potentiell examensklänning?

Så. I mina pluggpauser här på landet så kan jag inte låta bli att leta examensklänning. Och jag måste säga att jag nog kanske har hittat en potentiell kandidat. Färgen är extra speciell för mig då det var mammas favoritfärg och modellen känns klassisk och tidlös. Och så är det inte alls farligt dyr.
Att lägga upp en bild på den tänker jag inte göra..
Puss

skjut mig i huvudet!

Efter alldeles för mycket rödvin igår i kombination med värmeslag och PMS har jag idag spytt som en kalv och sovit bort årets finaste dag. Jag återkommer när jag är på lite bättre humör.
Puss

hon spar sig till en man som kan älska som bara kärlek kan.

Jag mår väldigt väldigt bra just nu. Livin' the good life! :)
Puss

heaven on earth.

Jag sitter hos morfar på Hälleviksstrand på balkongen med världens bästa utsikt och pluggar. Jag har det väldigt bra.
Puss

if you want it you can get it for the rest of your life.

Jag kände att ett blogginlägg kunde vara på sin plats nu efter ett litet uppehåll. Jag är en sjukt upptagen ung kvinna förstår ni. Men jag gillar det. Oj vad jag gillar det!
Kråkan loves Conny & Conny loves kråkan.
Puss

it's a long hard fight.

Nu går jag och möter upp Cornelia på centralen. Ikväll blir det BBQ hos Julia. Livet är bra härligt.
Puss

lalala.

Såhär såg jag ut igår när jag helt sinnesförvirrad och apbakis gick ut i spöregn barbent och utan jacka för att äta middag. Mindre genomtänkt kan man säga. Men snygg var jag i alla fall, bortsett från ringarna under ögonen då. Idag har jag varit på ansiktsbehandling. Smärtsamt, men skönt efteråt. Och imorgon kommer världens bästa Cornelia! Jag är såååå taggad!
Puss

but then again i don't remember you.

Herregud säger jag bara. Livet alltså, det är bra härligt.
Puss

känn ingen sorg.

Jag verkligen älskar att bo i Göteborg. Att helt spontant träffa på Carl å Karro på spårvagnen, att åka hem till min moster en vardagskväll och äta middag, att efterfesta hos min kusin en lördagsmorgon, att hälsa på Julia på hennes jobb och dricka vin. Fan vad jag älskar det. Och fan vad jag inte är sugen på Kalmar till hösten. Men det är i alla fall bara ett halvår och det kommer nog gå jävligt fort ändå. Tack gode gud att jag har alla mina fina Kalmarkompisar säger jag bara.
Puss

let's get it on.

Nu jävlar! Jag är så taggad på livet just nu att det nästan är löjligt. Har precis ätit en god middag hos moster Lotta med mina amerikanska släktingar och morfar. Dessutom är jag ledig från praktiken imorgon.
Puss

livet bara.

Så jävla härligt.
Puss

RSS 2.0