miercoles.

Uppsatsplan. Uppsatsplan! UPPSATSPLAN.
Jag ska skriva c-uppsats med Kristine. Idag berättade hon för mig att hon hade en ångestklump i bröstet i måndags kväll och att hon hade tänkt; "helvete, jag å Johanna är ju för fan precis likadana!" Vad hon menar är att vi kan vara precis lika o-produktiva. Vi kan sitta på biblioteket en hel dag utan att prestera ett dugg på vår uppsatsplan. I måndags te.x satt vi på bibblan och läste tidningar (väldigt ovetenskapliga sådana), bytte iphone-appar och snackade skit HELA dagen. Några få futtiga rader fick vi ner på uppsatsplanen. Idag däremot har vi skrivit tre sidor.
Jag har så mycket skola i huvudet just nu att det är helt galet. Ska bli skönt att få komma hem i helgen och få lite ledigt och fira min älskade lillebror som fyller 18 år <3.
Puss!

i will love you until my dying day.

För ett tag sedan skrev jag ett inlägg om människor man bara har i sitt liv. Det krävs så lite ansträngning, men ändå har man ett så starkt band till dessa personer.
Amanda är och har alltid varit en otroligt viktig person i mitt liv. Vi betyder så mycket för varandra så jag tror inte ens att ni fattar. Även om det ibland gått långt tid mellan gångerna vi har träffats så har det alltid bara varit att ta upp där vi avslutade, eller tio år innan dess för den delen.
Det känns fortfarande sjukt att jag får ha henne här hos mig i Kalmar. Varje gång det är något som känns tungt och jobbigt vet jag precis vem jag ska prata med. Det mina vänner, är trygghet och kärlek.
Jag älskar dig Amanda.
Puss

intresseklubben antecknar?

Nähe, det var visst ingen som var intresserad av min eventuella dejt. Så vi skippar att prata om det då. Nu går jag och dricker öl med Dinah på studentpuben istället.
Puss

att vara svimfärdig.

Igårkväll var jag på en helt galen födelsedagsförfest hos Pär. Det var hotshots, mintu och bubbel och alla som var där alla hoppade omkring i soffan och i Pärs säng (undrar om den är hel idag?) och skreksjöng till musiken. Sen bara jag tappade det helt och blev helt skakig i benen. Alexandra berättade efteråt för mig att jag tappade all färg i ansiktet och hon förstod att jag höll på att svimma. Eftersom att jag aldrig har svimmat i hela mitt liv fick jag panik och tyckte det var skitläskigt. Men det gick i stort sett över när jag lade mig ner och andades lugnt. Undrar fortfarande vad det kan ha berott på dock, jättekonstigt. Men jag svimmade i alla fall inte, det tackar jag för.
jojo på fest
Imorgon är det alla <3s dag och jag har evetuellt en dejt. Återkommer om det.
Puss

om jag är i form?

Vissa människor borde inte få ha blogg. Jag är ett praktexemplar på en sådan människa. Bloggar jättemycket i ett par dagar, sen tröttnar jag.
Men i alla fall, idag var jag på ett strålande bra föredrag av och med Paolo Roberto. Vilken kille! Snygg som få och en sån jävla karisma! Han hade en hel del bra att säga också, vissa saker fastnade verkligen och gjorde intryck på mig.
Här ett ett urplock av mina favoritcitat.
- (Managern) Paolo, är du i form?
- (Paolo) Om, jag är i form?! Jag är för fan född i form!
I livet har vi sex bollar som vi ständigt jonglerar med. Till att börja med har vi tre gummibollar. Dessa står för materiella ting, karriär och social status (ungefär, jag kommer inte exakt ihåg). De tre gummibollarna gör det ingenting om man tappar, de studsar upp igen. Sedan har vi tre kristallbollar. Dessa står för nära&kära, vår kropp och vår själ. Dessa ska man se till att vårda ömt genom hela livet.
Nu ska jag inte skriva mer för då kommer det här inlägget bli alldeles för långt.
Puss

marc jacobs.

Igår kväll var strålande bra. Förfest hos mig med bubbel och gapflabb och sedan VOLYM.
Igår upptäckte jag även att Marc Jacobs har en webshop. Härligt härligt, men farligt farligt.
Jag hittade bland annat dessa asballa solbrillor som jag vill HA.
Julia, snygga va?
Puss

kiss today goodbye.

Ikväll har jag bjudit Amanda och Kajsa på mysmiddag hos mig. Mycket trivsamt!
Imorgon blir det VOLYM med sex & the city-tema.
Puss

RSS 2.0