hemma på min gata i stan.

Jag kom just på att jag inte har berättat så mycket om min nya lägenhet. Den ligger alltså i Majorna, som man kan säga är en av de mer välbevarade delarna av Göteborg. Jag bor här över sommaren eftersom att jag har praktik i Partille. Genom min lägenhet har jag också tillgång till en innergård som är världens mysigaste. Där växer just nu fullt med rosor och det finns små utegrupper i trä där familjer sitter och grillar om kvällarna.
På andra sidan huset går spårvagnarna ut mot Saltholmen och in mot stan. Och som Amanda sa igår; "Det här är ingen gata, det är ett stråk!" Och det tycker jag var en väldigt bra beskrivning. Precis till vänster när man kommer ut från min port ligger ett ekologiskt bageri (där jag för övrigt köpte färskt bröd i morse). Nästa granne är ett café som heter Marmelad. Jag var där och fikade för flera år sedan, men har alltså inte varit där sen jag flyttade hit. Mittemot mitt vardagsrum (som också är sovrum) ligger ett annat café, Kardemumma. Inte heller där har jag varit sedan jag flyttade in, men däremot tidigare. Ett ställe som jag har besökt två gånger den senaste veckan och som ligger på hörnet är Götas, en trevlig kvarterskrog som har god mat. En riktig genuin korvkiosk ligger mittemot.
Jag skulle kunna fortsätta i evighet och beskriva mitt område, men nu får det räcka. Det måste upplevas helt enkelt. Men det bästa är ändå att jag bara bor en spårvagnshållplats ifrån min älskade storebror och hans tjej. Det kan helt enkelt inte bli mycket bättre. Jag känner mig lyckligt lottad som får bo såhär.
Puss

ljuvligt.

Strålande väder. Jag har på mig en ny orange klänning från New York. Amanda och Kajsa kommer hit om en stund och äter middag. Livet är härligt!
Puss

kvinna på gränsen till nervsammanbrott.

Åh vad jag är sugen på att bara skita i C-uppsatsen just nu. Herregud att man kan vara så otaggad på en grej. Jag ska i alla fall försöka vara lite vettig nu så att jag kan njuta i helgen när jag får finbesök från Kalmar!
Puss

sometimes it hurts instead.

"Det händer när du minst anar det" säger dom. Jävla bullshit säger jag. Men kanske är det så ändå. Att det händer när man absolut inte förväntar sig det.
Vi får väl se...

who run the world? girls!

Jag känner ett ansvar gentemot Cornelia att uppdatera den här bloggen så att hon ska ha något att läsa på jobbet om dagarna. Jag är ledsen Conny, men just nu händer det inte jättemycke spännande saker i mitt liv. Då var förrförra veckan betydligt mer händelserik. Jag kom hem från New York på torsdagskvällen, flyttade till lägenheten i fredags och påbörjade min praktik på måndagen.
Nu har jag efter två månader på kryckor pga fotoperation lyckats paja mitt knä också. Bra jobbat. Alltid är det nåt. MEN, the show must go on. Även om det är för jävla segt just nu.
Jag ska förhoppningsvis möta upp Carl på ett café brevid där jag bor om en liten stund och sen ikväll ha en AW med Sara på min otroligt mysiga innergård. Det kan nog pigga upp mig aningens aningens.
bild från i våras.
Puss sålänge

can't promise tomorrow but i promise tonight.

Det går sådär bra för den här bloggen kan tyckas. Men ibland är jag bara så jävla osugen på det. Midsommar var i alla fall strålande och firades på fantastiskt ljuvliga Hovenäset. Enough said om det, imorgon är det tillbaka till jobbet på socialtjänsten. Känns inte askul kanske men men.

Puss

kontraster.

Undrar om det fortfarande finns någon som läser den här bloggen?...
Jag har som sagt varit i New York. Det var helt fantastiskt. Helt fantastiskt. Jag har druckit 2dollarsöl på en skum bar med Mag och hennes amerikanska kompisar, shoppat Ralph Lauren och Marc Jacobs som om det vore H&M, shoppat på H&M, ätit american pancakes med blåbär till frukost, druckit bubbel i en bar som ligger på 48e våningen på ett hotell intill Times Sqaure, druckit vin på en trendig bar i SoHo osv osv.
Nu är jag hemma i Göteborg. I min lägenhet som jag hyr över sommaren. Denna lägenheten kan vara det bästa jag vet just nu. Det är en trevlig liten (stor) etta som ligger på en trevlig liten gata i Majorna, ett stenkast ifrån där Carl och Karro bor. Mycket bra! Jag har redan haft Dinah & Johan på besök ifrån Kalmar, de stannade över natten och vi var ute igår efter en god middag hos mig. Mycket trevligt! Och om en stund kommer Lisa och Jessica och kollar in mitt nya hem. Mysigt!
Imorgon påbörjar jag min praktik på socialtjänsten i Partille. Det känns minst sagt tungt att ha obetald praktik HELA sommaren. Men men, måste man så måste man.
Pussåkram för nu!

we might not get tomorrow.

Jag ar i New York. Jag har traffat Julia. Jag har tomt mitt sparkonto. Jag har spenderat manga timmar pa Century 21. Jag har kopt varldens finaste blus i 100% silke och en gron- och vitrandig Raffe Lauren pyjamas.
Och idag fyller fyller varldens finaste Dinah 25 ar, stort grattis pa fodelsedagen vannen!
Puss!

RSS 2.0