tillbaka.

Hej bloggy! Ett litet uppehåll där ja. Sorry för det. Vad händer då? Jo tack, ska strax iväg på middag hemma hos Lisa och Pontus. Mysigt ska det bli! Och vädret är ju smashing också.


twister.

En av mina favoritglassar of all times intogs för första gången i år igår. Och eftersom att jag är ett glassmonster av rang slukade jag även en bytta b&j's half baked senare på kvällen. Bra dag helt enkelt!


måndag.

Det är måndag igen och jag funderar på hur jag ska stå ut med att jobba en HEL arbetsvecka efter alla helg- och klämdagar. Herregud, hur ska detta gå?!


brunch på posten.

Idag har jag ätit en sjukt trevlig brunch tillsammans med Jessica (Nilsson) på Posthotellet. Där har de först en förrättsbuffé, sedan får man beställa en varmrätt och efter det kanske världens finaste dessertbuffé. Och on top of that, en bloody mary-buffé! Det ni :) En trevlig söndagsaktivitet som jag rekommenderar varmt.


den bästa tiden.

Min favorittid på året är just nu. Allt exploderar, det börjar bli varmt och livet känns lite lättare på alla sätt. I förrgår hade björken utanför mitt köksfönster fortfarande inte slagit ut. Nu har jag världens finaste utsikt :)


pelle.

Om det är någon som undrar om man kan ha en moster som heter Pelle (Pernilla) som man kan slåss om Spotify med i tre timmar, så är svaret ja. Det är nämligen precis vad jag har gjort ikväll. Även om vi var ganska överens om låtvalen. Vi hade i alla fall det grymt mysigt tillsammans med en flaska vitt. Och innan det var jag på en fantastiskt trevlig middag med Julia o Co. på miss Sophie (Göteborgs bästa restaurang enligt mig). Haha look at me, jag börjar låta som en riktig bloggerska. Nu kom min favoritlåt på också, bäst att jag går och lägger mig. Puss


dorsia.

Igår var det dags för sammanträde i bästklubben, en klubb vars existens bygger på att äta på härliga restauranger och dricka mycket vin. Vi var på Dorsia igår och gud vad jag älskar det stället! Stämningen, inredningen och inte minst maten såklart.


oj då.

De där senaste inläggen blev väl kanske inte så himla bra. MEN strunt i det! Det jag egentligen ville skriva nu var att jag har världens gulligaste kollega som överraskade mig genom att gå iväg och köpa glass till mig nu efter lunchen. Pluspoäng till honom! :)


May. 05, 2013


vår på rikigt.

Tamejfan! Nu är det vår :)


RSS 2.0