mumintroll.

random thoughts;
  • Sarah ska till Abu Dhabi på bröllop. TRÅKIGT för henne!
  • Vi börjar bli klara med B-uppsatsen, skönt!
  • Magalie kanske får praktik på Gucci i New York i sommar. Jag kommer och hälsar på henne i så fall!
  • Jag ska se Facebook-filmen på bio med Nicole ikväll.
  • Mumintroll är söta.
  • Jag vill köpa ett par pyjamasbyxor på nätet, men dom är för dyra. SYND för mig!
  • Amanda Igelström är en bra tjej.
  • Jag behöver VERKLIGEN en ny dator.

Puss!

london baby!

Jag är så glad och lycklig! För jag har bokat en resa till London över nyår tillsammans med underbara Mag (min franska kompis). Det ska bli så härligt att slippa nyårshetsen som är här hemma och bara dra iväg och shoppa, dansa och äta god mat och upptäcka nya platser (och vem vet, kanske hångla med en och annan snygg engelsman?). Nu känns det verkligen värt att slita den här terminen när jag vet att jag har något att se fram emot.
LYCKA!

Puss

baby don't fill up your head with he said she said.

Fantastisk vecka detta. Fantastisk och hemsk. Hemsk i början och fantastisk mot slutet. Jag fick äntligen in CSN för två månader på kontot igår, sexton loppor. Tråkigt dock att trettonåsju nödvändigtvis skulle gå till att betala skatten. Men nu är det gjort i alla fall, och jävlar i min lilla låda vad skönt det känns!
Igår kväll var en trevlig sådan, även om jag var sjukt otaggad. Eftermiddagen spenderades på ett fik tillsammans med sköningen Eric, och fortsatte sedan till systemet för att inhandla lite rosa bubbel. Kvällen inleddes hos Amanda&Kajsa med pizza och photo shoot. Efter det drog vi oss ner mot Byttan, cyklandes och skränandes på gamla Spice Girls hits, härligt! På Byttan bjöds det på champagne och snittar, we likey.
Dagen idag (obs LÖRDAG) har delvis spenderats på bibblan, delvis i stan och delvis hemma i lägenheten. Nu väntar jag på att Dinah&Johan ska hämta upp mig, vi ska bort till Johans kusin och hänga lite. Sen får vi se vart kvällen tar vägen med oss. Kanske att det blir en sväng till Kåren på 90talsfest, vi får se.
meeeen snygging!
Puss!

samtal med lillasyster

Jag ringde hem förut för att snacka med pappa om en viktig grej, Charlotta svarade.
Jag; - Kan jag få prata med pappa?
Challis; - Nää, han är ute med hunden.
Jag; - Okej, säg att han ska ringa mig när han kommer hem då. Det är viktigt!
Challis; - Varför då? Vad är det?
Jag; - Skit i det du!
Challis; - Men sääääg!
Jag; - Nej, du har inte med det å göra.
Challis; - Jo säääääg!
Jag; - Nej!
Challis; - Är du gravid?
Jag; - Eh, va? Vad sa du?
Challis; - Aaah, e du gravid?
Jag; - Haha, nej det är jag verkligen inte.

Och sådär fortsatte det. Hahaha, är du gravid? Eeeh, nej tack!

Jag är väldigt glad just nu, har blivit beviljad CSN äntligen! :D
Puss

i am not a robot.

Jag tog precis en martinishot på order ifrån Sara i Norge över Skype. Vilken himla konstig mening det där blev... Men i alla fall, shoten gjorde susen för sinnet. Mycket tankar och jobbiga saker som snurrar nu. Får tentaresultat imorgon, besked från CSN denna veckan samt att en B-uppsats håller på att skrivas (tillsammans med väldigt bra tjejer tack å lov!).
Ser ni? IBLAND får man faktiskt klaga, det är okej :).
Puss

you lookin' fancy and i like your style.


Lite 80tal över det hela ikväll. NU; hem till Dinah.
Puss

fall.





Några fina timmar i skogen i solskenet med Anna, varm choklad, kakor och bullar.
Puss

i really hope you do...

Jag vaknade vid halv sju imorse, kallsvettig efter en läskig mardröm och var tvungen att smsa Julia på andra sidan jordklotet och kolla att hon levde typ... Dagen fortsatte sedan med plugg på bibblan tillsammans med Fina Dinah. Och nu på kvällen har jag varit hemma hos henne. Minitacos, IDOL och vin = perfection en fredagskväll?

Imorgon ska jag ha fest och nästa vecka kanske Pelle kommer och hälsar på, mysigt!
Puss

plugga plugga plugga...

Jag är såååå trött på den trötta jävla attityden i det här landet (den här staden, den här skolan?). Allting är så himla svårt jobbigt och omöjligt hela tiden. Kom igen, ryck upp er för faan! (Inte ni kanske, men ni fattar). Varje dag får jag höra gnäll om hur svårt och jobbigt allting är. Vad hände med att se möjligheter istället för hinder?
Sen menar jag självklart inte att det inte är okej att klaga någon gång ibland, men hela tiden?! Gaaaad.

Idag fyller världens bästa pappa år, GRATTIS! <3
Puss

dagens...

HOROSKOP!
Jag läser mitt varje dag i mobilen på ELLE astrology. Det är rätt trevligt faktiskt och stämmer ofta bra.
Här är dagens;
"Today finds you seated in close proximity to one of your least favourite people (Judit, min lärare. Hej!). Ummm... awkward! You're quick to turn the other cheek, but this is one of those times where you can't gloss over the conflict. A chance to hash things out could be in the works, but not here and now. If anything, you could make an appointment to meet up later in the week. Please don't make a scene today though... it could affect your professional standing".

Inte för att jag någon professional standing som skulle kunna bli affected, men jag vet mycket väl vad det här kan handla om. 
För övrigt har jag GALET mycket i skolan at the moment, men jag gillar det. Även om jag bryter ihop ibland. Bryt ihop och kom igen, som pappa brukar säga.

Jag känner mig ungefär som på bilderna. Trött och helt slut skulle man kunna säga.
Puss

i wanna give you som good good lovin'.

Ni kanske tycker att jag verkar lite känslomässigt instabil just nu, det stämmer bra. Jag har nämligen helt stört mycket att göra i skolan (kom precis hem från en föreläsning till exempel), och det tar mer krafter än vad det ger. Men ni ska veta att jag tycker om er, väldigt mycket! <3 Kärlek till er alla.

Puss!


benny's


Dagens höjdpunkt - glass på Benny's i solen med Jessica.

Annars då? Jo tack, det var svinkallt ute idag, men asvarmt i solen. Nu på kvällskvisten har jag lagat till en rätt med kyckling och kantareller, sådär gott måste jag tyvärr erkänna. Annars har största delen av dagen ägnats åt studier, närmare bestämt B-uppsats på biblioteket med Jessica och Dinah. Vi börjar komma igång nu, det känns skönt.
Nu ska jag kolla på första avsnittet av Paradise Hotel och sen typ sova.
Puss

fake love for an hour or so.

Jag har hittat en rolig fotoapp till mobilen. Här har ni några mästerverk tagna i min lägenhet.





PS, jag tycker att det är ganska svårt att ta kort på  mig själv med iphone.
Puss

hey soul sister.

Jag har visst varit inne i någon slags Bevvan-koma denna veckan. Men nu har jag snapped out of it. Pratade med Sofia förut, underbara människa <3.
Och så har jag varit i Stockholm i helgen också. Det var mysigt.

Puss

RSS 2.0