love is pain

Love is Pain
Give yourself to me.
And I will love you like I´ve never loved.
No more drama in my life.
Before you walk out that door, listen.
Love is a bird, she needs to fly.
I take a look at you and me, are we to blind to see?
You only see what your eyes want to see.
You say what you say and you´ll pay that one day.
I am tired of all this drama.
I am gonna make a change, for once in my life.
No more pain.
What I see can make me stop and staire.
I can´t see the sunshine no more.
No one is gonna make me hurt again.
If you wanna make the world to a better place.
You gotta do something.
Excuse me if you see me screaming.
Everything and everyone we know is beautiful.
In my head there is only you now.
You love me but you dont know who I am.
I want to give you some love.
If only I gave you one last chance.
Just take my hand, hold it tight.
Why cant they understand the way we feel?
Love is only a feeling.
Love is pain.

vardagslyx

Igår var träffade jag min mormor, hon är fräck! Vi började med en lunch på "le pain francais" och åkte efter det till stan för att kolla lite. Först gick vi in på Åhléns, där hittade jag en ansiktstvättgrej från Origins som jag har letat efter jättelänge, den fanns inte ens i Barcelona!:O. Men i alla fall så köpte jag den. Jag tittade även på en jättesöt sommarklänning som jag funderar på att köpa, men jag orkade inte prova den. Så kan det vara om man är lat, får hoppas att den finns kvar nästa vecka. Det skulle inte sitta dumt att ha med sig den till Thailand, med tanke på att jag har typ noll sommarplagg. Efter Åhléns gick vi till H&M och hör och häpna, men jag hittade ingenting! Jag som var inställd på att shoppa. Jaja, jag får spara mina pengar till Thailandet.
Efter det bar det av hem till mormor, där vi åt chokladmoussebakelser med hallon på, smaskens! Mormor fick titta på vårt youtubeklipp och hon tyckte att det var jättebra trots att det hackade, surprise;)!
På kvällen gick vi på bio och såg "tillsammans är man mindre ensam", en fantastiskt fin film som jag kan rekomendera starkt! Jag tror aldrig att jag har varit på bio och sett två så sjukt bra filmer på raken, så kan det vara ibland:).

Nu ska jag käka middag och sen blir det idol-mys med skumtomtar, ha en trevlig fredagskväll!
PUSS

måndag igen

Jag "försov" mig imorse. Hade nästan kunnat lista ut att det skulle hända faktiskt. Det känns ju sådärkul att åka till skolan för en timmas lektion och mer än tre timmars håltimma i sträck efter det, på en måndag! Men men, that´s life. För allas info glömde jag min plånbok och mobil hos Amanda igår, smart! Eller inte. Så jag funderar på att åka och hämta de sen efter skolan, men för tillfället har jag alltså ingen plånbok eller mobil. Det blir spännande och se om jag får åka med bussen sen.
Jag ser fram emot veckan som kommer. Mest mot fredag då det förhoppningsvis blir tjejkväll hos Zorana.

So long, puss/ Jojo

la semana pasada

Ja, som ni säkert har märkt så har jag inte bloggat på ett tag. Det beror dels på att det har hänt så mycket i mitt liv. Den gångna veckan bestod bla i att åka hem till sjuk Jessica och dricka äckligt is-te som vi gjorde själva, åka hem till Jessica en gång till för att plugga (istället köpte vi godis och kollade på Hairspray), jobba med projektarbetet och en stel dejt.
En grej som är värd att berätta om hände i lördags kväll. Jag och Lisa hade åkt hem till mig på kvällen för att jobba med projektet. Eftersom att projektarbetet består i att spela in en skiva tyckte vi att det var passande att klinka lite på pianot som står hemma hos mig. Det tyckte däremot inte min låtsasmamma, hon sa att min syster skulle gå och lägga sig och skyllde på att hon var trött, klockan 7 på en lördagkväll!!! Hon är inte klok den människan! Så då bestämde vi oss för att rymma hem till Lisa istället. Jag var jättearg!
Så arg att jag inte har bott hemma på hela veckan. Haha!


Jag funderar på å klippa mig igen, typ kort. Eller inte kort, men så som jag hade förut. Vad tycker ni?

PUSS! Jojo

lördag kväll

Idag har varit en ganska händelselös dag, och ändå har jag inte gjort något vettigt. Däremot igår var jag på en otroligt rolig halloweenfest med Jessica. Tack för det biffen!;) Vi träffade typ världens snyggaste kille! Det var mysigt, synd bara att han försvann så fort. Jessica blir förvirrad när hon dricker, haha!
Nu sitter jag och väntar på nathalie, cw och någon amanda som ska komma hit och myskröka.
Ha en trevlig kväll! puss

RSS 2.0