vilken?

Vilken av dessa klänningar tror ni skulle vara finast på mig på ett midsommarbröllop?
Eller
?
Puss

halo.

Jag har befunnit mig i någon slags feberyrsel blandat med illamående hela dagen. Härligt va? Inte så värst... I alla fall, min lillebror var här på middag förut eftersom att han fyller år snart. Jag blev av morfar utnämnd till salladsmakare. Han påstod att jag sen jag flyttat in har väldigt bestämda uppfattningar om hur salladen ska vara.
Och det är nu Julia kommer in och avbryter med att säga; Jojo, det där är faktiskt sjukt ointressant.
Och ja, jag vet. Jag lägger in en bild istället som absolut inte har med inlägget att göra och så går jag och lägger mig.
Puss

days like this.

Eller?

lycka.

Jag är så otroligt lycklig! Helt överlycklig! Kunde inte somna förrän klockan tre imorse. Och det beror inte på att Victoria och Daniel har fått barn. Även om det också är roligt såklart...
Puss!

lördag.

Här ser ni två av vårens stora trender - pastell och metall på mitt laptopfodral och min skrivbordslampa.


happy friday.

Puss


dubbel dubbel

Middag med Carl å Karro på Dubbel Dubbel ikväll. Mycket trevligt och sådär gott! Och inte en enda sketen bild kunde jag ta.
Så PhotoBooth får duga.
Puss

även fast man inte riktigt vågar.

Ibland måste jag göra saker som jag egentligen inte riktigt vågar.
Det svåra för min del är att jag springer iväg fort fort efter att jag gjort en modig grej. Nästa steg blir att våga stanna kvar och faktiskt försöka på riktigt.
Puss

take my heart and please don't break it.

Alla hjärtans dag igår. Kanske den värsta dagen på hela året för den som är singel. För mig var det dock en rätt bra dag. Jag bestämde mig på morgonen att jag skulle ägna dagen åt att ta hand om mitt eget hjärta. Förmiddagen spenderades på salong med ansiktsbehandling, färgning av fransar och bryn och nagelfix. Nu har jag brunguldiga naglar för den som är intresserad. Efter det blev det lunch med morfar på ett av mina favoritställen. Middagen intogs tillsammans med bästis i stan på mysigaste Cyrano medan snön sakta singlade ner utanför. Vi satt under middagen och spanade på andra middagssällskap och försökte lista ut deras relationer till varandra. När jag kom hem på kvällen tittade jag på Moulin Rouge och En prinsessas dagbok. Fin dag och fin kväll!

Puss

vecka sju.

Min lillebror befinner sig för närvarande i Val d'isére på sportlov. Jag som har lov mest hela tiden kan inte låta bli att känna ett sting av avundsjuka. Jag vill också åka skidor! Jag antar att jag bara behöver tjäna lite pengar och bli bra i foten. Sen så...
Puss

nails.

Jag har som ni vet börja göra gelishnaglar. Nästa vecka är det dags igen. Jag funderar på en mörklila färg. Och fy farao vad ointressant! tänker ni då. Ja, det är lite så jag jobbar. Vad ska jag annars skriva om liksom?
Dessa naglar tycker jag ser ganska balla ut.
Puss

lilla flicka.

Jag påbörjade en ny antibiotikakur i tisdags. Antagligen får jag hålla på med den tills jag opereras. Segt.
Puss

i can only tell you what it feels like.

Jag har kommit på att anledningen till att denna veckan känns lite lång är för att jag är lite ledsen...
Puss

den här veckan alltså.

Det känns som att den här veckan har varit monsterlång. Och den är fortfarande inte slut! I måndags spenderade jag hela kvällen i en fåtölj med min ettåriga kusin sovandes på min mage, otroligt mysigt! På måndagen var jag även på en begravning. Fruktansvärt sorgligt var det. Sedan i tisdags minns jag inte riktigt vad jag gjorde, inget av vikt antagligen. Igår hängde jag med Jeppan, vi åt lunch på Soho, jag provade kläder på Zara, vi var på bio (En gång i Phuket, skitrolig för övrigt), sedan var jag på släktkalas hos min kusin Olivia som fyllde tjugo. Och sedan promenerade jag ner till andra långgatan där jag mötte upp Jessica, Barath, Fredrik och Erik för lite mer häng på ett hak som kändes som studentpuben i Kalmar.
Puss

det där med att djur kanske inte är min grej.

Puss

.

Puss

pure me.

Sedan strax innan jul har jag hunnit med att bleka tänderna, klippa håret, solduscha och fixa naglarna två gånger. Det känns viktigt att unna sig sådana saker när det är svinkallt och man ser ut som ett spöke tycker jag.
Puss

party.

Ineffektivitet på bloggen på grund av att jag är knäpp och gömmer ikoner vilket leder till att jag inte kan ladda upp bilder. Tack vare Lisa har jag nu löst det.
Puss

RSS 2.0