emelie

Jag har hängt med Emelie i princip hela dagen, vi har; kostat på oss lyxshopping i form av solglasögon (Emelie var inne på banken och sålde fonder två gånger inom loppet av en halvtimma), kommit på att det är ingen idé att ångra saker eller att göra saker som man inte vill eller har lust med (tex träna och äta nyttigt), ätit lunch, druckit smoothie i solen, ätit middag, ätit godis, druckit vin och kollat på Armageddon.
Det var nog lika bra att vi köpte de där solglasögonen, för vem vet; imorgon kanske vi dör?

Nu tänker jag lägga upp bilder på oss i våra nya glasögon, även om Emelie inte vill. Hon tycker nämligen att mina är snyggare. I alla fall när de är brevid varandra.


Imorgon, eller ja idag faktiskt flyttar jag!!!
Puss

helt fantastiskt underbart

Tuborg på glasMalin var på Bistro, hon tycker om migConny i sin säng i KöpenhamnVi satt på altanen på vandrarhemmet å chilladeConny chillade oxåConny gjorde konsterJag drack  öloch åt pizzaVi köpte en box roséJag var nöjd, snacka om kap!Jag såg ut som 5 årfinaste Connybättre än såhär blir det inteConny och the cali surfer guyConny hade med sig plastmuggar hemifrån, alla tyckte att det var asroligtViJag och Matt/Seth Rogan/Jordin Sparks. Kärt barn har många namnConny tror att hon gömmer sig bakom sin handOch once again, bortamatch månntro?Del av vår gatadagen efter fascinerades Conny av sin ölsåhär fräsch ser jag ut råbakis, med tre dagars gammalt smink och trött som fan. Så vet ni!sen åkte jag och hälsade på farmor å farfarvi hälsade på farfars syster och pappas kusin. De bor i ett 1600talshus. Coolt tycker jagsen åkte jag till Zurich. Min fina moster, jag och hennes man drack rosé första kvällenvi myste i soffanMagnus, ebbas manGrossmunster, Zurich's mest sevärdhetjag på sightseeingbussså gulligt!
Sen var det slut!
Detta är ungefär vad jag har haft för mig den senaste veckan. Plus två stop i Göteborg och två på Kastrup.
Puss

RSS 2.0