alldeles alldeles underbar

Är vad min dag har varit. Solning med Nicole, middag i form av sommarmat och jordgubbar till efterrätt och glass på stan med Katta. Att jag inte har varit bakis idag är helt fantastiskt.


I'm having great success!

dödligt shoppingsugen

Är jag just nu. Blev helt plötsligt sjukt sugen på att köpa nya armband. Det från Disney Couture har jag funderat på ett bra tag, men i vilken färg? Det i silver med hjärtan skulle passa så sjukt bra till det som jag redan har. Hmm, undra om detta plötsliga behov av nya armband beror på tatueringen?
Ja här hade jag tänkt lägga in bilder på armbanden så skulle ni få säga vilken ni gillar bäst, men min dator är ju som den är. Inte helt hundra alltså.

Det var allt!

student

Idag för exakt ett år sedan tog jag studenten. Vi började med en champagnefrukost hemma på Adams takterass i Linné, solen stekte och det var asvarmt redan på morgonen. Efter det bar det av till kyrkan och själva skolavslutningen, får rysningar av att tänka på Carithas (rekorn) tal, alla som ville ta kort och framförallt då vi skulle skriva i varandras mössor. Sedan bar det av ner till stan och Golden Days där vi  skulle äta en gemensam lunch med våra lärare, jag minns att maten inte var någon höjdare men never mind.
Efter lunch var det dags att sätta sig i Paddan-båtarna som skulle ta oss till operan och våra nära  och kära. Först åkte vi dock runt en extravända och skrek av oss lite.
Väl framme vid operan möttes jag av pappa, mia, challis, eric, carl, karro, carro, mormor, julia, lotta, sanna, micke, pelle m.fl. Så glad och lycklilg som jag var då har jag nog inte varit någon mer gång i mitt liv. Jag fick blommor och champagne runt halsen (av min storebror fick jag fyra små champagneflaskor, så jag skyller min brutala fylla delvis på honom), det blev så tungt att jag knappt kunde gå. Efter det fina mottagandet var det dags att åka bil, jag, Jessica och Lisa (mina bästa kompisar från gymnasiet) åkte i baksätet på en röd gammal cab som min mormors bror körde. Fy faan vad kul vi hade! Upp och ner på avenyn, och runt i stan. Skrålade och skrek och skålade i champagne. För vi har tagit studeeeenten, fy faan va vi e bra! Fy faan va vi e braaaaa!
Efter ett tag åkte vi hem till Jessica och Lisa och släppte av dem, för att sedan fortsätta hemåt och till min mottagning.
Väl hemma var det sjukt mycket folk på altanen och gräset och det var väldigt trevligt. Efter en självförvållad lambo slutar mina minnen. But I can tell you this, det var fanimej den bästa dagen i mitt liv. Lätt!

Pusspuss

beskriv mig med ett ord.

Om alla mina vänner skulle beskriva mitt beteende med ett ord, så vet jag några som definitivt skulle säga att de anser att jag är oansvarig. Jag är ofta ute och festar och blir väldigt full, skjuter upp skolarbete och andra jobbiga saker tills det inte finns mer tid till att chilla, shoppar liiite för mycket, äter godis liiite för ofta och tränar liiite för sällan.

Jag ser på det såhär; jag är en livsnjutare i mina bästa år. Jag bestämmer själv vad och hur jag vill göra saker och det är en väldigt skön känsla. Ibland är det jobbigt, men oftast bara jävligt gött. Visst jag behöver väl inte alltid ta den där extra shoten eller glaset vin, men vad fasen; jag är 19 år. Jag har inte haft någon sådan här period tidigare i mitt liv, och jag är glad att jag har det nu. Man slutar aldrig att lära sig, tänk vad tråkigt allt skulle vara då.

När jag var hemma senast snackade jag med min morbrors tjej och hon sa såhär; "när jag och min bästa kompis pluggade och bodde ihop i Stockholm var vi nyktra tre dagar på fem veckor, och då hade min kompis halsfluss. Alla människor behöver en "festa-och-ligga-med-människor-period" i sitt liv, så att man får testa lite och sedan komma fram till vad man vill ha. Men sen behöver man självklart också en pluggperiod, då man är duktig och ordentlig".
Hon är en av mina förebilder, hon är fräck.


Det var allt, puss!


plötsligt händer det!

Tatuering, sommarjobb och en stundande tågluff. Det är grejer det! Sen att jag inte är klar med seminarieuppgiften tills imorgon är en helt annan historia.

PuSS!

omväxling förnöjer

Jag vaknade av en jävla lastbil som stod utanför mitt fönster och brummade. Vilket ju var trevligt, och kanske lika bra med tanke på att jag hade glömt att sätta på min väckarklocka.

God morgon!

teknik och jag

Jag hade tänkt lägga in en massa bilder från roliga saker jag gjort den senaste tiden. Men eftersom att min dator och kamera vägrar att samarbeta tar vi det en annan gång. Kul att min dator OCH mobil är helt knasiga, på en och samma gång. Kul att jag antagligen kommer bli tvungen att lämna in båda två om jag vill ha fungerande teknikprylar. Kul att det kommer kosta en massa pengar, kul utgift. NOT!

Om ni vill veta vad som hänt mig i helgen så kan jag berätta det; för det vill ni väl? Nä okej, men jag tänker berätta det ändå, så det så!
Igår hade vi gårdsfest, jag var färgglad och kände mig lite som en fransyska eller spanjorska med röda läppar och naglar, kommer lätt köra på den looken flera gånger. Det var mkt folk och en helt okej kväll, inte cinco tostados men helt okej. Trevligt var det.
Idag var planen att bara ta det lugnt och tvätta. Emelie ringde mig i eftermiddags och vi möttes upp på pizzerian, köpte med oss pizzor och gick hem till mig och satt på gården och åt och solade. Sen kollade jag på film med bästaste Annika och Michaela.
Smashing sunday!

Något som är mindre smashing är att jag misstänker att jag ligger back på mitt konto. Men imorgon är det låning, så det löser sig!:)
Veckan som kommer, kommer bli grym! Jag känner det på mig.


Jag igår

Pusshej

en fredagskväll på kåren

Citat från en random grabb; "Alltså det händer ungefär lika mycket här som på en leverfläck, med andra ord ingenting alls." Vilket sammanfattar min kväll rätt bra. Hade dock trevligt med Cornelia på tt.


Vet ni vad som får mig att må jävligt bra? Det är att lyssna på gamla Paolo Nutini-låtar. Massa minnen<3.


Puss

with a little help from my friends

Idag är en fantastisk underbar dag! Det doftar blommor i luften och jag har plockat syrener som jag har i mitt rum. Jag går runt i mina nya underkläder och känner mig fin.
Och om ni inte visste det så har jag helt underbara vänner!
:)
Puss på er

you can get it if you really want!

Men vad är det jag egentligen vill då? Jag blir helt galen när jag börjar tänka såhär.

en vanlig sketen tisdag

Hej hopp, detta är världens bästa lasagnemakare!:) Jag har precis lagat mitt livs första lasagne och den blev SVINgod, så det så!


För övrigt har dagen varit helt meningslös. Har känt mig helt stökig inombords, strange feeling I can tell.

Annika, min granne som pluggar till sjuksköterska fick VG på sin skitsvåra tenta så; GRATTIS till henne!:)

Pusspuss

she's simply wonderful

Min underbara Conny har tagit körkort idag! Hurra och grattis till henne, så himla duktig!


Puss

måndag morgon

Och vi startar måndagen med... REGN!:) Det känns lite bättre att sitta på biblioteket hela dagen om man vet att det är kass väder, och det är nämligen precis vad jag ska göra.
Det var allt!

gamlingar på besök

Farmor och farfar har som sagt varit här i helgen. Mindre psykbryt och ett jävla tjöt till trots har vi haft det trevligt. Två middagar ute, fika på Byttan, sight-seeing och Slottet har avverkats.

Nu väntar en grillkväll med vin, and I need it!

Puss

it's friday i'm in love

Eller nä, det är jag ju inte. Men fredag är det i alla fall. Hemtentakomplettering och en helt sjuk kommande pluggvecka till trots så är jag på sjukt bra humör. Jag tror att det beror på att det är sol och att farmor och farfar kommer till Kalmar om en stund. De ska vara här i helgen och jag ska försöka underhålla dem bäst jag kan. Äta-ute, fika, shopping, sight-seeing m.m står på schemat. Helgen kommer förhoppningsvis (när de har åkt hem igen) att avslutas med en grillkväll hos Lasse. Bra.

Det var allt!
Puss

korvdejting och en snabbis på akuten

Eller ja snabbis är väl att ta i. Såhär var det; i morse när jag kom hem från efterfest tyckte jag mig se en liten missfärgning på min pektå. Jag orkade inte göra något åt det då, utan ungefär vid 6tiden nu ikväll tittade jag på foten igen och upptäckte att tån var helt blåsvart. Så jag ringde min kära vän Malin och frågade om hon hade lust att köra mig till akuten, och det hade hon. Men det var ingen infektion trodde sköterskorna, så jag ska ringa vårdcentralen imorgon och be och få komma och göra lite infektionsprover där, just in case. Jag hoppas dock bara att det är ett blåmärke och att jag inte har brutit tån eller ännu värre; att det är en infektio! Ve och fasa säger jag bara!

Men nu till det roliga; korvdejting! Hur roligt låter inte det?! Min kompis Sara berättade om en kille som har en korvkiosk på avenyn i Göteborg, som anordnar s.k korvdejting.

KORVDEJTINGhjärta

"Vid min korvvagn på Avenyn finns en Korvdejtingpärm där du kan fylla i en kort profil om dig själv. Du kan även läsa andras profiler. Finner du någon som du tycker verkar intressant kan du kontakta personen och boka en dejt. Andra kan även kontakta dig, förutsatt att du lämnat en e-mail och/eller ett mobilnr. Jag kan även ha ett finger med och försöka para ihop två högoddsare.

Tänk på att fylla i din profil läsligt, uppriktigt, säljande och seriöst om du vill få napp. Vill du ha en korvdejt så måste du lämna din e-mail och/eller mobil nr. Tänk på att eventuella prospects endast kan bläddra i pärmen, och eventuellt fastna för din profil, när jag jobbar vilket är på fredag- och lördagnätter. Det är absolut förbjudet att kladda/skriva på befintliga profiler! För närvarande (2009-01-11) finns det 54 tjejer och 38 killar i pärmen."

Är ni intresserade kan ni läsa vidare om detta fenomen på varmkorv.nu.
Så jävla roligt tycker jag!


Puss

if she wanna rocks, she rocks

Jävlar i havet vilken lång utekväll det blev! Jag var hemma från efterfesten kl kvart över fem imorse. Ganska bra jobbat om jag får säga det själv, och det får jag. Det var mindre trevligt att jag bara fick sova en och en halv timma. But I have no one but myself to blame. Klockan 8 i morse mötte jag i alla fall upp mina tjejer på stadshotellet för en mysig frukost.

Som alltid under en utekväll stötte jag på en hel del dreggiga typer, var kommer de ifrån egentligen?! Och kan ingen säga till dem att bete sig som folk, snälla?

Just for your information så är jag kompis med Jocke igen. Alltså inte snygg-Joakim utan Jocke nr 1. Eller ja, det finns ju bara en Jocke.

Nu ska jag ta tag i storstädningen av vårt kök. Förmodligen bland det äckligaste jag vet.

Det var allt!

spontanutgång de luxe

At it's best! Med Conny och ingen annan, kan inte bli annat än bra.

Watch out Kalmar säger jag bara!

Puss

som spårvagnar

En gång när jag missade vagnen ifrån Brunnsparken träffade jag en klok liten dam som sa till mig; -"Spårvagnar är som män, missar man en så kommer det alltid en ny".

Dagens tänkvärt.

i rather give my ego another push

Jag ska bege mig ner till staden och Kicks för att införskaffa lite BUS och ett fint läppglans i någon knallig kulör. Hmm, undra om Jessica har lust att följa med?

Puss

jag ser ljuset!

På killfronten alltså. Alla killar är kanske inte idioter trots allt.

killar

ALLA killar är skit. Alla förutom de som ingår i min familj. Jag är skitarg idag. Prata inte med mig.
Det var allt!

pppppparty!

Jag känner mig ruskigt snygg och ruggigt taggad!:)

GIRLS NIGHT OUT!!!

just nu

Och pillemarbloggen SPRÄNGS av överbelastning. NOT!


Picknick. Party. Spex. Göteborg. Frukost. Klädstång. Fika. Flört.

Lite kodord sådär, trevligt va?
Så nu fattar ni precis vad jag håller på med.

Gotta go! Puss

RSS 2.0