with your love.

Nu har jag flyttat in i lägenheten och jag trivs redan hur bra som helst. Sofia har varit här och invigt mitt nya hem tillsammans med mig. Vi åt en god pastamiddag och drack rödvin och diskuterade företagsidéer. Herregud vad jag älskar den tjejen!
Puss

marni for h&m.

Som ni kanske redan har läst idag så kommer H&Ms nästa samarbete vara tillsammans med Marni. Jag älskar det! Deras senaste samarbete med Versace tycker jag personligen kändes väldigt 80-tal och rätt tantigt och trist. Så att det nu är Marnis tur känns kul tycker jag! Kollektionen kommer finnas i butik 8.e mars 2012.
Marnis chefsdesigner som på något sätt påminner om min moster. Hmm...
Puss

flyt.

Jag har beställt en ny mobil. En iPhone 4s. Och så har jag blivit erbjuden en lägenhet i stan två månader framöver. Jag flyttar dit på onsdag. Och så har jag varit på pappas jobb och fixat blekskenor till mina tänder.
Bra dag.
Puss

clutches.

Så, istället för att åka till Brasilien har jag kommit på ett annat sätt att spendera pengar (det är för övrigt något som jag är rätt bra på), jag behöver nämligen en ny handväska!
Så jag har varit inne på netaporter som btw är livsfarligt. Och jag hittade kanske inte direkt någon handväska som kändes klockren, men däremot massa fina clutches.
bottega veneta
matthew williamson
valentino
Jag skulle kunna tänka mig att ha valfri clutch på nyårsafton till min fina klänning som jag köpte i Kalmar.
Puss

monday morning.

Jag sitter i soffan och funderar lite. Jag har ju länge sagt att jag skulle vilja åka till Brasilien i januari. Jag tror dock inte att det kommer bli så tyvärr på grund av att min fot är i rätt dåligt skick just nu, och det lär inte läka ihop sig på drygt en månad. That's life and it sucks. Istället underhåller jag mig och drömmer mig bort i GP.s bostadsbilaga. Lägenhet i Linné? Ja tack!
Puss

home is where your heart is.

Nu är jag hemma i Göteborg igen. Jag sov tolv timmar i natt. Haha, herregud jag kommer inte ihåg när jag sov så länge senast. Igår åkte jag direkt från centralen till Julia på jobbet och sen åkte vi hem till hennes pappa och blev bjudna på en riktigt god middag. Efter det kollade vi på freaky friday.
Idag är det första advent och storm. Nu ska jag börja planera vad jag ska ha för mig i december.
Puss

fredag.

Det är längesedan det var så skönt med fredag som det är idag. LEDIG! Helt ledig alltså. Ingen jävla uppsats som hänger över mig. Och ja, jag ska sluta tjata om den nu.
Idag ska jag hänga på stan, kanske köpa örhängen och ett nytt nagellack.
Imorgon åker jag hem till Göteborg igen och det ska bli skönt.
Puss

jojo, världsmästare i opponering och uppsatsskrivande!

Jamen det gick ju så jävla bra idag! Imorgon ska vi fira med champagne på en ny restaurang i Kalmar som heter Larm. Nu ska jag och Olle snart äta middag, han slängde in en stek i ugnen för typ tre timmar sedan så jag förväntar mig en gastronomisk upplevelse utöver det vanliga! :)
Puss

jet set?

Jag har de senaste två veckorna turnerat runt i Sverige som en galning. Kalmar, Göteborg, Vadstena, Göteborg, Stockholm, Göteborg, Kalmar. Herregud. Jag blir trött bara jag tänker på det.
Imorgon har vi opponering på C-uppsatsen. Hej hopp!
Och förövrigt funderar jag på att klippa mig som Brigitte Bardot. Vad tror ni om det?
Jag och Kristine håller oss på varsin kant.
Puss

okejrå.

Okej okej, jag slutar väl inte då. Än. Just nu sitter jag i Kristine och Rikards kök i Vadstena och dricker vin och tittar på när Kristine lagar kvällslunch (hur bra ord btw?). Vi har pluggat litegrann idag, pratat killar och fikat. På torsdag har vi final inlämning av C-uppsatsen. Då gäller det. Det ni!
Puss

she has no idea what she's doin' at college.

"Den här perioden i livet som du befinner dig i just nu är värre än trotsåldern. Att inte veta vad man ska göra eller var man är påväg tar på krafterna."
Så är det.
Haha jag kanske har den tråkigaste bloggen i världen. Ska jag sluta?
Puss

RSS 2.0