bakis

Det var längesen jag var bakis på det här sättet. Jag är liksom torr i halsen och så ohungrig man kan bli, vilket brukar resultera i att jag bara dricker vatten hela dagen.
I alla fall, igår var kul! Först åt jag och några tjejer middag i korridoren och drack vin, sen var jag på mellanfest hos Kim, där tog vinflaskan slut, och efter det blev det dans på Kåren.
Nu mår jag inte bra.
Pusspuss

new york, new york

Kollar in Axels bilder på Facebook och blir sjukt sugen. Så fort jag får möjlighet ska jag dit igen. Funderar på att bo där ett tag efter min utbildning, får se hur det blir med den saken.
God morgon och puss!

lördag idag

I förmiddags var jag på spinning, sjukt jobbigt vill jag lova! Men skönt nu efteråt, frågan är bara om min jävla förkylning kommer bli bättre. Just nu känns det som om ngn håller på å skära av mig halsen, mindre trevligt. Annars är jag så rolig att jag tvättar idag. Och ikväll ska vi ha tjejmiddag i korridoren, funderar på å köpa thai. Känner att jag är värd det efter att ha tränat två dagar i rad. Imorgon ska jag i alla fall bara ta det lugnt, städa lite på mitt rum och kanske ta en fika med Jessica. Ja, hon som jag umgås mest med heter så, freaky va?
Nu ska jag gå å dö! Vi hörs, pusshej

gårkvällen

Den var trevlig! Jag drack färgglada goda lyxdrinkar och lyssnade på Isak från Idol som uppträdde på stället där vi var. Ni vet han som blev kidnappad av Peter Jihde när han spelade fotboll? Anyways i alla fall, han sjöng en egen låt på audition och var  helt grym igår! Idag har jag varit på medlemsrådgivning på gymet och varit på H&M och pluggat lite och så. Nu ska jag åka och köpa en kladdkaka tills ikväll, då ska jag kolla på film med Olivia och bara chilla.
Ha en bra helg där hemma!
Pusspuss Jojo

idag

Idag har det hänt lite mer än  igår om man säger så:p. Förmiddagen var lugn, gick upp sent och pluggade lite. Sen har jag varit i stan med Olivia, la undan en skitsöt tröja på H&M som jag ska köpa imorgon. Annars har jag varit på bibblan, pluggat, köpt godis. Ikväll blir det Idol och efter det kanske en liten utgång till ngt trubadurställe med bla Jessica som fyller år idag.
Imorgon kl 10 ska jag infinna mig på NordicClub för medlemsinfo, ska provträna där och förhoppningsvis även skaffa kort har jag tänkt, de har alla pass som jag skulle vilja gå på. Sen på eftermiddagen, närmare bestämt kl 16.30 ska jag träna AB´s på Nautilus, det gäller att utnyttja alla gratisgrejer man har, man får ju inte vara dum. :) Annars ska jag väl plugga lite å så imorgon också i guess. Det ska jag faktiskt göra nu med, läsa igenom veckans anteckningar och renskriva.
Vi hörs, take care! <3
Jojo

kalmar, me like

Jag har precis suttit i köket där jag och min korridorsgranne klämde i oss en halv kladdkaka, gott! Nu är jag väääldigt mätt. Annars har jag idag försovit mig (vaknade 20 minuter innan skolan början) därav var hela min förmiddag ett helvete, men jag kom i tid till skolan i alla fall. Gick i skolan till 3, efter det pluggade jag hemma i två timmar(!) och efter det åkte jag till Ikea och Ica Maxi med Olivia och Christopher i min korridor. Nu har jag mat för flera år framåt typ.
Annars känns det som om skolan börjar komma igång på allvar. Jag har fått två av de böckerna jag har beställt, vilket känns skönt. Första kursen känns intressant och idag har vi haft föreläsning om psykiska sjukdomar och dess historia.
Nej, om jag skulle ta och plugga lite till!
Later! PUSS

lördagmorgon

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 11, då jag ska bege mig till äventyrsbadet och provträna på ett BodyBalancepass. Det verkar kul:), hoppas att det är det också.
Ni får ursäkta mig om jag verkar väldigt frånvarande när jag pratar med er och när jag inte gör det (vilket jag är). Jag tror det har å göra med att ni är där och jag är här. Jag har inte riktigt insett det än tror jag, men det börjar sakta men säkert sjunka in. Det har också å göra med att det händer så sjukt mkt här hela tiden, i slutet av varje dag är jag helt slut. Igår hade jag myskväll med godis och film med tjejerna i min korridor för första gången på två veckor och det var otroligt skönt. Det är så sjukt mkt nya intryck varje dag att jag blir helt trött i huvudet. När man tror att det inte existerar fler människor kommer tio pers fram och säger att de går i min klass, typ.
Nu ska jag snart dra! Hoppas att ni har  det bra hemma. Och jag kan bara säga såhär; ha tålamod med mig, jag är otroligt velig just nu men det blir bättre.
Kramar Jojo!

fan!

Sitter lite sofistikerat och sippar på en pärondrink, och gissa om jag råkar spilla ut halva på datorn? lagom sofistikerat
KLANT!!

frustrerad

Ja, lite jobbigt är det allt när jag har massor att plugga på, men inga böcker att läsa i. Eftersom att uppgiften för tillfället bygger mkt på litteraturen. Jaja, fick iaf ett mail från lycknis som sa att de är påväg. Böckerna alltså.
Jag börjar också bli aningens frustrerad på CSN, med tanke på att jag inte har fått mitt studiebidrag än. Eller studiemedel eller va det nu heter. I alla fall så börjar det blir lite jobbigt.
Jag cyklade förbi en second-handbutik idag och råkade se en pälsväst som såg helt gudomlig ut. Men inga fler köp! Jag köpte en tidning idag. Jag vet!!! Illa! Och så har jag beställt böcker för typ 1500 spänn, och de är bara till den första kursen som är på tio veckor!:o
Nu ska jag laga lite mat och sen gå på Moraträsksittning ikväll, det ska bli kul!.)
Puss på er

längtar

I miss you my darlings!

fy fan

Absinth är för jävligt, glöm aldrig det!

härliga lördag

Just nu sitter jag med ett cocktailglas i handen och smuttar på en otroligt söt drink hemma i mitt rum. Om en stund ska jag möta upp några nyfunna bekanskaper för middag och sedan drar vi antagligen vidare till Kåren eller hem till mig för korridorsfest.
Later! Puss Jojo

min torsdag

Idag har varit en lååång dag. Eftersom att jag var på Gardenparty igår (vilket förövrigt var jävligt kul vill jag lova) har jag varit trött hela dagen idag. Det hindrade mig dock inte från att sitta på en rätt tråkig föreläsning om studieteknik i några timmar. Nu har jag precis ätit middag, kul att jag äter mer hälsosamt nu än när jag bodde hemma.:) Snart ska jag sätta mig och käka glass med kolasås framför Idol och spara på krafterna tills imorgon då vi ska till ett uteställe som heter sjösjukan. Jag är ledig från skolan imorgon vilket känns väldigt skönt med tanke på att jag har lite att pyssla med. Tanken är att jag också ska provträna på ett ställe i helgen, det kanske hinns med innan korridorsfesten på lördag who knows? Förresten, igår på Gardenpartyt träffade jag Ida, ville bara meddela er om detta.
   Idag har vi även blivit indelade i klasser och basgrupper i vilka vi ska göra grupparbeten m.m, jag hamnade i samma grupp som tre medelålders kvinnor som alla har barn, känner inte att jag har jättemkt gemensamt med dem men det ska nog gå bra ändå. Och idag har jag beställt två kurslitteraturböcker på nätet! Jessica; om du inte redan vet det så är lycknis.se en bra sida där man kan hitta böcker som är lite billigare än på tex bokus eller adlibris. Om du skulle behöva köpa ngn kurslitteratur alltså..
Nu, glass med kolasås och Idol!
Pusspuss

mina två första dagar i kalmar

Herregud, har jag bara varit här i två dagar? Det har nämligen hänt sjukt mycket. Igår var det föreläsning i tre timmar om programmet (liite långt, men bra info), korvgrillning och brännboll på det och senare en grym kväll på kåren. Blev bjuden på bers, snackade med en råskön fransman som tydligen bor i mitt hus (han tog mitt nummer och ska laga fransk mat till mig ngn dag), var ute på äventyr med albin i min klass, dansade med en nerd och bondade med några stockholmsbrudar. Och just det, när jag skulle hem kom jag på att jag inte hittar. Därför "tvingade" jag en kille att följa mig. Han var 81.a!:O Jag trodde honom inte först, han såg inte ut att vara en dag äldre än typ 86.a men vi slog vad om en cigg och jag hade fel. Fan, haha! Idag har varit en skön dag med en typ studentmässa om Kalmar och en välkomstcermoni, jag har gjort klart den första uppgiften och snart ska jag käka nudlar och efter det blir det trubadurkväll och sen kanske möjligtvis kåren, får se vad jag orkar. Är helt slut efter igår. Nu sitter jag och käkar gamla godisar från mässan. Imorgon är det gardenparty och på lördag ska vi ha fest i mikn korridor. Men innan dess är det förstås en massa andra fester. Shit, detta är verkligen studentliv på hög nivå! Jag kommer vara helt död när de här två veckorna är över, haha!
Puss puddings

RSS 2.0