en trevlig överraskning.

Denna dagen har också varit himla fin. Har mest legat i sängen och kollat på Bevvan, behövde verkligen en vildodag. Jag har även varit nere på stan och hängt med Dinah på hennes lunch och gjort lite ärenden. Anna kom hem till mig en sväng i eftermiddags idag oxå, himla trevligt. Och så har jag ätit middag med Annika nu på kvällen, vilket alltid är lika mysigt.
Anna hade med sig en överraskning :)
Imorgon åker Julia, något jag INTE ser framemot.
Puss!

a beautiful day.

Jag och Jessica bestämde oss i eftermiddags för att ta vara på den vackra höstdagen som har varit idag. Vi gick ner till hamnen, satte oss på en uteservering och drack vin i solen. Härligt var det verkligen! Senare anslöt även Dinah, Anna och Nicole. Efter det blev det pizzahäng hemma hos mig då även bästaste Katta var med. Tanken efter det var studentpuben, men pga platsbrist hamnade vi på den gamla godingen Krögers istället.
Så kort sagt har denna dag varit alldeles, alldeles underbar och jag har bara omgivit mig med härliga människor. Skönt!
härlig bild på världens bästa tjej
Puss!

yesterday is always a different day.

Jag hade tenta imorse. Det kändes helt okej. Sen har även ett mirakel skett idag, syon har fått tummen ur röven och fixat ett intyg åt mig till CSN. Jag är SÅ lättad över detta! Sedan behöver inte det överhuvudtaget betyda att jag ens får något, men hoppas kan man ju göra. Såhär på kvällskvisten har jag varit på socialrättsseminarium, ganska givande och intressant faktiskt, även om jag höll på att dö av trötthet. Och så har jag handlat mat idag oxå, för första gången på ungefär tre veckor. Bra Jojo!
Imorgon blir (förhoppningsvis) en ganska lugn dag, men lite flum på bibblan följt av fotvård och sen får vi se vad som händer resten av dagen.

Fredagen närmar sig med skräckblandad förtjusning. En Stockholmsresa som jag ser väldigt mycket fram emot. Och Julia åker jorden runt i tio månader. Vilket jag inte överhuvudtaget alls ser fram emot. Men hon kommer ha det så himla bra så det får det väl vara värt. Men fy satan vad jobbigt det kommer vara! Jag hoppas verkligen att det blir första och sista gången som vi är ifrån varandra så länge.

PUSS

when you get what you want but not what you need.

Lite fantasilös bloggning såhär i tentatider, men det får man helt enkelt ta å stå ut med. Jag har tenta på tisdag. Jag pluggar som en gaaalning.
Puss

no one but myself to blame.

Och vad har hänt annars denna veckan då? Jo, jag har mått ganska kass och gjort det mesta för att undvika tentaplugg (tenta på tisdag, woho). Imorgon är tanken att jag ska ta tag i saker å ting. Det lär blir en helg på bibblan mina vänner. Trevligt. Men så går det när man inte sätter igång i tid. Usch å fy. En bra som har hänt idag är att jag har fått hem en bok om Yves Saint Laurent som jag beställde för jättelängesen. Härligt!
Puss

strunt.

Nu kanske ni kommer tycka att jag är lite smått dum i huvudet (det tycker jag nämligen själv). Jag har i alla fall precis beställt inte ett, utan två skal till min iphone. Ett i rosa och ett i guld. Himla nödvändigt tyckte jag.
mirabling.com heter sidan där jag beställde. Jag vill egentligen ha ett med swarowskikristaller. Men att lägga fem lakan på ett mobilskal. Njaa, nånstans strax innan där går nog min gräns trots allt.
Puss

helg.

Jessica fyllde 21 i lördags. Då var det fest, såklart!


födelsedagsbarnet
nöjda eller?
fina alex

dom tog en liten svängom.
fina flickor <3
Puss

ny header, ny frisyr. nytt liv?

Fredag idag mina kära vänner. Och fina Lisa har gjort det igen! Vad tycks om den nya headern?
Veckan har hittils varit mycket bra.
söta gustav som vi överraskade med tårta i måndags, eftersom att han fyllde år.
tapasmiddag med världens finaste Annika på mamas & papas i onsdags.
mitt nya hår. det är svårt att fota sig själv med iphone. men jag föredrar nästan den framför min riktiga kamera.
Idag ska jag ha världens bästa fredag.
Puss på er!

det är inte lätt när det är svårt.

Idag har varit en rätt så bra dag. Jag har klippt mig. Kort igen. Typ precis sådär som jag hade förut ni vet. Och så har jag fikat med Malin oxå. Hon ska flytta ihop med sin kille och idag skulle de kolla på tapeter. - "Det är inte lätt att försöka bestämma vad man ska ha för tapeter med någon som är färgblind och har en jävligt stark vilja". Haha, jag förstår Malin, det kan inte vara lätt.
Om ett tag ska jag ta en kvällspromenad med Jessica.
Må väl! Puss

saturday night.

Igår bjöd fina Dinah på middag. Supergott var det, Godis! Tack för en fin kväll <3.




Senare träffade vi en liten fyllekaja på Kårens parkering :)

Nöjdare killar får man leta efter.

Puss!

ja!


Word. Och jag är dödligt
shoppingsugen at the
moment. Puss

denna dag, ett liv...

Det blev en liten tvådagarssjukdom. Jag blir nästan alltid sjuk när jag kommer tillbaka till Kalmar, kanske är allergisk mot staden? Jag låg i sängen i två dagar i sträck och kollade gamla vi-på-saltkråkanklipp på Youtube.
I alla fall, igår fick jag värsta städrycket i mannaminne (vilket ord va!) och städade min lägenhet grundligt vill jag lova. Sedan gick jag på dejt. Trevligt var det. Patrik heter han. Trevlig är han. Såklart, annars skulle jag naturligtvis inte gått ut med honom.
Det känns skönt att allt börjar komma igång igen. Med skola och allt vad det innebär. Skönt att ha å göra hela tiden. Imorgon har jag massa roligt att se fram emot!
Och snart får jag förhoppningsvis en ny header oxå så att det blir lite roligare att blogga, hint hint! ;)
Idag vill jag förresten säga grattis till kusinOlivia som har tagit körkort. Grattis! :)



Jag i Paris utanför La fayette eating a macaron i våras. Bilden har absolut ingenting med texten att göra. Jag kände bara för att lägga in den helt enkelt.
Puss!

melankoli.

Jag ligger i min säng med duntäcket uppdraget över öronen och lyssnar på dramatisk, fransk musik som matchar mitt humör alldeles utmärkt just nu. Ms drama queen, här har ni mig. Jag känner mig lite hänging också, som körsbäret på glassen. Skit oxå. Jag har verkligen inte tid att bli sjuk. Nej, vi skippar det denna gången tycker jag.
Puss

RSS 2.0