min önskelista

Eftersom att jag fyller år snart tänkte jag att det var passande att lägga upp min önskelista, så här kommer den;

Jojos önskelista:


  1. Tricia Guild-böckerna
  2. "Det fattas en tärning"-Johanna Thydell
  3. "Anybody out there?"-Marian Keyes
  4. "Mina hemligheter"-Sophie Kinsella
  5. "The truth about diamonds"-Nicole Richie
  6. Namnbricka-vildavictoria.se
  7. Musse Pigg t-shirts (grå&vit)
  8. Guerlain terracottapuder
  9. Jeans från Nudie, Acne eller Cheap Monday (eller varför inte alla tre
  10. Brun mascara
  11. Smalt, mörkbrunt läderskärp
  12. Parfym "Daisy" by Marc Jacobs
  13. Parfym "Princess" by Vera Wang
  14. Prenumeration på amerikanska Vogue
  15. Kort guldkedja med "kulor" till mina berlocker
  16. Längre & tjockare guldkedja med "kulor"  till fabergéägget

Rosa ipod nano

Ny telefon


Så nu vet ni!
Puss o kram
Jojo



köpstop!

Jajamänsan, nu får det räcka. Jag har köpstop! Det är faktiskt tärande på ekonomin att umgås med Nathalie, men ack så roligt. Varje gång jag träffat henne kommer jag hem med en ny påse, ofta innehållande något klädesplagg men det händer även att en och annan make-upprodukt slinker ner. Ta den senaste månaden som exempel, följande saker har jag köpt:
1. En vit t-shirt från Ra-Re.
2. En svart tunika från Hunky Dory.
3. En gammellila topp från Hunky Dory.
4. Ett par beiga byxor från Nolita.
5. Ett par svarta byxor i sammet från Nolita.
Hade jag köpt allt detta i butik hade slutsumman landat på ca 6500(!), men eftersom att Nathalie hela tiden springer på utförsäljningar får jag rubbet för 1300 kr. Ganska bra deal enligt mig. Det känns dock lite segt när man ska betala, men det får det vara värt.
Jaja, nu måste jag återgå till min otroligt intressanta (not!) argumentation om betyg i lågstadiet på spanska som jag ska hålla i muntligt imorgon.
Ha det så bra allihopa!
Puss! / Jojo

världens mest värdelösa dag

Söndag, vad gör man? Vaknar upp och tänker på att det är den sista dagen denna veckan. Söndag, dagen då alla går runt och slöar. Ingenting händer och det är oftast tråkigt väder.
Idag har jag i alla fall planerat lite. Först måste jag skriva klart min bajsiga argumentation på spanska, sen ska jag in till stan. Och efter det, ikväll kommer Nathalie hem till mig. Får lite ångest över det faktiskt, jag är skyldig henne vääääldigt mycket pengar, det är nästan lite skrämmande. Men men, vad gör man inte för lite snygga kläder?
Till något helt annat, Julia är nog sämst i världen på att svara i telefon. Hon sa att jag skulle ringa när  jag kom hem igår.  Jag ringde henne kanske sex gånger eller något, inget svar. Imorse när  jag vaknade såg jag att hon hade ringt mig vid halv tre i natt. Haha! Hon är rolig den. Undrar om det blev roligare igår när jag hade gått, hoppas på det, hon verkade inte heller ha det alltför kul.
Puss!

lördagkväll

Nyss hemkommen från min kusins tjejmiddag med catwalktema känner jag mig lagom mättad med tjejighet. Tänk dig 20 stycken halvfulla tonårstjejer i ett och samma rum som gapar, lagom charmerande. Dessutom kände jag mig som en oldie. Med tanke på att jag har gått i samma klass som typ allas storasystrar. Jaja, så kan det gå. Jag är i alla fall glad för Julias skull. Hon är kvar och dricker upp min Malibu och stöter på min kusins kompisar. Heja Julia! Hon gick runt och lyssnade på min ipod och skröt om att hennes kusin är rockstjärna! Haha, det är  alltså mig hon menar. Vad har man kusiner till? Hon lovade att köpa fem skivor som hon ska dela ut till sin kompisar, lite gött! :)
Nu ska jag kolla på Ondskan med mig lillebror.
Puss!

listen

Idag har vi spelat in! Vårt album alltså, listen ska det heta. Måste säga att jag är rätt nöjd, även om det nog behövs göra lite småjusteringar.
   Dagen har varit slitsam på ett sätt, men det har varit otroligt roligt också. Nu när man sitter och lyssnar på sin egna skiva känns det ganska bra. Jag har satt Hallelujah med Lisa på repeat, hon gör den bäst av alla! Jag fick gåshud och höll på att började lipa när hon spelade in den, så in i helvete bra! Hon är helt otrolig den människan<3
   Nu ska jag fortsätta lyssna på skivan och städa mitt rum, ha en trevlig fredagskväll allihopa!

Pussar i massor! / Jojo

so little time

Att Tänka På
  1. Intala mig själv att bara skita i två speciella personer.
  2. Bestämma mig för vad jag vill göra till hösten; plugga eller åka till Spanien?
  3. Plugga. Har italienskaprov imorgon och jag kan ingenting känns det som.
  4. Öva. Skivan ska spelas in på fredag och vi behöver skriva rapporten innan dess.
  5. Inte glömma bort att leva:)



Just nu känner jag bara för att krypa ner under täcket och stanna där ett bra tag, typ till nästa år eller nåt.
/ Jojo

confused

Hej!

I helgen har jag gjort otroligt mycket saker och besökt många olika hem. Det började i lördags kväll när jag var hemma hos Laura på födelsedagsfest. Fruktansvärt stelt och jobbigt, med tanke på att Zorana som numera hatar mig var där. Och inte nog med det. Miguel (eller Michael?) var där med sin kusin från Chile som blev väldigt sentimental efter för mycket alkohol. Senare på natten hettade det till mellan Miguel och Mauricio, jag blev riktigt rädd att den ena skulle slå ner den andra. Men tack och lov kom båda två helskinnade in igen, läskigt var det dock. Natten (eller morgonen) slutade för min och Lauras del vid sju då vi slocknade.
Några timmar senare vaknade vi och jag åkte hem till Sara i Kallebäck. Där väntade presenter och brunch. Jag fick två presenter eftersom att hon varken var hemma på jul eller min födelsedag. Jag blev nog gladast för faktum-muggarna som hon  själv har designat.
På kvällen åkte jag till morfar och packade ihop mina saker och senare körde han mig hem. Det känns faktiskt jättekonstigt att vara hemma.
Oj oj oj, nu måste jag dra mig till skolan för en lektion i italienska.
/ Jojo

RSS 2.0