valborg.

Idag är det valborg och snart ska jag möta upp några fabulous friends på stan för att dricka bärs.
Puss

skojarbacken.

I lördags kväll mötte jag upp Lisa för att dricka vin på Skojarbacken, ett otroligt mysigt ställe med galen inredning. En bra kväll var det och min närmsta bordsgranne var pillemaren nedan. Puss


det måste kännas i ditt hjärta på riktigt.

Jag har tänkt mycket på hur viktigt det är att vara sann mot sig själv det senaste. Jätteviktigt faktiskt.


beyonce.

Det är himla otur att jag inte vet hur man lägga upp videoklipp här på bloggen. Är det någon som kan hjälpa mig med det tro?
I alla fall, om ni inte har sett tjugominutersfilmen med Beyonce, se den!
Puss

friday lunch.

Dagens lunch intogs på Restaurang Hemma Hos i Haga tillsammans med moster Lisa och kusin Olle. Köttbullar med potatismos, gräddsås, lingon & pressgurka. Sedan gick vi till Doppio och tog en kaffe. Eller jag tog ju ingen kaffe men det kändes bra att skriva så. Jag fick i alla fall en fin ros och en topp i försenad födelsedagspresent. Tack Lisa för en finfin lunch! Puss


you didn't have to cut me off.

Jag är en person som är så in i helvete konflikträdd. Jag tar hellre itu med andras problem än mina egna och kommer alltid på de där bra sakerna som jag skulle ha sagt i ett gräl. Det här är otroligt frustrerande och jag inser ju att detta är något jag måste jobba med och bli bättre på att hantera.
Ville bara att ni skulle veta det. Eller jag ville faktiskt bara skriva av mig lite.
Puss

my princess bed.

Som ni vet så bor jag hos min morfar för tillfället. Jag har världens finaste säng här. Den har liksom gardiner som man kan dra för när man ska sova. Väldigt mysigt och praktiskt för att man kan även gömma sig här när man behöver vara för sig själv och tänka. Puss


new girl.

Om ni inte har sett serien New Girl, se den!
Puss

just turn it up louder.

Jag har faktiskt lite andra viktiga events att närvara vid under försommaren. Detta framkallar ett nästan rättfärdigat shoppingsug (synd bara att jag är pank som en kyrkråtta). Min kusins kompis har en hemsida (www.meinto.se) där han samlar olika märken och butiker och där har jag hittat lite fina saker idag.
knytkjol från Bruuns Bazaar
klänning vintage by fé
klänning carin wester
Fina, eller hur?
Puss

midsommarbröllop.

En sak som jag ser extremt mycket fram emot är att jag ska få gå på bröllop på midsommarafton! Det är min första kompis som gifter sig och det är väldigt roligt tycker jag. Jag är självutnämnd maid-of-honor och igår när jag pratade med den blivande bruden kändes det verkligen att det snart är dags. Detta är typ det största som händer i min värld just nu och jag tycker att det hela är otroligt spännande.
Puss

guys & games.

Julia bad mig att skriva ett inlägg om män och spel. So here it goes!
Vi vet alla att killar är lite dumma. Korkade alltså. Av mina år av dejtande och "fooling around" vet jag inte om jag skulle påstå att jag lärt mig så mycket vettigt. Men jag vet en sak och det är att killar gillar att tänka att det är dem som har makten. Too bad för dem att det aldrig kommer att bli så. Det är nämligen så att det är tjejerna som har den sexuella makten. Och så kommer det förbli sålänge det inte sker någon evolutionistisk mutation. Killen kommer alltså alltid att vara i underläge och kommer därför att vilja väga upp detta på något sätt, genom att till exempel tjäna mer pengar och på så sätt känna att de i alla fall kan kontrollera den biten.
Jag tror öven att killar vet att tjejer är lite smartare, men att många hellre skulle dö än att erkänna det. Detta blir ett problem när tjej möter kille och tycke uppstår. Då ska man spela ett spel. Varför det? Jo för att testa varandra. Jag tror att det är därför i alla fall. Man testar varandras gränser. Det är inte speciellt schyst och vissa gånger kan spelet bli riktigt smutsigt. Vissa människor finner säkert detta upphetsande. Inte jag. Jag tycker bara att det är jobbigt och ganska löjligt. Varför ska man vänta tre dagar med att höra av sig? Gillar man någon så kan man väl få visa det? Visst kan jakten vara spännande ibland men varför hålla på och spela sval och ointresserad? Jag fattar grejen men jag är väldigt dålig på det.
Nästa problem är enligt mig att killar är rädda. Rädda för att visa känslor och rädda för att lämna ut sig själva. Detta tar sig uttryck då vi tjejer börjar jaga killen i fråga då vi känner att vi inte får tillräckligt med uppmärksamhet. Det leder till att killen blir livrädd och sticker.
Jag tror (hoppas) att dessa beteenden är något som går att träna bort på killar och att det försvinner ju äldre de blir. Därför kommer jag nog alltid bara träffa äldre killar.
Vad tror ni?
Puss

tuesday luxury.

Jag har jävligt bra övertalningsförmåga. Så igår fick jag morfar att öppna champagneflaskan som stått i kylen flera månader. Bra tisdag! Puss


café kanold.

Mysig måndagsfika på café kanold med bästa proppis. Gött!


orange fizz.

Jag sitter och målar naglarna eftersom att jag inte kan göra gelish pga tillfällig pengabrist. Puss


when you feel like falling down.

Ett par dagar i månaden (och ja, oftast är det väl kopplat till PMS osv) känner jag mig deppig, ful och bara allmänt ofräsch och nere. Och så är jag på ett jävla humör. Men jag har kommit på att så kommer det antagligen vara ett par år framöver. Så jag tillåter mig själv att må dåligt i en eller två dagar, för sedan vet jag att det försvinner. Jag hade några skitdagar i förra veckan, men igår kväll innan jag gick och la mig (innan tio för övrigt) bäddade jag sängen med rena sängkläder och öppnade fönstret för att släppa in lite frisk luft och imorse vaknade jag tidigt och gjorde en god fruktsallad till frukost. Det är de små sakerna som gör det.
Man får lära känna sig själv och ta hand om sig helt enkelt. Det är skitviktigt.
Puss

25.

Idag fyller världens bästa storebror tillika min idol 25 år. Och eftersom att han är i Stockholm över helgen får jag fira honom på en tjejmiddag ikväll med bland andra Sofia och Jeppan.
Grattis världens finaste Carl.
Puss

power.

Puss.


dagens frukost.

Och årets första jordgubbar. Puss


glad påsk.

Jag har fått påskägg :) Och imorgon åker jag till mormor på landet och hänger med släkten över påsk. Puss


bästa jeppan.

Igår firade vi min födelsedag lite i efterskott kan man säga. Jag bjöd Jessica på vinlunch hemma hos morfar som sen övergick till häng på Avalons uteservering där vi träffade en rolig fransk bartender. Vi ska förresten gå på Nicki Minaj-konsert i juni! Inte jag och fransmannen alltså, utan jag och Jessica. Puss


RSS 2.0