update på livet.

Det är ingen vidare aktivitet på den här bloggen nuförtiden alltså. Och varför inte det då? Ja, jag har väl haft bättre saker för mig än att blogga helt enkelt. Igår fick jag te.x mina efterlängtade skor (snygga för övrigt), hängde hos Dinah på Ecco i tre timmar och köpte ett hallonrött läppstift. Idag har jag hängt på praktiken och förundrats lite över hur många trasiga människor det finns, samt varit på sightseeing i Mönsterås. Nu på kvällen var jag hemma hos Amanda och Kajsa, blev matad och kollade PH. Bra kväll.
I lördags hade jag fest. Det var tequila shots, kanelbullar och mysiga människor.
Imorgon ska jag som vanligt gå upp klockan sex på morgonen (vilket känns ungefär som att gå upp mitt i natten) och vara på praktiken hela dagen. Efter det ska jag äta middag på stan med Emelie. Mysigt! <3
Och helgen ska bli riktigt bra. Så mycket vet jag. Och nu ska jag sova.
God natt. Puss.

they go hard core and there's glitter on the floor.

Inte riktigt så mitt liv ser ut just nu kanske, men nästan! Speciellt med tanke på att jag har ett mobilskal som tappar glitterpluppar stup i kvarten. Dom ligger överallt och skräpar.
Jag har fått någon jobbig tvångstanke om att jag måste ha bilder i mina blogginlägg annars ser det så tråkigt ut, men nu får det bli som det blir.
I alla fall, helgen var strålande bra. Jag var i Stockholm och hälsade på lite släkt och lite otippat träffade jag även min bästis som vanligtvis är bosatt på västkusten, sug på den! Jag bodde två nätter hos min faster som en en lyxbohem av rang. Jag och hennes yngsta son (alltså min kusin) ska köpa en lägenhet tillsammans i Soho, New York har vi bestämt om sisådär två år. Så nu är det bara att börja pengainsamlingen.
Jag och Sofia möttes upp på T-centralen när hon kom med tåget från Göteborg och så gick vi och åt en helt förträfflig lunch och sen på Carolina Gynnings konstutställning, smashing var ordet på den eftermiddagen. Kvällen fortsatte med fasterfamiljen på nya Harry Potter. Jag kände mig väl kanske lite lost med tanke på att jag varken har sett eller läst feman och sexan. Fy skäms!
Söndagen spenderades ute hos farmor och farfar på Ekerö. Mycket trivsamt! God mat och väldigt lugnt och tryggt, som alltid när man är där.
Idag känner jag mig lagom pigg. Trots att jag har haft en ledig långhelg. Var på återbesök på sjukhuset i eftermiddags, och jag har i alla fall inte någon infektion längre. Det ska firas på lördag vill jag lova!
Jag börjar trivas riktigt bra på praktiken, vilket känns otroligt gött. Alltså trivts har jag väl gjort hela tiden, men nu börjar jag liksom lära mig saker om själv jobbet mer. Skönt!
Nu ska jag titta på serier och käka skumtomtar. Vill ni någon gång pigga upp mig ska ni ge mig skumtomtar. Dagens tips.
Puss!

hallå eller.

Vilken vecka! Hektisk som tusan och jag är HELT slutkörd. Alltså på riktigt, jag vet inte när jag var såhär trött senast.
  • Praktikstart i måndags
  • Hemtentainlämning oxå i måndags
  • Omtenta i tisdags
  • Sen har jag som sagt varit på praktiken hela veckan.
  • Plus att jag fortfarande går på antibiotika och har en infektion i kroppen.
  • Spontanbesök hos Jessica häromkvällen.
  • Middag med Anna igår.
  • Hederligt fredagsmys med Annika, tacos och Idol.

Imorgon blir det sexparty hos Katta. Spännande!

Den här blomman stod i mitt praktikantrum igår.

Gulligt tycker jag.
Nu ska jag söööööva!
Puss

norra europas tröttaste tjej.

Jag vet, det är ett jävla tjöt om hur trött jag är nuförtiden. Men jag skulle seriöst kunna somna stående.
Nu ska jag avnjuta dessa två godbitar tillsammans med några nya avsnitt. Sååå välförtjänt!

Puss

i'd find a million ways to say i love you.

Det finns inte ord för att beskriva hur trött jag är i detta nu. Så himla slut. Första dagen på praktiken gick bra, tusen nya intryck och en massa nya människor och spännande arbetsuppgifter.
Nu ska jag nöta teorier och metoder tills jag somnar. Håll tummarna för mig imorgon! Jag känner mig sådär förberedd.

Puss!

johanna groop - officiell snygging och skodesigner.

Jag håller på och egoboostar såhär innan jag ska sova och framförallt, innan praktiken börjar. Rubriken på detta inlägg hade Amanda som facebookstatus igår. Då blir man glad. Glad över att man har så fina vänner som verkligen uppskattar när man själv är lycklig. DET, mina vänner är kärlek. Och det där med skodesign har jag inte heller nämnt kom jag på nu. Min dröm (eller ja, en av dom) är ju att göra snygga skor som är bra för fötterna. Detta fick jag möjlighet att börja med denna veckan, tack vare (eller pga?) att jag låg på sjukhuset. Jag fick gå till den ortopedtekniska mottagningen och träffa två otroligt engagerade människor som verkligen brinner för det de gör, och de märkte att jag också var otroligt intresserad av samma sak. Därför lät de mig sätta ihop ett par skor, precis som jag ville ha det med färg, olika skinntyper, detaljer, snörning, klack, sömmar och foder. Och en av dem jag pratade med avslutade med att säga; - Om du är duktig på att rita, kan du rita en sko exakt som du vill ha den och så fixar vi det!
Fattar ni eller?! Jag gör det knappt kan jag säga. ÄNTLIGEN kommer jag kunna känna mig helt snygg! WAAAAAAH!
fin bild från nyårsafton som jag gillar.
Puss

för dig ska jag göra det tusen gånger om.

HERREGUD, ser ni hur trött jag är?!

Nu är jag tillbaka in i matchen i alla fall. Skönt! Jag känner att jag har lite bättre koll på läget. Glömde att nämna att jag var en sväng på sjukhuset idag för att få såret omlagt och när jag skulle ta en taxi hem tog det sjuuukt lång tid innan den kom. Jag var sur och bitter på taxichauffören och morrade något om att "jag hade tänkt handla på hemvägen, men nu vet jag inte om jag hinner det för att det tog så himla lång tid innan du kom". Han väntade snällt utanför ICA med avstängd taxameter när jag handlade och körde mig sedan hem, gratis. Det tackar vi för!

Jag hade även ett mycket givande samtal med Jessica (Nilsson) förut. Hon är ungefär lika trött som jag på att plugga just nu. Skönt, men också jobbigt såklart att någon känner likadant som jag. <3.

Förövrigt saknar jag Julia jättejättemycket just nu, eller hela tiden egentligen. Men lite extra just nu.

Nu ska jag äta några Ballerina med toffeesmak och sedan sova. Imorgon ska jag gå upp supertidigt och fixa massa saker innan praktiken börjar klockan tio. Håll tummarna för att det går bra för mig imorgon!

Helt sjukt att jag har så mycket att skriva nu, jag har nämligen precis skrivit drygt tio sidor i min dagbok. Men jag funkar lite så, när jag har det stressigt behöver jag ventilera på alla möjliga sätt.

Puss

rewind?

Hallå vänner! Jag är hemma från sjukhuset igen, sedan i fredags kväll. Om det är något jag ogillar starkt så är det att ligga efter med saker. Och om det är något jag är proffs på så är det att skjuta upp viktiga och jobbiga grejer. Dålig kombination det där. Men man känner att man lever i alla fall, även om det ständigt framkallar en påtaglig känsla av panik och ångest, vilket medför att sömnen om nätterna blir sådärbra. Jag har i helgen varit nykter på två fester, med en tydligt närvarande känsla av att jag i själva verket bör vara hemma och plugga till hemtentan som ska in imorgon och omtentan som är på tisdag. Nu är jag i alla fall typ klar med hemtentan, bra Jojo! Sedan har jag förvisso inte börjat plugga inför omtentan som jag har i övermorgon än. Men som jag själv resonerar, jag har ju redan haft tenta på det här och det gick ju inte helt åt skogen i alla fall. Så lite borde jag ju kunna sen sist.
Nu ska jag göra något jag (typ) aldrig har gjort förut. Storkok av panang gai. Det blir nog strålande bra. Lite sällskap hade dock inte skadat. Jag får väl sova med mina kursböcker helt enkelt.
Imorgon börjar praktiken. Spännande. Faktiskt.

Puss

kaos med mig.

Jag ligger på sjukhus sedan igår eftermiddag. Liiiite dålig tajming kan man säga. Har liiiite för mycket att göra för att ha tid att ligga här. Det faktum att jag inte ens känner mig sjuk gör det hela ännu segare. Tydligen så biter inte den medicin jag har fått hittils på bacillerna heller, segt kan man säga. Men jag var i alla fall förberedd på att bli inlagd när jag kom hit, så har med mig datorn och lite så. Och så var Katta och Anna här och hälsade på förut, världens största godispåse hade dom med sig oxå <3.

Jag har opponering på fredag som jag (antagligen) inte kommer kunna gå på. Praktiken börjar på måndag, hemtenta ska lämnas in på måndag. Samt att jag har omtenta på tisdag. Oh happy days.
Puss

RSS 2.0