min måndag

Hej!
Jag har så jävla mycket att tänka på just nu. Har ju precis kommit hem från Thailand, så jag har tre prov att göra i skolan + en massa annat skolarbete att ta igen, jag har projektarbetet att jobba med dvs skriva musik till en låt till nästa tisdag + öva på mina andra låtar, en eventuell flytt hemifrån, min fot, vad jag ska göra efter studenten plus att jag ska försöka ha ett liv utöver detta. AAAAAAAHHHHH! Mitt huvud exploderar snart.

hemma igen!

Efter en fantastisk månad i Thailand är jag hemma igen. Det var helt enkelt underbart! Det är nästan svårt att fatta att man bara för ett dygn sen badade i havet på andra sidan jordklotet. Månaden i Thailand innehöll allt som en bra semester ska innehålla-; bad, sol, utflykter, lite krök- om än med en del dålig inslag. Nyårsafton var dramatisk med bråk som fick oanade konsekvenser, Mia och Eric pratar fortfarande inte med varandra och nu har det gått 11 dagar! Låt oss hoppas att det inte går över ;).
Som ni säkert känner till är det mesta svinbilligt i Thailand, vilket innebär att det inhandlades allt möjligt bla har jag köpt min studentbalklänning, en mulberryväska (som ser äkta ut), en hel hög med filmer och en massa presenter.
Min dator bråkar med mig just nu så lite bilder kommer senare.
So long, puss!

RSS 2.0