om lycka

Jag är hos min farmor och farfar i Stockholm nu. De är rätt gamla min farmor och farfar, 82 år. Min farmor har en kompis och granne som heter Sigrid, hennes gubbe är 96 år. Ni fattar att det är rätt gammalt va? Jag har i alla fall träffat Sigrid och hennes gubbe Frans sen jag var liten och idag var jag där och visade upp mig och pratade lite med dem.
Frans är som sagt väldigt gammal, han har blivit tvungen att amputera ett ben och kan knappt göra någonting själv. När jag kom dit idag hade han precis blivit lagd i sängen för natten. Han bor hemma men sover i en sjukhussäng, hemska tanke. I alla fall, det jag skulle komma till var att när jag kom till dem så blev de så himla glada. Frans lyste upp där han låg i sin säng och kände verkligen igen mig. Han såg riktigt lycklig ut när han fick se mig. En sådan här sak tror jag att de kan leva på riktigt länge, vilket jag såklart blir väldigt berörd av också. Tänk att någon kan bli så glad bara av att du kommer förbi i fem minuter och säger hej!
En annan person som jag har träffat idag är farfars syster Karin. Hon tyckte såklart också att det var väldigt roligt att se mig (vi hade inte träffats på kanske sju år eller nåt) och det var kul att träffa henne också.

Med detta vill jag säga att jag tror att vi underskattar det mänskliga mötet ibland. En sak som man själv kanske inte skulle bry sig om nämnvärt, kan å andra sidan vara guld värt för någon annan. Tänk på det!

Nu kanske det blev lite flummigt här, men jag tror att ni fattar vad jag menar.
Pussågodnatt

johanna-dagen

Jag vaknade vid 8 imorse av att någon försökte låsa upp min dörr, sjukt obehagligt! Känns skönt att flytta snart...
Igår var det min namnsdag och det firade jag på vår gård med tårta och trevligt sällskap, och herregud så mycket som jag skrattade har jag inte skrattat på länge. Sjukt roliga grannar har jag när de är på det humöret.
en av mina fina tårtorNicole dog lite över tårtanI had great success! Men felvänt

Idag ska jag sola med Nicole, köpa en weekend-bag, skriva kontrakt på lägenhet och kolla på divan i antikaffär.
Hoppas att inbrottstjuvarna har gått nu så att jag kan gå ut i köket, wish me good luck!
Puss

det går bra nu, faan va bra det går!

Jag har fått en egen lägenhet idag! Tjoho, den är så jävla bra. Jag är så jävla bra. Och så jävla glad. Jag var tvungen att fira med lite shopping, sa till mig själv att jag fick köpa MAX ett plagg på Gina Tricot. Jag kom ut med  fem stycken. Men den randiga skjortan och den blå blusen kostade endast 49 kr styck, så jag anser att de två tillsammans inte ens är ett plagg.
Annars då? Jo, jag har bokat flygresa till min moster i Zurich till nästa helg. På fredag åker jag till Köpenhamn med världens bästa Conny, det lär bli helt gaaaalet, vi åker tåg dit och ska tydligen bo på världens sunkigaste vandrarhem Vi kommer tillbaka till Kalmar på söndag. På måndag åker jag till farmor&farfar i Stockholm. Sen åker jag därifrån till Göteborg på torsdagen och på fredag vidare därifrån till Zurich. När jag kommer tillbaka därifrån ska jag till Kalmar fort som attan för att flyttpacka och flyttstäda mitt rum. Sedan flyttar jag!:) Märks det hur nöjd jag är?
När jag är klar med flyttandet ska jag till Gotland med mormor några dagar. Sedan tillbaka till Kalmar för att tentaplugga och skriva tenta. Sedan tillbaka hem till Göteborg för att fira en massa födelsedagar och sen tillbaka till Kalmar igen för hösten. Det är mycket nu, men det går bra nu!




De två sista bilderna vägrar att vända på sig.




Sen att jag har skämt ut mig nåt så in i helvete inför min drömkille är en helt annan historia.

Puss

malmö & köpenhamn


när långa nätter inte gör som man vill

Just nu känner jag mig väldigt ensam, och väldigt väldigt liten. Egentligen hade jag helst suttit på en klippa med ett glas vin och en cigg och njutit av den svala sommarnatten. Varför gör hon inte det då kanske ni undrar?
Jo, för att jag vill dela det med någon. Och denna någon finns inte i mitt liv för tillfället. Därför att alla mina vänner jobbar, antingen i natt eller tidigt imorgon. Eller så befinner de sig på fel sida av landet eller i helt fel land.
Imorgon åker jag i alla fall till Malmö för att hälsa på kusin Maja. Hon bor i Malmö, men jobbar och pluggar i Köpenhamn. Så jag gissar att vi kommer hänga en del i Köpenhamn också, det ska bli sjukt mysigt. Maja är nämligen en sjukt mysig tjej ska ni veta.

Jag är fruktansvärt trött på folk som säger en sak och menar en annan. Folk som säger att de ska göra en sak som de egentligen inte alls tänker göra. Fy fan vad trött jag är på sån't. Tänker du inte göra det, så säg inte att du tänker göra det. Make it simple, stupid!

on and on

Gårkvällens roligaste kommentar stod jag nog själv för. Jag och Nicole satt på Bistro när två killar (män) kom och satte sig med oss. Först tyckte vi att det var jobbigt och trodde att de skulle vara två dräggiga typer, men vad fel vi hade! Och vad skönt det är ibland. Efter ett tag börjar killen som sitter brevid mig att prata om sina dåliga egenskaper, han säger; - Jag har tre dåliga egenskaper, jag är tillbakadragen, blyg och ful. Och då säger jag;- Men du verkar inte vara varken tillbakadragen eller blyg! Ni skulle sett Nicoles face, hon höll på att dö av skratt.
De här typerna ska vi träffa ikväll igen, fast på Byttan.

Puss

last night

åt middag på Krögers med Annika å MalinAnnika å MalinSåhär fint var det i Gästhamnen där vi åt glass till efterrättFina fina Annika

i've done some shopping too

tunika med brodyr från Zarablus i 100% silke, superfin!råsnygg grå tröja med pördiga detaljer från TigerChokladbrun baddräkt från Calvin Kleinlångt linne från Zarabodysplash från Marc Jacobs och det perfekta läppstiftet från Chanel

Nu ska jag gå ut och socialisera med mina grannar, puss!

it feels like home to me

på la sombrita med världens äckligaste och mest rosa drink, plus en freaky min.Katta på la sombritaSofia på kullaviks pizzeria, möhippestyle. Men nej, hon ska inte gifta sig än. Ännu mer rosorCarl läser Cosmopolitan på SaltholmenMormors fina rosor på HovenäsetPetter the grillmasterOlle ville se hur tjock han var så jag tog kort på honom i profil, han är skojigPetter var fullFyllebad kl fem på morgonenJosefine å Elin badade oxåVi grillade korv på Smögenklipporna
Underbart, puss!

på landet

Myggbett. Kvällsdopp. Åka båt. Vin. Varmt. Kärlek. Härligt.
Jag är bakis.
Tackhej!

musse, i'm in love

Okej, såhär är det. Jag och Lisa sitter på Bliss och käkar middag. Då kommer helt plötsligt Musse Hasselvall ut från M2.
Eftersom att min bror säger att det stället är bäst i stan, och okej då -lite för att Musse är där- går vi dit och drinkar.
När vi ska gå möter vi honom på vägen ut, och han LER åt mig.
Omg. Jag är lite kär.
Sedan att han är typ alldeles för gammal spelar mindre roll just nu.
Puss

sett å hört

Idag har jag haft en mysig dag med storebror ute på Saltholmen, jag badade för första gången i år (!). Ovanför oss på klipporna satt några pajasar som jag misstänker är kompisar till lillebror. De satt och pratade excited om gymnasiet som startar efter sommaren. Gängets ledare hade en genialisk idé om att de skulle ha en vandringspokal på vilken de skulle gravera in; "player of the month". Denna pokal skulle alltså delas ut varje månad till killen som legat med den snyggaste tjejen. Sedan avlade de någon slags ed och la sina händer på varandras och skrek; ööööööj!!!

Detta var det roligaste på länge.

RSS 2.0