LOV!

Helt unbelieveable, men jag har faktikst lov från skolan denna veckan. Även om jag har en massa skoljobb och grejs som jag måste göra är jag ändå ledig.
Tjoho!
Jag ser fram emot helgen, då blir det party igen! Först Halloweenfest i Mölndal på fredag och sen på lördag krök hos mig. :D
Just för tillfället har jag inte så mkt mer att rapportera om.
puss på er!

Vilken helg!

Helt galet säger jag bara! Lätt den bästa helgen på länge. Det började i fredags med att jag och Jessica åkte hem till henne och började förbereda middagen. Eller ja, jag lagade maten och Jessica hejade på. Lite senare kom Laura och Mini för att äta med oss, och brända potatisar till trots så var det ganska gott. Några timmar senare kom de andra partyhuliganerna för att festa loss och trasha Jessicas hem. Kvällen förflöt hyffsat lugnt och slutade med att alla gick hem vid tre (värdinnan däckade dock redan en timma tidigare;)). På lördagsmorgonen hasade vi oss upp och la oss i soffan och beställde hem pizza, det är nog den bästa bakismaten ever. Dagen ägnades åt filmtittande (jag slumrade till av utmattning under första filmen) och annat slöande. När klockan började närma sig elva (23) fick Jessica för sig att hon skulle göra wok, vilket jag inte var sen att nappa på. Söndagen var ungefär likadan som dagen innan, film och blockchoklad ( i brist på "riktig"). När vi skulle gå till Jessicas moster för att äta middag kom jag på att jag inte hade varit utomhus på två dygn :O.
Helgen avrundades med en sammanfattande fika på Franks med Bettan, Lauris, Zorro och Jessie.
Tack Jessica (och alla andra) för en underbar helg!
PUSSPUSS

tredje gången gillt

Jao, tredje gången jag bloggar idag. Jag  har faktiskt inget bättre för mig, borde egentligen plugga geografi (har prov imorgon) men det är så nedrans tråkigt! Jag skiter fullständigt i vulkanutbrott och endogena processer. Något som i så fall intresserar mig mer är språksociologi som jag också har prov på imorgon, det behöver  jag dock inte plugga till så mkt (kan vara därför som jag tycker om det:p) Nej, skämt å sido, jag tycker att det är rätt så spännande. Okej, nu börjar jag känna att det kan vara bra att plugga lite inför imorgon i alla fall, med betoning på LITE!
puss

Min favoritreklam

image2
Är den inte bara bäst?

min nya dröm-väska

min nya dröm-väska
Japps, så här ser den ut. Den kommer från Ted Baker och kostar inte allt för mkt, vad tycker ni ska jag slå till?
puss, Jojo

Du kan ju inte sjunga!

Min lillebror, han är mer kritisk än självaste Peter Swartling. Jag lät honom lyssna på låten som jag och Lisa har spelat in och efteråt utbrister han: - Men du kan ju inte sjunga!
Tack söta lilla du, det var precis vad jag ville höra! Jävla unge!
Så då blev jag såklart jätteosäker och gick till pappa och frågade om det lät dåligt när jag sjunger. Då sa han: - Vadå då? Det är ju en ledande fråga. Varför frågar du det?
Jag: - För att Eric sa att det låter för jävligt.
Pappa: - Ja men han har ju inget och relatera till.
Ja, som ni märker så får man tyda saker och ting på egen hand om man har en sån familj som jag har. Så vad tycker ni?
puss

sevenjeans!

Som jag har längtat! Och nu ligger de här alldeles framför mig. Jag pratar förstås om mina nya sevenjeans, och inte nog med det det är faktiskt två par! :D Och en topp från Pepe Jeans, visserligen har hon använt plaggen några gånger men wtf. Det lönar sig alltid att gå hem till Nathalie, man kommer alltid hem lite fattigare men mkt gladare. Jag tror att hennes sätt att vara smittar av sig, i alla fall på mig. Hon är rolig Nathalie, speciellt när hon ska vara social men samtidigt har bråttom. Då kan det låta såhär: hur mår du nuförtiden då? jo bra. Jaha, och hur har veckan vart? Jo, den har vart bra. Det har inte hänt så mkt än bara. (och detta säger hon när man har varit där i typ två timmar.) Hon är dock fortfarande sur på mig för att jag inte skickade ngt kort från Spanien. Men jag har en plan timad och klar in i minsta detalj. Jag ska skicka ett kort hemifrån, för egentligen så spelar det inte så stor roll om kortet kommer från Barcelona eller inte. Nä, huvudsaken är att det innehåller orden Sofia E är ful. Haha, hon är rolig hon!
Men nu gott folk måste jag gå å lägga mig.
Good night sleep tight don't let the bed bugs bite.
PUSS!

vilse i kungsbacka

Jag vandrade gatan fram till, vad jag trodde var polishuset i Kungsbacka med Norah Jones i öronen och solen stekande i ansiktet, intet ont anandes om att polisen hade flyttat därifrån för flera år sedan. När jag fick vetskap om detta begav jag mig genast till vad jag trodde var den nya adressen, men det visade jag att jag hade missförstått helt. När jag sedan äntligen kom fram till Polishuset ca en timma senare hade jag i stort sett traskat genom hela stan.
Att då svettig och utmattad försöka se neutral ut till mitt passfoto var minst sagt omöjligt. Jag ser helkonstig ut på den nya bilden. Jaja, det finns värre saker som kan hända.
På bussen påväg hem träffade jag en gaaaammal klasskamrat som jag var rätt tight med för typ fem år sen, vi ska träffas i Kungsbacka på måndag och ta en fika:) Looking forward!
Detta betyder att jag nästan har uppfyllt hela min "att göra"-lista, dock har jag inte börjat plugga till mitt prov som jag har på fredag, måste göra det nu!
puss puss

shape up or die!

Allvarligt talat! Jag menar det verkligen, måste börja ta saker på allvar nu. Känns som att jag bara flyter igenom allting och det känns inte bra. Inte minst utsatt är skolan. Shiiit, vad jag inte är fokuserad! Det är nästan skrämmande när man börjar tänka på det.
Imorgon är jag i alla fall ledig från skolan, då ska jag passa på att fixa nytt pass och plugga inför geografiprovet på fredag, tycker att det börjar bli riktigt svårt med det ämnet nu! Funderar på att gå upp hyffsat tidigt så att jag hinner med och göra allt och lite till (kanske till och med kan ta en liten sväng på kungsmässan när jag ändå är där, men bara kanske).
nu måste jag avsluta det här inlägget, puss!

face the fears in your face

...

Dance with my father

Hallo!
Idag har jag äntligen köpt en ny jacka! Eller ja, snarare kappa. Brun är den i alla fall, och fin:). När vi ändå var inne på h&m (det var dessutom 10% på allt!) passade jag på att prova en hel hög med klänningar, men endast en fick följa med hem. Även den var brun, med polokrage och ett band i midjan, jätteenkel och jättesnygg! Eller ja, enkel och snygg. Det är svårt det där med tomma adjektiv, ni fattar vad jag menar va? Haha! När man väl börjar tänka på hur man pratar hittar man många tix som man har. Haha, fyra man i samma mening! Hihi, som ni märker har jag inte så mkt att skriva om idag!

Dagens
favoritlåt: Fields of gold
favoritmat: FF apple&cinnamon
favoritplagg: min nya klänning
favoritsysselsättning: lyssna på musik:)
dagens se-fram-emot: middag hos morfar ikväll


Jag ska prova studentmössa imorgon! Tjoho!
Pussipuss

Fint höstväder

Hej!
Nu tänkte jag att jag kunde passa på att blogga lite, eftersom att jag ändå väntar på klyftpotatisarna som står i ugnen. Jag har inte skrivit något här på ett tag, vilket beror på att jag inte har haft tid... Jag har varit i Barcelona, som för övrigt var helt underbart! Och innan det jobbade jag ganska mycket.
Jag har väldigt höga förväntningar på den här hösten, det finns väldigt mycket som jag vill och känner att jag behöver hinna med. Jag har gjort en lista på allt;
  1. Jobba med julskivan ( känns som att jag kommer bo hos lisa mkt i höst).
  2. Hälsa på moster Ebba i London.
  3. Åka till Stockholm en gång till och hänga hos min faster på Söder. Snälla Jessica, följ med mig!
  4. Fundera på hur jag vill satsa ang. sitski.
  5. Göra om i mitt rum.
  6. Ta tag i skolan och inte lata mig som jag gör nu.
  7. Åka till Thailand
Nu är potatisarna klara! Jag måste hasa mig till köket och ta ut dem!
puss!

jävla hagga!

Det känns som att jag inte gör något rätt i hennes ögon... Jag gör inget på rätt sätt enligt henne, kan bero på att vi är helt olika och tänker på olika sätt och att hon är dum i huvudet! AAAAHHH! Det senaste är att jag inte tar ansvar för något här hemma och bara förväntar mig att få en massa saker hela tiden.
När jag bara går i skolan är det fel eftersom att jag slutar så tidigt och inte gör något. - Det skulle ju mycket väl gå att kombinera med ett jobb säger hon. Och mycket riktigt söker jag ett jobb och får det.
Men nu är ju problemet att jag jobbar för mycket enligt henne, förväntar mig bara att maten ska stå på bordet när jag kommer hem halv tio på kvällen två dagar i veckan, och ja det gör jag! Är det så konstigt att jag ber dom spara mat åt mig?
Idag hade hon "lagat" köttbullar och spagetti och så frågar hon vilken dag i veckan som jag kan laga mat. Då säger jag att jag varken kan tisdag eller onsdag eftersom att jag jobbar till åtta och kommer hem halv tio. - Okej, men då får du ingen mat heller! Jag blir paff, men säger okej jag kan väl göra något till mig när jag kommer hem. Men då säger pappa till henne - Är du dum eller? Så kan du ju inte säga.
Mia - Jamän då kan ju vi också säga att vi inte kan laga mat så får ingen äta. Gör man inget så får man inget, men det är okej Johanna vi fixar det för dig. Vi lagar mat till dig imorgon och på torsdag och så fixar jag med Charlotta på torsdag för det kan du väl inte heller göra?
Jag - Nää, det kan jag inte, men det har jag ju redan sagt?
Mia - Ja det har du sagt, men du sa det idag. Hur länge har du vetat att du ska till spanien?
Jag - Sen i juni typ.
Mia - Aaa just det, det skadar ju inte att öppna käften någon gång!!!





Ni ska veta att jag hatar den människan!
// Jojo

RSS 2.0