den lilla staden fick knappt ett farväl.

Jag kan känna lite ånger och ett sting av dåligt samvete när jag tänker på att jag och Kalmar inte fick något ordentligt avslut. Men å andra sidan, jag gjorde det på mitt sätt. Så som jag gör med allt kan man säga.
Nu när jag var där i helgen så tyckte jag att det kändes skönt att jag inte bor där längre, men ändå fint att jag kan komma och hälsa på när jag vill. Jag är klar med småstad nu känner jag, nu har jag fått göra det och det var bra. Men när jag satt på Larmtorget (i centrala Kalmar) i lördags eftermiddag klockan tre och inte såg en kotte så långt ögat nådde så kändes det rätt skönt att inte bo kvar där. Sen saknar jag SJÄLVKLART de underbara människor som bor kvar där, men de har jag turen att ha kvar i mitt liv ändå på olika sätt.
Idag har jag varit på universeum med Julia och mina småkusiner Lisa och Klara som är fyra och ettochetthalvt år. Det roligaste tyckte dom var att åka spårvagn från universeum. Inga konstigheter.
Puss

weekend.

Helgen i Kalmar var strålande och innehöll häng med fina människor, fikor och en hel del vin. Nya skor fick jag beställt också.
Sen har jag flyttat med tåg också. Mina medpassagerare lär ha undrat vad det var för en idiot som hade med sig dammsugare och micro på tåget. Idioten var jag...
Nu tar vi ett djupt andetag och sätter igång med uppsatsen igen. Smackismack!
Puss

i've got some news for you.

Imorgon är min sista dag på praktiken. Så. Jävla. Gött. Imorgon ska jag även träffa Jeppan. Jag tänker mig en after work på Proviant. Det ska bli underbart kul att ses då vi inte har träffats sedan i våras.
Och på torsdag åker jag till Kalmar. Det ska bli helt galet roligt!
Jojo som helt plötsligt blev helt övertaggad.
Puss

jojos nya stil.

Efter att ha rotat runt på vinden hos morfar i min mammas gamla kläder så vill jag från och med nu bara ha på mig mysiga stickade tröjor och nittiotalsklänningar. Jag är dock fortfarande tveksam till de gigantiska ärmarna och de helt oformliga modellerna på alla kläder. Men det är mammas grejer och det känns liksom som att jag kommer lite närmare henne på något sätt när jag bär hennes kläder och det känns fint.
Puss

work hard play harder.

Denna veckan har varit tung. Emotionellt.. Helgen förra veckan fick mig nästan (!) att ifrågasätta de som står mig allra närmast. Och det ska man inte behöva göra tycker jag. Jag har alltså grubblat en del i veckan, mer än vanligt alltså. Och det tar rätt mycket ork. Och trots energigivande inslag (lunch med morfar på proviant i måndags, bio och vin med Julia i tisdag, vin med Sofia i onsdag och middag med familj i torsdags) kände jag mig helt slut när fredagen kom.
Därför var det rätt skönt när Sofia igår avstyrde våra planer på fredagsäventyr. Jag somnade i soffan innan fredagsfilmen på fyran var slut, uppsminkad i myskläder.
Hej hej. Om ni är trötta på dessa PhotoBooth-bilder kan jag säga att det är bara att gilla läget. För bilderna från kameran och mobilen vill inte laddas upp av någon anledning som jag inte orkar lägga någon energi på att utreda. Så. Och angående bilden; jag posar inte,  jag sjunger. Så nu vet ni det oxå.
Puss

love is more than just a game for two.

Eller?
Puss

make you feel my love.

When the rain is blowing in your face, and the whole world is on your case.
I could make you happy, make your dreams come true.
I'd go to the end of the earth for you.
To make you feel my love.
Helgen var minst sagt omtumlande. Känslomässigt. Herregud jag tror att jag aldrig har upplevt så många känslor inom loppet av tre dygn förut...
god natt
Trött tjej.
Om tjugotre minuter skulle min mami ha fyllt femtioett om hon hade levt. Det ska jag fira imorgon kväll tillsammans med några av mina favoritpersoner på min favoritrestaurang <3. Jag tror att mamma hade gillat det.
Kanske kommer det ett blogginlägg imorgon också. Om jag orkar.
Puss

when you try your best but you don't succeed.

De som läser min blogg har säkert vid det här lagt fattat att jag har flyttat tillbaka till Göteborg på obestämd tid. Anledningen till det har med skolan att göra och jag känner att jag kanske inte ska gå in närmare på det här på bloggen.
Men hur känns det då? Jo, för jävla bra måste jag säga. Sen att det inte är så kul att vara pank och inte ha någon inkomst, men det lööööser sig.
Jag tycker att man ser att jag mår bra på den här bilden.
Puss

you're my inspiration.

En av de personerna som jag beundrar och älskar mest i hela världen är min kusin Julia. Men vi är liksom så mycket mer än bara kusiner. En gång sa vi såhär; "vi är som samma person fast i olika kroppar". Och det är lite så det är. Vi tänker och känner ofta på samma sätt.
I onsdags var vi ute och firade Julia som fyllde 20 år på min favoritrestaurang i Göteborg, som är inspirerad av Pastis i New York (känd från sex & the city) och det var en otroligt mysig kväll.
Julia, jag älskar dig! <3

RSS 2.0