gravid?

Idag på läxhjälpen var det en kille i typ 12årsåldern som frågade mig; -Är du gravid?  Jag- Ehh, vaa? Nervöst skratt. Han;- Jamen är du gravid? Jag- Eh, nej!

Efteråt frågade jag några tjejer om jag ser gravid ut. Då säger en tjej; -Ameeh, hörde du inte vad han sa till sin kompis efteråt? Jag- Nej, vadå? Hon- Han sa ju, jag skulle bara kolla om hon hade pojkvän. För om hon är gravid måste hon ha pojkvän...

Hahahahaha, ja man kan ju inte annat än att tycka att det är lite gulligt. Men innan jag fick reda på vad han sa efteråt tyckte jag fan inte att det var speciellt sött.

Dagens kommentar; är du gravid?


Btw, utan läppstift känner jag mig exposed, rädd, nervös. Bara så ni vet.
Puss

denna dag, ett liv

Jag har fått en kusin idag, en liten tjejkusin tre veckor för tidigt:) GRattis pysslingfamiljen!
Tentaångest, men jag klarar det här.


skola

Just nu. Hemtenta. 100% koncentration. Jag måste vara värd att dricka vin imorgon kväll. Vilket också innebär att jag måste skriva en hel del på tentan innan dess.
Så kul är jag just nu.
Puss

nattblogg

Jag sitter här insmord i brun utan sol som jag smörjde på för över en timma sen. Emelie vad fan är det här för skit? Det torkar ju fan inte!
Anledningen till att jag inledde detta projekt lite sent är att jag spenderade kvällen med att dricka drinkar och äta pizza på studentpuben med Nicole.
Imorgon börjar jag skolan klockan 9, jag måste verkligen gå och lägga mig nu! Men jag vill ju gärna att det här med brännan ska bli bra nu när jag lagt ner så mycket tid på det.
Sov så gott mina älsklingar! (vilket ni säkert redan gör)

the long way home

Om jag inte hade klarat den här tentan så hade jag kanske eventuellt varit tvungen att ta ett studieuppehåll (dvs, i min värld avsluta utbildningen), jag menar jag vill ju inte ens jobba som socionom. Jag läser utbildningen enbart för att det är intressanta kurser som är bra att ha läst oavsett vad man än ska jobba med. Då började jag tänka på vad jag skulle göra om så blev fallet, att jag inte klarat tentan alltså. Att stanna kvar i Kalmar kändes då allt annat än självklart med tanke på att jag inte direkt har någon anknytning hit. Jag kom på tre förslag; flytta till Göteborg och plugga något helt annat eller jobba där, åka till USA och plugga där (som jag förövrigt kommer göra ngn gång) eller att helt enkelt stanna ett tag i Kalmar och jobba. Som tur var behövde jag inte ta ställning till detta eftersom att det jag helst vill (såklart) är att stanna i Kalmar och fortsätta min utbildning. Jag tycker att det är helt sjukt att någon annan kan ha en sådan makt över en och ha rätt att ta ett sådant viktigt beslut och kan tvinga en att ta uppehåll i ens utbildning. Anyways, detta känns just nu mer än rätt och jag skulle inte byta bort det mot något. Mina fina vänner här säger jag bara. Ni gör det värt att stanna kvar och kämpa när det känns tungt. Tack för att ni finns!<3
Puss



yesterday

Igår kväll bjöd jag Emelie på middag hemma hos moi. Det blev fläskfilé, klyftpotatis, kantarellsås och rödvin till det. En helt okej tisdagsmiddag tycker jag.
Emelie gillade matenEfter maten fick vi varsin drinkJag råkade hälla ut stearin på mina kläder, så fick byta om till lyxmorgonrockenEmelie är fräck. I bakgrunden hänger min nya gröna skinnjacka, den är smashing and so is she!


BTW, jag klarade omtentan from hell. Stolt.
Puss

vilken härlig dag

Det var igår. Tog en promenad/cykeltur med Emelie runt Stensö. Såhär såg det ut;

Innan det var jag på stan och födelsedagsfikade och shoppade med Nicole. Efter promenixen gick jag och Emelie hem till henne, kollade på tv hela kvällen och käkade godis och glass tills vi höll på att spy. På en måndag, det är vad jag kallar livskvalité det!
Puss

no need to fight against the feeling

Aaaaaaaaarg! Jävla skitSvergie! Här har jag försökt få en tid till sjukhusets fotvård i över nio månader, nio månader for fuck sake! Men vet ni vad de jävlarna säger idag när jag ringer? "Tyvärr så säger vår chef att vi inte kan ta emot dig". Nähä? Okej. Kul. Fantastiskt. Herregud, man blir ju trött för mindre.

saker som irriterar mig

  • Folk som inte har papperskorg på toan, oftast är det killar som obviously inte vet hur det är att vara tjej.
  • Mitt beteende när det kommer till killar som jag verkligen är intresserad av.
  • Att det ständigt är ngt jag måste göra. Aldrig kan man få vara helt ledig, men på Kreta då SKA jag fan vara ledig.

För övrigt tycker jag att Julia ska komma hit snart. Tänk vad mysigt vi ska ha darling! Och nu kan vi till och med gå ut tillsammans.:) Bara en liten parantes sådär. Jag saknar dig!

Puss

en icke-bakis söndag

Japp, så är det. Det är söndag och jag är höråhäpna INTE bakis, det ni! Kvällen igår var väl inte den bästa jag upplevt, men man har inte roligare än vad man vgör sig. Vi hade i alla fall världens bästa födelsedagspresent till Niklas, en skitstor gosedjurshäst som han ska sova med. Dagen kommer spenderas tillsammans med Lasse. Jag vill att vi ska åka ut till området där Ikea ligger och köpa en mikro till mig bland annat, får se vad han tycker om det. Ikväll ska jag på myskväll hos Katta, det blir den efterlängtade filmen Discodaggarna och en massa göttigt. Bra söndag det här.
Veckan som kommer lär bli fantastisk; en hel del pluggande (dock inte så mkt skola), bio, middag eller fika med Annika, läxhjälpen, inflyttningsfest hos Katta och hemtentaskrivande. Bra så.
Puss

min pärla 20 år!

Igår fyllde min härliga Jessica 20 år. Jag och Alex började dagen med att traska hem till Jessica med blommor, tårta och champagne. Mycket uppskattat och överraskande. Sedan drog vi ner på stan, födelsedagsbarnet iförd en smashing outfit i form av en mjuk hatt med ljus på som spelar "Happy Birthday", rosa änglavingar och ett tillhörande trollspö. Ett besök på systemet var givet där hon fick användning av sitt presentkort som hon fått av Alex. Efter ett tag bar det hem igen och senare på kvällen var det kalas. Det shottades Sourz Apple och dracks en hel del vin, trots detta blev jag knappast ens påverkad. Skitskumt. Anyhow, kvällen fortsatte på Palace. Jag gillar inte Palace. Kommer nog inte gå dit igen. Ett plus dock för att jag fick två drinkar gratis (även om de var rätt äckliga). En bra kväll var det och det var härligt att mina tjejer OCH drömkillen var där. Åh, drömkillen....

Såhär snygg var hon igår.


Dagsformen idag är något seg, men det är bara att ladda om för ikväll blir det fest hos bästa Niklas. Niklas, vi älskar dig! Du är bäst! :) Jag tror inte att Niklas läser min blogg, annars hade jag aldrig vågat skriva såhär.

Vi hörs! Puss

what doesn't kill you makes you stronger

Har precis haft en överjävlig tenta from hell. Egentligen inte så svår, men sjukt konstiga frågor som man inte pluggat på. Sen att hela min framtid hänger på denna är inte heller så roligt.
Men men, i helgen ska jag försöka släppa allt vad skola heter och bara festa och ha jävligt ball.:)
Puss!

stor å liten

Vissa av er kommer säkert tycka att jag är helt jävla sjuk i huvudet nu. Jag har nämligen köpt två stycken leopardpälsjackor, en till mig och en till... Min framtida dotter. Hon kommer kunna ha den när hon är typ 6 år. Detta innebär att jag kommer få användning av den först om sisådär 10-15 år. Beroende på om jag får någon dotter överhuvudtaget då. Annars får jag väl skänka den till något av mina framtida syskonbarn.

LITE jobbigt bara att den lilla är snyggare.

take me to New york i'd love to see L.A

Om tre år ska jag och Julia flytta till New York. Vi ska bo i meetpacking eller So.Ho i världens finaste lägenhet med högt i tak och mörkt trägolv. Det ska vara stuckatur i taket och tunga trädörrar. Vi ska ha varsin liten balkong i våra sovrum och en stor som går ut från köket. Det allra viktigaste är att vi ska ha ett dressingroom med klädstänger och garderober längs alla väggarna och fjärkontroller till alla lådor och skåp. I badrummet ska vi ha ett megastort badkar och alltid en massa färska snittblommor. Färgerna ska gå i vitt, mörkbrunt och rosa.
Nere på hörnet ska det ligga en Starbucks dit vi ska gå varje morgon och käka frukost tillsammans innan vi går till skolan. Shoe designskolan.
Julia, är du på?

hometown glory

Ibland får jag sån fruktansvärd hemlängtan att det gör ont i hjärtat. Jag kan inte lyssna på Maia Hirasawas Gothenburg utan att nästan börja gråta. Oftast är det i pressade situationer som jag känner såhär, när jag helst bara vill sticka hem för ett tag och när jag kommer tillbaka är allt okej igen. Som nu till exempel. Jag MÅSTE klara tentan på fredag. Jag är egentligen inte orolig för att kugga, för det kommer jag inte göra. Men när det är så mycket som står på spel blir jag lätt hysterisk.
Nu ska jag plugga en timma, sen till skolan och fixa diverse grejer och efter det ska jag belöna mig med en shoppingrunda och ev. en tur över till Öland med Emelie.

Ha en fin dag allihopa!
Puss

wonderful tonight

Idag skulle min lilla mamma ha fyllt 49 år. R.I.P Mamma <3

där satt den!

Mycket skolsnack nu, men det är i princip vad mitt liv består av denna veckan. Idag hade vi debattartikelsondering och redaktören gillade vår artikel och kunde tänka sig att publicera den. Woho, poäng till oss! Fy faan vad vi är bra! Nu känner jag mig lite ego-boostad och taggad att plugga. Själva redovisningen var dock inte det bästa jag har presterat i skolan. Precis innan vi skulle börja var jag tvungen att smita in på toa för att lugna ner mig. Så nervös var det längesen jag var. Oförberedda spontana redovisningar kan vara bland det värsta jag vet. Men jag överlevde i alla fall.
Nu är det tentaplugg som står på schemat idag, onsdag och torsdag. Nu kör vi!
Puss

shake the stress away

Omtentor kan vara bland det värsta jag vet. Därför har jag bestämt mig för en sak, aldrig mer en enda sketen omtenta efter fredag!
Jag hatar att vara nervös inför en sån här skitsak. Vad är grejen liksom? Jag fick 14,5 poäng och godkänt var 16, så jag kan det ju egentligen. Därför suger det ännu mer att jag tvingas göra den här jävla omtentan.
Denna veckan kan ni alltså förvänta er en sur, stressad och nervös Johanna. Men ta det inte personligt, nu vet ni vad det beror på.
Hej!

ångest

Längesen jag skrev nu. Igen. Men jag gör ju det faktiskt för min skull, och lever just nu efter devisen "don't push it".
Igår fick jag reda på att jag (antagligen) har en omtenta på fredag. Typ hela mitt liv hänger på denna omtenta. Eller nu kanske jag är lite dramatisk, men faktiskt så kanske jag inte får gå kvar om jag inte klarar den. Helt sjukt. So I better pass.
Annars då? Jo tack, annars är det bra.
Pusshej

rehab

Nyktert på Kåren för min del igår, SKÖNT idag. Känns som att två gånger i veckan är nog så jobbigt för min kropp just nu. Veckan som kommer blir bra, kommer innefatta mycket plugg antagligen. Och en gitarrkväll med Jonas och Henrik och fika och planering med en viss ms B, två fadderkvällar som kanske blir lite mer suddiga än de föregående.
Hursomhelst, nu ligger jag i sängen och funderar på min och Connys nyårsresa. Jag skulle vilja åka till Paris, vill du också det Conny?:) Nyår i Paris, känns som att det kan bli hur bra som helst.
Puss

she's always ready

Note to self; ta aldrig tre shorts på raken. Eller det kanske inte är en dum idé ändå? Julia, jag ringer dig imorgon cause i've got something to tell yoU!:)
Detta inlägget kan tyckas meningslöst men va fan, allt har väl nån slags mening?
Puss

min höst

Ungefär såhär kommer min höst/ vill jag att min höst ska se ut;
  • Jag ska åka till Zurich en weekend med Julia
  • Jag ska åka till Kreta med la familia en vecka i Oktober
  • Jag vill hälsa på Conny i Kairo typ en vecka i November (hon har flyttat dit nu)
  • Jag ska plugga som ett as, både i skolan och på min spanska
  • Jag ska styra upp mina Spanien-studier
  • Sen hoppas jag på många mysiga dagar och kvällar med mina Kalmartjejer (och drömkillen!:))
Puss

en vanligt sketen torsdag

Regnar gör det oxå. Annars då? Jo tack, föreläsningen i morse blev inställd så vi fick ledigt hela förmiddagen. Efter skolan följde Jessica med mig hem en sväng. Jag fick finaste komplimangen om mitt hem; "Det ser lite ut som en Sex and the City-lägenhet".
Nu ska jag ta hand om mitt tvättberg.
Puss

long time no see

Ja det var ju ett tag sen nu och jag har fått en hel del klagomål på mitt sega bloggande. Do you have anything to say to your defense? Ja, jag har flyttat till min nya lägenhet och varit internet-lös i ca tre veckor, därav den dåliga uppdateringen. Men nu jävlar! Skolan har börjat (igår), jag har flyttat, fått internet och massa mer saker har hänt. Lägger upp lite bilder som får tala för sig själva.
Denna lilla söta tjej fyllde 20, och är numera stor. Jag åkte hem till Göteborg för att fira hennes stora dag.Dagen efter åkte jag ut till Käringön för släktlunch. På bilden längst till höger är Henke Lundqvist, aka King Henrik. Kanske världens snyggaste moster.Jag och världens gulligaste kusin Lisa. Hon är det sötaste som finns.Dagen efter det var vi på Ullevi och såg Madonna. Det var sjukt mycket folk.MadonnaMadonnaKusin Vitamin kom hem från New York och åkte till Kalmar för att hälsa på mig. Vi hade tre sjukt mysiga dagar tillsammans. Kom tillbaka!Jag har köpt världens finaste soffa som ni kan se en bit av i vänstra hörnet.En bit av nya lägenheten.Jag hade inflyttningsfest. Sofia och Tb var där.Emelie & Dinah. Snyggast.se. Emelie ser ut som Cameron Diaz på denna bilden tycker jag.Carl var oxå där.
Sen var det slut.
Puss

RSS 2.0