trög?!

Är han trög eller bara jävligt ointresserad?
*

härmapa

Jag härmar Jessica och gör en plan över vad som kommer hända över jullovet och vad jag vill hinna med.
imorgon blir det mys med Jessica (fika möjligtvis:)?), julpyssel hos morfar + lite annat som jag behöver fixa. På måndag antar jag att vi ska byta julklappar här hemma innan jag åker till morfar där jag ska stanna i minst en vecka. På tisdag åker familjen till Italien. På julafton ska jag hem till Per (ni vet, han som spelade your song på piano på skivan), på eftermiddagen/kvällen vet jag inte riktigt var jag ska vara än. Efter jul ska jag träffa Lisa, och antagligen även Sara beroende på när hon kommer hem från Holland. Nyår blir antingen hos Sofia, utgång, fest hos Nicoles syster eller kanske ngt helt annat? Who knows, jag kanske kommer träffa Robin med tanke på att han ska spendera nyårsafton i Götlaborg:). Som det ser ut nu kommer vi i alla fall ta samma tåg tillbaka till Kalmar.

Annars vill jag hinna med en mysig middag med Pelle innan nyår, middag på Sense med Proppen, middag med pappa på ngt mysigt hak i Kungsbacka efter nyår. Jag vill baka pepparkaksmuffins. Samt kanske lite shopping i mellandagarna, lite plugg då jag ska läsa två pocketböcker om våldtäkt, Bobbyfallet+ ett våldtäktsfall tills efter lovet.


Ha en fin lördag alla!
Puss

Resan är bokad och klar!

NU har jag bokat boende i Köpenhamn i början på februari, vi kommer ha så jävla kul tjejer! Fy faan, vad roligt det ska bli! Shopping, god mat och balla uteställen, here we come! Snacka om att vi kommer ha mycket grejer med oss tillbaka hem...
By the way, nu är jag back home. Ligger i min säng med datorn på magen och bara njuter. Och har lite julklappspanik, men det behöver vi inte tänka på nu. Har i alla fall kommit på världens bästa julklapp till världens bästa bästis!:)
Anyways, idag har jag varit på Liseberg med min lilla familj + carls söta flickvän. Det var så mysigt! Jul på Liseberg är bland det juligaste jag vet! Efter det åkte vi hem till Carl och Karro och käkade thaimat och de fick lite julklappar, eftersom att största delen av min familj åker till Italien om en vecka.
Idag har jag också vinkat av Julia och hennes familj på Landvetter, lite vemodigt måste jag säga! Eller inte så lite faktiskt. Faktiskt skitjobbigt när jag tänker efter. Fy fasen vad jag kommer sakna henne! Så jäkla dålig tajming har vi också, för att jag åker tillbaka till Kalmar 3 dagar innan hon kommer hem från Australien. Tre dagar! Det är för faan ett skämt.


Detta inlägget skrev jag i tisdags, men glömde tydligen att publicera det! Hade tydligen gjort likadant till Robin; skrivit ett meddelande på facebook utan att skicka det. Kom på det idag. Ooops! Han kanske tycker att jag är helknäpp nu...

söndag evening

Nu håller jag på och go nuts på American Apparels webshop och Asos.com.

Dagens visdomsord från Sofia (min musa); " Jag skulle aldrig kunna ha en perfekt garderob med bara snygga kläder. Fast det beror ju på, man kan ju inte bara ha perfekta kläder för då har man ju ingenting att jämföra med. Alltså behövs lite fula kläder också, för att de andra ska kunna vara snygga."

Peace out!

lussekatter och död

Ja, nu har jag och Katta bakat lussekatter. Monsterlussekatter! De blev skitstora, eftersom att degen var så kladdig gick det det knappt att forma dem så det blev runda bullar med en massa russin och som sagt skitstora! Det skulle bli 30 stycken, men i själva verket blev det 11. Shit vad kul vi hade när vi bakade, lussekatter och död haha!

Jag är fortfarande lite bitter över att det inte verkar gå att hitta något luciatåg i den här stan imorgon. Borde det inte vara i någon kyrka? Det borde vara lag på att ha ett offentligt luciatåg i varje svensk stad på luciadagen, tycker ni inte?
Nu ska jag snart kolla på Idol-finalen och äta ännu fler lussebullar.
LAter! Puss

Viernes!

Hola, como estan? Yo estoy muy bien, pero yo despertado demasiado tarde que yo no planificado. Hoy voy a encontrar con unas amigas para tomar algo a un café en el centro de esta ciudad pequena. Y despues voy a hacer "pan de lucia" y mirar el final de Idol esta tarde.
Haha, jag kommer ju ihåg lite i alla fall! Ska börja öva på riktigt efter jul har jag tänkt. Jag behöver ju kunna en del om jag ska bo i Spanien.
Anyway, idag ska jag alltså möta upp ett par klasskompisar och fika en stund. Efter det ska jag hem och baka lussekatter och sen ska jag kolla på Idolfinalen ikväll. Därimellan någonstans kanske jag kan klämma in ett träningspass. Jag  har kommit fram till att jag nog behöver börja styrketräna lite, i alla fall överkroppen. Men det känns lite scary att gå till gymmet själv och inte ha någon koll överhuvudtaget på var man ska gå osv, men det ska nog gå bra.
Ha en fin fredag! Puss

trevlig torsdag!

Ny hemkommen från Sagabion där jag såg "Burn after reading" med bla Brad Pitt, en helt vrickad film! Sagabion var fantastiskt mysig, det är Sveriges äldsta biograf. Det ni! Innan bion var alla läxhjälpstjejerna hemma hos Tove på middag. Så himla mysig lägenhet har hon! Och såå fint hade hon gjort! När vi kom dit fick vi glögg smaksatt med lime och vit choklad. Till varmrätt hade hon gjort tomat- och svamppaj med sallad till och till dessert hade hon gjort egna praliner eller vad man ska kalla det, supergott var det i alla fall! Vi har bestämt oss för att göra detta till en tradition, nästa gång är hemma hos Cornelia. Ska bli intressant när det blir min tur, haha. I alla fall, anledningen till att vi gick på bio var för att vi fick biobiljetter av Röda korset i julklapp, så gulligt!
Ha en mysig kväll alla ni som läser! Puss

Jag klarade det!!!

Juridiktentan är avklarad och jag blev godkänd!!! Så jävla nöjd. Nu kan jag verkligen åka hem med gott samvete över jul.:D

back on track

Nu är jag tillbaka. Har varit helt avskärmad i ett par veckor, men nu jävlar!  Inspirationen är tillbaka och nu ska jag bara vänja mig vid tanken på att det snart är jul!
Tack alla underbaringar som stöttat mig och stöttar mig när jag klagar och är jobbig. Nu ska jag hoppa i mysbrallorna och laga potatis och purjolökssoppa.
PUSS!

Livsångest

Finns det något som heter så? I så fall lider jag nog av det för tillfället. Jag har lite saker jag borde ta itu med, och jag håller med Katta. Vi har inte mycket att göra i skolan; en föreläsning, ett seminarium och en uppgift på det i veckan. Och likt förbaskat klagar man. Men det kanske är precis just därför vi klagar? Jag har ingen rutin i mitt liv just nu, dagar och veckor bara flyter ihop. Helg eller vardag, jag har knappt någon koll på vilket eftersom att det inte är någon stor skillnad på vad jag gör. Nu ska jag klaga lite; jag har bara en uppgift kvar att göra komplettering på. Just den boken som man behöver till den här speciella uppgiften har jag egentligen. Bara att den av någon mystisk anledning har försvunnit. Jag skulle kunna låna den på bibblan eller av någon kompis, men jag orkar inte!!! Jag vill bli klar med kompletteringen idag så att jag kan släppa den nu och slipper tänka på den mer. Jag tror att det är den som tynger mig mest just nu. När den är inlämnad kommer jag inte ha rätt att klaga längre.
Lite klagan såhär en onsdag, jag borde kanske vara glad med tanke på att jag inte har ngn mer skola på hela veckan, men tanken på det gör mig lite nedstämd och jag vet inte riktigt vad jag ska göra av all min tid.


stackars lilla mig!

Ja jag vet, jag ska coola ner mig. Jag MÅSTE göra det. Med tanke på att jag fick sitta på akuten i två timmar igår efter fredagsnattens bravader, bakis till på köpet. Det var bara ett lillfinger det var fel på, men det gjorde satans ont ska ni veta. Och ingen hjälp fick jag heller, jävla svensk sjukvård! Är det det här vi betalar skatt för, va!?
Från och med nu är det slut på självömkan, jag kan inte hålla på och unna mig saker hela tiden som jag inte ens är värd. Jag gör ju faan inget vettigt, motivationen better come back snart! Annars vet jag inte vad jag ska ta mig till. Plugga? Borde göra, men gör inte. Träna? Borde göra, men gör inte. Spendera alldeles för mycket pengar på onödiga saker? Check! Det är jag väldigt bra på.
Okej, så nu vet jag vad jag ska ha för nyårslöfte.
Ett litet spark-i-rumpaninlägg. NU jävlar!
Puss

tentaplugg...

Är var jag kanske borde hålla på med just nu. Men icke. Jag är fruktansvärt omotiverad till att plugga för tillfället. Dessutom känns det som jag kan allt som skulle kunna komma på tentan imorgon, så varför screw it up genom att plugga mer?

Till en annan sak som kanske är mindre viktigt. Men, häromdagen när jag gick in på Topshop.com så fanns inte den fantastiska guldklänningen som jag tänkt ha på både nyår och Ebbas bröllop kvar, skit också! Den var bara helt borta. Det stod inte att den var slut eller ngt, utan den fanns helt enkelt inte bara. Jävla skit!
Så nu har jag hittat en från Paul&Joe på Asos.com, priset är det tredubbla men den är nog faktiskt perfekt.

För övrigt, imorgon är det som sagt tenta och på kvällen tentaslask i form av först vinkväll med tjejerna hemma hos Emelie och sedan antagligen en sväng förbi Sjösjukan. It's gonna be so nice!

Detta var allt jag hade att säga just nu.

TAke care! Puss

RSS 2.0