and the torture continues...

Vad är det för fel på mig?! När jag har pengar hittar jag inget jag vill ha (nåja inte så mycket?) men när jag verkligen inte har några pengar hittar jag för jävla mycket snyggt. Kolla bara på denna (fusk)pälsen!
Döööööör.
Idag fyller förövrigt världens bästa Julia år så ikväll blir det tjejmiddag på Bon <3.
Puss

självplågeri.

Min ekonomi är körd i botten och jag sitter och kollar på kläder. Smart? Nej. Roligt? Självklart. Vill ha tunikan ovan. SÅ fin.
Puss

underbart.














Lovely.

back in k-town.

Jag är i Kalmar at the moment. Det känns sådär. Eller nä förresten jag ska vara helt ärlig, det känns asjobbigt. Jag ska i och för sig bara var här i några dagar och ha opponering och lösa lite praktiska grejer å så. Hur min närmsta framtid kommer se ut kommer även avgöras de kommande dagarna. Spännande? Njaaa.
Jag vill ju helst bara stanna kvar i Göteborg och leva lycklig i alla mina dagar. Men jag har insett att det är lika bra att göra klart utbildningen i Kalmar för att sedan kunna flytta hem till västkusten med gott samvete och känna att jag är klar.
Så nu vet ni det.
!
Pussåhej

what goes around comes back around.

Tänk vad mycket som kan ändras på ett par dagar. Sjukt ändå. Idag ska jag ut till förorten och hänga med la familia och ikväll blir det kräftskiva någonstans i Kullavik. Trevligt trevligt! Imorgon kommer lilla fågelungen till Göteborg. <3

Puss

friends with benefits.

Vilken film! Se den!

i'm into you.

Tillbaka i stan igen.
Ligger i soffan och lyssnar på Patrik Sjöbergs sommarprat. Dra mig baklänges vad bra det är! :)
Puss på er!

if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.

Jag spenderade hela dagen igår på akuten. Nu är jag tillbaka hos morfar på landet och är sjukskriven i en vecka.
Ska verkligen försöka fokusera på C-uppsaten nu.
Puss

boys will be boys...

Herregud säger jag bara. Haha. Herregud.
Puss

back in the city.

Så skönt med "långledigt", även om mestadels av tiden spenderas inomhus framför datorn trots att det är högsommarväder ute. Jag är i alla fall tillbaka i min lägenhet i stan, förmiddagen idag ska spenderas med tvätt och plugg sen efter lunch åker jag ut till Styrsö och hänger med fastersfamiljen. Men först ska jag köpa färskt bröd från bageriet här brevid till frukost.

Choppichop!

RSS 2.0