ett avslut på det gamla och en början på det nya

Detta är antagligen det sista inlägget jag skriver från detta  rummet. Mitt rum.
Kändes sjukt konstigt att säga hej då till alla idag, inte minst Jessica och Lisa. Går igenom i huvudet allt vi gjort och gått igenom tillsammans, vilket är en hel del. Det var tom så att jag fick sitta och kämpa emot tårarna på vagnen, och jag som trodde att jag hade lätt för att ta avsked. Men men, är det någon man älskar är det väl aldrig lätt, i guess. För vem vet när vi kommer träffas igen? Okej Lisa, jag ska inte vara så dramatisk, men det vet man ju faktiskt inte. Det kanske dröjer skitlänge innan vi ses nästa gång, who knows?
Nu är jag för övrigt precis hemkommen från Julias överraskningsmiddag, och OM hon blev överraskad. haha, hon fattade ingenting! Så himla trevligt var det faktiskt. Ni vet, jag brukar ju ha svårt för när det blir för "tjejigt", dvs väldigt högljudt och när alla pratar i munnen på varandra och ingen lyssnar på någon. Men denna gången var det faktiskt helt ok.

Imorgon börjar det nya. Mitt nya liv. En fortsättning på det gamla, kalla det vad du vill. Läskigt är det i alla fall. Och jävligt spännande och förväntansfullt. Det kan bara gå uppåt!:) Jag är sjukligt nervös och jävligt spänd. KALMAR; HERE I COME!
Ska bli spännande och se om vi hittar hem till mig, men det ska nog gå bra. Sen ska jag bara hitta till föreläsningssalen på måndag också. Shet ma gad, och jesus! Det känns som att jag har lika mycket grejer med mig ner nu som sist, fattar inte hur allt ska få plats i mitt lilla rum. Tur är det i alla fall att jag har ett litet förråd i källaren. Åh, jag hoppas verkligen att det är sjyssta människor som bor i min korridor, men det är det säkert.
Okej, nu ska jag försöka sova. Tror i och för sig inte att jag kommer lyckas så bra med det men men.

Well well cykelställ, mina underbaraste kalaspinglor; en  del av mitt hjärta kommer alltid slå för er!
Nästa gång jag skriver befinner jag mig i min nya hemstad, det kan dröja innan det händer, men håll ut!
PUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSS

i wish

Sa ju till Sofia att jag skulle lägga upp min önskelista här på bloggen, vilket jga inte har gjort än, so here it goes;
  • Påslakanset ofelia  vass IKEA
  • Peace-tshirt GRANIT
  • Svart/orange pennor
  • Krokodilmönstrad svart plånbok H&M
  • Krokodilmöstrad kuvertväska ljusbrun H&M
  • Datorväska i krokodil svart, ORdning&Reda
  • Presentkort på Nelly.com
  • Presentkort på IKEA:)
  • Presentkort på méli de mélo
  • Stickad lång väst, grå eller brun


So there, det var alles. Nu ska jag måla naglarna "bäriga":
PS, i övermorgon flyttar jag! :S:)
PUSs

fan oxå!

Fläkten i köket går inte att putta in, så den står och brummar. Jag har värsta magontet, är helt snurrig och har frossa. Känn på den!

min sista vecka hemma

Ja, som ni säkert vet så flyttar jag på lördag.
Detta vill jag göra innan dess, är det ngt ni vill hänga med på är det bara att säga till:
  • Bruncha på egg&milk
  • Kakbuffén på Villekulla
  • Överraskningsfest för Julia
  • Fika på Kardemumma i Majorna
  • MIddag på la Sombrita med Sofia
  • Lunch på hos Pelle med Sara
HAha, vilket matfreak jag är!!!

okej...

FAN, nu har jag ätit godis i alla fall! Någon som är förvånad? Mina godislöften brukar ju inte hålla mer än 1 eller sisådär 2 dagar. Hopplöst! Det är som om det sitter en liten djävul i min hjärna som tvingar mig att proppa i mig sötsaker. Och jag vet ju att det inte är bra!!! Aja, nu ska jag antagligen ut på en ganska så lång cykeltur snart, ska bara käka frukost först.
Vi syns ikväll mina sockerkakor!
PUSS!

allt och lite till

Ibland är man helt förvirrad och vet inte alls var man ska börja. Nu är ett sådant tillfälle. Jag har varit i Kalmar och gjort iordning i mitt rum tillsammans med min helt fantastiska mormor. Vi har varit på Ikea två gånger, ätit middag på hamnkrogen, satt upp tavlor och beundrat den gulliga lilla staden.
   På vägen hem åkte vi förbi Sveriges största outlet-butik, tänk lager 157 gånger 5. Det var gigantsikt. Jag fyndade två par jeans, men nu får det vara slutshoppat för ett tag. Har lånat alldeles för mkt pengar av mig själv denna veckan.
   Jag vill inte ha michelins! Ska återinföra lördagsgodis i mitt liv. Det skulle antagligen göra susen för min hy också. Så får det bli helt enkelt! Och denna gången ska jag verkligen göra det också.
  


Jag tycker om mina helt fantastiska vänner ngt otroligt mycket! En del av mitt hjärta kommer alltid slå för er!

jessica

Det här inlägget är tillägnat min fina Jessica. För att du är den du är och den du är är underbar. En av de mest underbara människorna jag någonsin träffat. Jag tänker på dig och jag älskar dig! Jag finns här för dig, närän du behöver mig!
Miljoner pussar// Jojo:)

KALMAR

Ja, nu är det inte långt tid kvar. Nästa onsdag åker jag och mormor till Kalmar för att titta på mitt rum, högskoleområdet och staden. Det känns spännande. Och pirrigt! Idag fattade jag nog att jag ska flytta om mindre än två veckor (!). Till Kalmar som jag aldrig har varit i, och knappt vet något om. Jag funderar lite på vad för grejer jag ska ta med mig nästa vecka. Antagligen rätt mycket kläder, prylar och så. Kan man köpa någon mat som håller sig i över en vecka? Hmm, det får väl bli nudlar som jag lovat Jessica att äta i en månad om jag nu ska köpa världens finaste morgonrock/kappa/klännning som är rätt så dyr.
Idag fick jag ett välkomstbrev från Högskolan i Kalmar (shit, detta är verkligen på rikigt!) där de tipsar om två böcker som kommer vara viktiga under hela utbildningen, funderar lite på att försöka köpa de redan nu innan skolan börjar så att jag vet lite vad jag har att vänta mig.
Nu ska jag försöka sova!
PUSS!

amos

Sitter i sängen och lyssnar på hans nya album. Riktigt bra! Jag tycker att det har en annan "touch" än det förra and i like it.

dålig koll

Idag insåg jag hur dålig koll jag har på min släkt. Även om jag träffar dem rätt ofta och alltid får höra det senaste av morfar känns det som att jag inte riktigt hänger med. Många saker som jag inte visste och inte har insett tidigare föll på plats idag och det känns... hmm, lite skumt tror jag.

Anyways, jag har varit otroligt sugen på äppelpaj hela dagen. Nu ska jag kolla på en film eller nåt. Bara så ni vet;)
Puss

molly odd

Har precis varit inne på Odd Mollys fantastiskt gulliga hemsida, oddmolly.com. Tanken är att man navigerar på ett klädesplagg och det är precis så det känns, om ni fattar vad jag menar.
Idag har jag typ surfat runt på olika inredningssajter och bloggar mest hela dagen. Och kanske viktigast av allt, jag har hittat en seriös köpare till min miniräknare, pengar tjoho! De kommer säkert ta slut fortare än kvickt men i alla fall. Snart ska jag bege mig till Sofia och kolla på Almost Famous med Kate Hudson, en av mina favoriter.:)
PUSS!

Ledig

Efter kanske möjligen liiite för lång ledighet känner jag att ett litet jobb skulle sitta fint. Jag känner att jag skulle behöva lite deg. Finns lite grejer jag skulle vilja shoppa, plus att jag måste betala Jessie när hon kommer hem.
Här är det jag vill ha för tillfället;
  • Acnejeans (har stått på min önskelista typ 1 år om inte mer.)
  • The truth about diamonds-Nicole Richie
  • Klockad trenchcoat i svart
  • Martiniglas (hint hint!:))
  • Alla Tricia Guildböckerna
  • Sovshorts i siden, gärna från Odd Molly:)
Det var allt för nu.
Här är en fin bild från maleviken i veckan, kommer nog sakna det lite.

RSS 2.0