er(L)

Pepparkaksmuffin och bara liiite shopping

Idag har jag haft en lagom aktiv dag. Dagen började med att jag virrade runt i över en timma för att hitta en cykelverkstad, vilket jag till slut gjorde. Killen som jobbade där var ensam och hade skitmkt att göra, ändå hjälpte han mig först och lagade min punka på nolltid, dagens ros till honom! För utan min cykel klarar jag mig typ inte, jag cyklar överallt här! Till mataffären, skolan, gymet eller till stan. Och just det! Precis innan jag skulle bege mig ut i kylan och cykla till cykelverkstaden ringde det en kille som sa att han hade ett paket till mig från American Apparel! Och gissa om jag blev glad! Många snygga bas t-shirts blev det där. Även om frakten tog lång tid, typ över tre veckor(!).
Sedan lagom till lunch mötte jag upp mina kära klasskamrater och tog en fika på det enligt mig mysigaste fiket i Kalmar (nu har jag ju inte varit på alla, men ändå). Vi pratade om vad som hänt under jul och den kommande tentan. Alla verkar vara skitnervösa inför den. Jag måste säga att  jag känner mig ganska lugn. Det hjälper ju inte om man stressar upp sig, blir bara jobbigare då ju.
Annars har jag ringt några viktiga samtal (dock utan önskat resultat, eller rättare sagt inget resultat alls) och köpt ett par vantar, eftersom att mina förra var helt trasiga plus att jag hade tappat den ena. Och vantar är  verkligen nödvändigt här, fy fasen vad kallt det är!
Så, idag har jag alltså varit ganska duktig och effektiv och dagen är inte slut än.
Ha det fint! Puss

what doesn't kill you, makes you stronger?

I stort sett hela mitt liv har jag varit "Den Starka". Jag har gått igenom mycket skit, men har alltid lyckats ta mig ur det helskinnad. Jag tror att de flesta har sett mig som en stark tjej. En som fått ta många smällar, men som alltid har klarat sig utan problem. Jag kan nästan tycka nu såhär i efterhand att det skulle vara bra om jag hade brutit ihop mer och inte varit så jävla duktig hela tiden. För vad inte så många kanske vet är att jag har burit på otroligt mycket känslor och skit som jag inte riktigt fått utlopp för, ungefär sedan jag var åtta år gammal, om inte ännu längre. Jag har alltid varit den som alltid lyssnat och nickat, men aldrig berättat särkilt mycket om mig själv och hur jag känner och mår. Det känns dock bra att jag har insett det nu. Eftersom att det är, eller borde i alla fall vara lättare att ta tag i saker om man är medveten vari problemet ligger.
Denna hösten som varit har jag sakta förändrats. Det känns så i alla fall. Jag har blivit mer tolerant mot mig själv och insett att jag inte kan vara Superwoman HELA tiden, hur mycket jag än vill det. Något annat som jag håller på att inse är att jag inte kan förändra andra människor. Jag ser hur jag skulle vilja att andra människor såg pä världen och verkligheten, men de enda som kan göra någonting åt det är de själva. Det är jävligt frustrerande kan jag tala om. Dock ganska skönt när man väl fattar det. På ett sätt är det jobbigt att bara stå brevid och titta på, men samtidigt skönt att slippa ta tag i andras problem. Vilket jag är ganska bra på annars. Att vilja lösa andras problem alltså.

Nu är jag back in Kalmar, och det känns skönt. Skönt att ha sitt eget och får lite space igen. Lite distans det allt det där hemma. Denna terminen kommer bli bra, jag känner det på mig!
/ Jojo

Hur kan hon?!

Hon står mitt framför näsan och provcerar mig något så in i helvete! Medvetet javisst, men vad faan tänkter hon med?
"Du behöver inte säga att det är pga bussen som du väljer att bo hos morfar".
Nä visst, du vet att jag inte kan säga något annat, det tar lixom emot. Speciellt när Charlotta står brevid. Nä visst, jag kan säga att det är för att jag hatar dig. Nej! Det kan jag inte. Jag har varken kraft eller mod, och det retar mig något så in i helvete. Om hon nu själv vet anledningen; varför inte ändra på sig? Vad faan är grejen?! Jag Fattar INTE!!!!!!!!!!!

true, hard feelings

Mycket bloggande blir det. Men så är det med mig. Ibland får jag för mig att blogga som en galning och ibland har jag ingen lust överhuvudtaget. Nu är jag som ni förstår inne i blogga-som-en-galning-perioden.
Jag funderar på att köpa ett halsband som det ska stå "I tried bering reasonable, I didn't like it" på. Det skulle passa mig finfint. Jag har oftast svårt att förklara eller sätta ord på varför jag gör som jag gör, men på något sätt vet jag att det är det bästa jag gör eller i alla fall försöker att göra i alla situationer. Då är nästa fråga vem jag gör saker för. Om jag gör saker för någon annan så är ju inte det bra. Okej, that came out wrong, men jag menar bara att jag inte ska tänka så mycket på vad andra vill och förväntar sig av mig HELA tiden. Då blir jag ju knäpp till slut. Jag måste lära mig att göra saker för min egen skull, och inte för någon annan.
Igår hade jag ett deep-talk med morfars fru och då pratade vi just om detta. Och att jag ska lita på min instinkt, för den är oftast väldigt bra. Jag har nästan alltid vetat att min instinkt är bra, (eller kan man ens säga så?) men har på ett sätt inte vågat lita på den. Detta ska det bli ändring på!
För tillfället känner jag mig rastlös och vill tillbaka till Kalmar. Känns som att jag har mer utrymme för att göra det jag vill där på något sätt. Såklart hade den bästa kombinationen varit om jag tagit med mig alla underbara människor härifrån till Kalmar, så att jag hade alla på samma ställe. De jag inte gillar eller orkar med hade fått stanna här. Då hade allting varit himla bra. MEN man kan väl inte få allt.
Nu innan jag åker tillbaka till min andra hemstad ska jag äta middag med pappa på restaurang, gå på fotvård, äta lunch med Pelle, gå på bio och passa på att träffa alla som jag vill träffa.
Sedan när jag kommer tillbaka har jag lite att fixa med innan skolan börjar igen.
Sov så gott! Puss

mååål!

Ja, inte ett sådant mål. Jag tänkter mer mål eller saker som jag vill ska hända detta året.
Till att börja med vill jag börja prata med en psykolog. Inte för att jag känner att jag har några specifika problem. Men tänkt vad skönt att ha någon som bara lyssnar är helt objektiv. Det tror jag kan bli kanonbra.
Sedan när jag kommer tillbaka till Kalmar ska jag damma av mina gamla spanskaböcker och börja studera språket på nytt, med tanke på att jag ska tillbringa en längre tid där nästa år.
Jag vill bli mer tillfreds med min kropp. Detta tänker jag verkställa genom träning. Min kost kommer jag nog typ aldrig ändra på, det funkar bara inte.
Jag vill utveckla min affärsidé och starta upp företaget.
Jag vill åka på de resorna som jag nämnde i tidigare inlägg.
Jag vill flytta till en EGEN lägenhet, förhoppningsvis till hösten.

Jag tror faktiskt att jag även detta året kommer utvecklas mycket, jag hoppas på det i alla fall!

2oo9

Nytt år... Jag känner mig alltid lite tom såhär på nyårsdagen, vet inte riktigt vad det beror på men jag har alltid samma känsla oavsett vad jag gjort kvällen innan. Kanske är det just det här med nytt år. Man förväntar sig en jätteförändring och så blir det inte så. Man vet liksom inte var man ska börja. Eller man och man, JAG menar jag. Fast mitt 2008 har faktiskt inneburit en hel del stora förändringar bla; har fyllt 18, tagit studenten, börjat plugga på högskola och flyttat hemifrån. Jag börjar bli vuxen helt enkelt, eller är jag redan det kanske? På god väg i alla fall.
Nyårsafton blev absolut inte som planerat, men sen när blir det det? Istället för alla festplaner som inte blev av åkte jag hem till Sara och hennes mamma i min smashing outfit. Där åt vi hummer och risotto och drack champagne. Till efterrätt fick vi tre olika sorters Häagen Dazs, alltså blev min nyårsafton väldigt mycket lyxigare än väntat såväl materiellt som känslomässigt. Vi lyssnade igenom vissa av mina och Lisas låtar från skivan och Saras mamma grät när vi lyssnade på Your Song. Det var fint.
2009 ska bli ett bra år. Kanske det bästa hittils tom! Det börjar i alla fall bra med min mosters bröllop i slutet på januari och en Köpenhamnsresa i början av februari. Även en Åreresa runt påsk kanske blir av. Sen är mitt mål att åka till New York i sommar igen. Åååh, vad jag vill göra det!
Det kan bara gå uppåt!
Peace out!

RSS 2.0