28.e februari = min namnsdag

Japps, idag har jag namnsdag. Detta har jag än så länge firat med frukost på min favorit hamncaféet med Katta, mycket mysigt!
Innan vi möttes upp hade jag lite tid att slå ihjäl så jag satte mig vid vattnet och njöt av solen, såhär såg det ut;

Ganska fint va?

Annars har dagen spenderats med Lasse. Vi har cyklat runt, suttit nere vid havet (igen) och ätit glass i solen.
Fin lördag!
Ikväll ska jag fest till det lite i en av mina nya klänningar, det blir kul.

Puss


jädra kalmarhem!

Okompetenta jävla bedragare! Eller oj, det kanske var lite att ta i. Men jag har betalat in min hyra för mars månad och en dag senare så dras hyran igen, wtf? Så nu har jag 12 kronor på kontot, kul. Jättekul verkligen...

Jag återkommer när jag är på bättre humör.

tenta och världens bästa morfar

Kom hem från psykologitentan för en stund sedan och det kändes bra. Det kändes liksom lugnt genom i stort sätt hela tentan, förutom några små mindre panikattacker.
Fick även en kommentar av en tentavakt när hon kollade mitt leg; Va?! Så  ung och skriver redan?
Haha, lite kul var det allt. :-)

När jag kom hem skickade jag ett sms till min morfar (han är high-tech) och skrev att tentan är över och att det kändes bra. Han svarade; "Bra, heja dig! Köp dig nu något gott till ikväll. En liten oxfilé och chips och skicka fakturan till mig."
Han är allt bra snäll min fina morfar.

Nu ska jag antingen sova eller kolla på film, är rätt trött.

Så, no more tentasnack på ett tag. Skönt!

Puss

my new dresses

Eller ja, nya och nya. Jag har bara inte visat dem i bloggen ännu.




Puss

februari

Jag undrar om fettisdagen, alla <3ans dag och bokrean alla är i februari av en anledning. Den anledningen skulle i sådant fall kunna vara att folk inte ska deppa ihop fullständigt. Eller vad tror ni?
Jag skulle kunna tänka mig vår nu, tack!

Bild från Järntorget i Göteborg förra våren i april. Fotograf; jag. Stolt? Ja!

min "hall"

Såhär ser det ut i min hall just nu;

Fast bilden är på fel håll (wtf?!)...
Nu ser det inte lika crowded ut på bilden som det är i verkligheten, och då är inte mina två kavajer och min nya trench med på bild. Är det sjukt att ha nio vår/sommarjackor? Eller okej, dunvästen och den bruna kappan räknas inte, men sju då.

what a wonderful world!

Idag är det tordag. När jag var mindre tyckte jag att torsdag var den värsta dagen på hela veckan. Vi har tråkiga ämnen i skolan och fick äcklig lunch (soppa). Nu för tiden måste jag säga att jag gillar torsdagar!:)
Idag te.x på morgonkvisten så tog jag en snabb och mycket målmedveten shoppingrunda med mig själv.
Detta köpte jag.
En skitsnygg trenchcoat på H&M. Den sitter hur bra som helst och i och med modellen så ser det lite ut som en klänning också. Ett kap helt enkelt.

Nu kanske ni tänker; "men har hon verkligen råd med detta?" Och ja, det har jag faktiskt. Jag menar, jag har övertrasserat budgeten en aning för denna veckan. MEN man får ju inte vara dum! Min tanke är att jag ska önska mig den i födelsedagspresent med tanke på att jag fyller år om två veckor. Så det så! Dessutom hade jag 100 kronor tillgodo på H&M. Bra va?
Lite annat kraffs som jag oxå köpte är detta;

En vit ögonpenna, ett rött läppstift, ett råsnyggt armband och ett diadem med en svart rosett. Allt från H&M förutom diademet som är från Gina Tricot.

Annars har jag ägnat dagen åt tentaplugg på bibblan med mina härliga klasskompisar. Är inte det minsta nervös inför tentan imorgon, men det kommer väl.

Puss

I love easy line

Idag har varit en helt fantastisk dag. Det mest fantastiska hände på kvällen. Ni som läser min blogg känner säkert till att jag tycker att det är svintråkigt att träna. Ikväll hade jag i alla fall bestämt mig för att ge easy line (cirkelträning) en chans, och fy fan vad kul det var! Det passade verkligen mig skitbra:). Så nu är jag skitnöjd. När jag kom hem från gymet belönade jag mig själv  med en dusch med det nya shampot och balsamet på bilden nedan.

Flaskorna ser rätt tråkiga ut, men fy fasen vad bra de är! Märket heter mop (modern organic products) och jag valde lemongrass. Mitt  hår har aldrig mått bättre! Eller i alla fall inte på väldigt länge.
Sedan - alltså efter duschen, fixade jag den godaste middagen jag ätit på länge - räkwrap med avokado, gula pärltomater, minimozzarella, creme fraiche och citronpeppar muuuuuums! Så sjukt jävla gott! Och kan ni tänka er, jag blev helt överlycklig förut när jag var på Maxi och de sålde färska smögenräkor! Sen kan man ju diskutera huruvida de var färska och från Smögen, men nu ska vi inte vara sånna tycker jag. De var svingoda i alla fall!

Nu är jag så trött och lycklig så jag skulle kunna somna på studs!

Take care, puss o kram!

/Jojo

fashion calendar

Den här finfina kalendern beställde jag hem för ett litet tag sedan och idag kom den äntligen!:)
Man skulle kunna tro att jag börjar bli lite almenacksfacist med tanke på att jag har en i datorn, en i väskan och en på skrivbordet. Men i den här fina ska jag bara skriva upp roliga saker som händer.
Här är februari månad.

fettisdagen

Idag är det ju semledagen. Därför bjöd jag några vänner på fika hos mig. Jag hade köpt vetebullar och tillbehör och så fick man fixa till sin egen semla.
Mitt resultat blev ungefär såhär;

I mina semlor hade jag grädde med hallon, vaniljvisp, marsmallowsfluff och toppade med vaniljsocker.
Det var gott, nu mår jag illa!
Puss

my eating habits

Säger man så?! Hur som helst, mina matvanor är för tillfället ett stort skämt. Äter frukost varje dag, men that's about it. Sedan är det sötsaker och godis dagarna i enda. Sitter just nu med en stor fet godispåse brevid mig, börjar må lite lätt illa.

Märker ni att jag har bloggat ovanligt mycket idag? Kan det bero på den studande psykologitentan, tro? Ja, det kan det!

Förresten så har jag fått ordning på kamerablixten nu.

Puss

sockerbitar och snöslask

Nu mår jag illa, har ätit alldeles för mycket godis ska ni veta!

Jag har idag fått veta en helt otrolig sak; jag ska antagligen få ta över Toves lägenhet i höst!!! Ååååh, vad jag längtar! Det ska bli så himla skönt att ha något eget, men smakar det så kostar det...


Pusshej!

dagens to-do

  • Få cykeln ordentligt fixad! (När jag fick tillbaks den var ju växeln paj och den gick inte att låsa)
  • Handla semmeltillbehör till imorgon, semledagen baby! (Har ni inget för er; kom till mig vid fyra och semlefika)
  • Skriv en dikt. No comments.
  • Läxhjälpen.
  • TENTAPLUGGA!


Hmm, konstigt att tentaplugga hamnar längst ner på listan. Och konstigt att jag sitter här och bloggar istället för att gör det jag borde nämligen; plugga!
Idag ska jag INTE ta med mig mobilen till läxhjälpen, you know why!

Ute är det regnslask och blåsigt skitväder, men jag är inte den som är den.
Ha en fin dag! Puss

Btw, min kamera är helknasig. Både blixten och skärmen har lagt av, därav bristen på bilder.

jag längtar till...

  • När min mormor kommer och hälsar på mig. Vi ska gå på restauranger, fika och bara umgås i tre dagar. Lovely!
  • Min födelsedag och kalas med Hollywood-tema.
  • Åre på påsk med Sara.
  • SOMMAREN! Glass, uteserveringar, sol. Saker jag skulle vilja göra i sommar är följande; åka till New York, åka på lyxsemester med Sofia (Mexico eller Jamaica?), åka på roadtrip i Europa med Cornelia (och kanske eventuellt jobba nånstans på vägen).
  • Spanien 2010.


Jag märker att jag vill göra en hel del saker som kräver en bra ekonomi. Det är ett problem som jag har klurat på länge, och inte riktigt kommit fram till någon bra lösning på ännu. Antingen får jag börja jobba nu och spara allt jag får ihop, dra ner på onödiga utgifter osv. Eller så får jag jobba typ halva sommaren och resa halva. Jag har ju trots allt ingen skola i juni.

freeeedag

Idag hade jag seminarium, det gick sådär. Eller det gick väl bra, men kunde ha gått bättre. För det första kom jag ovetandes på fel tid. Och för det andra hade tydligen bara hälften av mina anteckningar sparats, så det är väl ingen överdrift när jag säger att jag blev tvungen att improvisera. Men men, shit happens. And then you die.
För första gången på länge känner jag mig glad över att det är fredag idag. Brukar annars ha lite ångest över helgerna- så mycket tid och vad ska man hitta på?
Ikväll ska jag i alla fall på tacosmiddag hemma hos Katta, det ska bli jättemysigt! Vi är ju lite galna sådär så det lär bli bra.
Annars känner jag att jag har åstadkommit mycket vettigt denna veckan- credd till mig! Kanske just därför som jag känner att det är skönt med fredag.

effektivitet på hög nivå

Idag har jag pluggat i tre timmar (det är sjukt mycket för att vara mig) och mer ska det bli. Känner mig riktigt inspirerad för tillfället. Annars har jag precis turbomailat angående sommarjobb, känns som att vi har det inom räckhåll nu, SKÖNT!
Ikväll ska jag belöna mig med att titta på film och äta hallonglass och blodapelsin. Men innan dess- plugg!

round, round baby round round

Saker som snurrar i min skalle för tillfället;
  • Jag vill köpa en sak på Lagerhaus för typ tio kronor. Tror att jag ska göra det lite senare.
  • Varför kan inte filmen jag håller på att ladda ner blir klar nån gång?!
  • Jag måste lägga upp en pluggplan inför tentan och sedan för vanligt vardagsplugg.
  • Fixa sommarjobb, med Cornelia förhoppningsvis i Frankrike.
  • Jag måste plugga idag, skriva klart barnobservationen+göra seminarieuppgift.
  • Ska jag lägga till Warnhammar som mellannamn?
  • Ta tag i spanskan, det verkar inte finnas ngn gratis kurs i spanska här, så jag får helt enkelt disciplinera mig själv.
  • Jag borde städa.


Så nu vet ni ungefär vad jag tänker på just nu, dvs allt möjligt!

Puss

fjällfil, kalaspuffar och mammut

igår behövde jag verkligen handla mat, men jag hade ingen cykel och ORKADE verkligen inte gå till Maxi. Och vad gör man inte då? Jo, man tar en taxi såklart! Taxi till Maxi. Mycket bra. Billigt också, ca 25 riksdaler fram och tillbaka.
Det blev bla fjällfil, och jag blev aningen irriterad på mig själv när jag upptäckte att det enda på min inköpslista inte hade blivit inköpt; nämligen kalaspuffar! Som jag har tänkt på i över en vecka nu...
Men idag fick jag i alla fall tillbaka cykeln och har både postat brev, hämtat ut paket på posten (tack morfar för den fina telefonen!) och inhandlat kalaspuffar. Cykellåslagningen är jag dock skeptisk till. De sa att det kommer kosta 425 kr! (då har de iofs både hämtat och lämnat cykeln). Men saken är den att jag inte är helt nöjd med lagningen. Eller ja, de har bytt ut själva låset så nu går det knappt att låsa OCH min växel har pajat. Jag vet inte om det bara är höjden av otur att växeln pajar när  jag har cyklat på cykeln i ca fem minuter, eller om de har gjort något fuffens. Vad tycker ni; ska jag klaga?

Jag är faktiskt ganska nöjd över dagens prestationer, märks det? Även om det alltid finns något att klaga på, så klart!
Och detta är inte allt jag har gjort idag; nä nä, jag har även fixat passerkort till datasalen i skolan (äntligen) och kopierat ett viktigt papper.

Nu borde jag sätta mig och läsa en stund innan Cornelia kommer och vi ska gå på bio med de andra tjejerna, men när man har fått en ny telefon känns faktiskt det mer spännande än allt annat. Särskilt mer spännande än plugg, om du frågar mig.


jag ÄR bra!

Jag har en jäklit bra syn på mig själv för tillfället. Ser allt (nåja nästan) jag gör som bra, och är stolt över mig själv. Detta kan mycket väl hänga ihop med det faktum att jag har fått gjort en del både igår och idag. Lite ego-boosting sådär, det är bra tror jag.
Puss

underbara måndag

Jag tar tillbaka det jag skrev för något inlägg sedan om att jag ska sluta klaga. Jag menar, liiite måste man väl ändå få klaga? Det tänker jag i alla fall göra nu. Mitt cykellås går inte upp. Jag har testat med allt; låsspray, eld och haft cykeln inomhus för att få den att tina upp. Men ingenting verkar funka. Det jobbiga är att jag är rätt så beroende av min cykel. Jag skulle kunna promenera mer än vad jag gör absolut, men nånstans i bakhuvudet tror jag ändå att tanken på såret under foten alltid gnager och att jag därför undviker att gå på den i stor utsträckning. Detta är som ni säkert förstår ett dubbelmoraliskt dilemma för mig. Och desto mer jag tänker på det, desto jobbigare blir det eftersom att jag inte kommer fram till någon lösning.

Förövrigt är jag så godissugen att jag håller på att dö för tillfället. Ska nog ta en sväng till Ekelunds och köpa mig något gott snart.

Puss!




min omtalade ekonomi

Nu har jag en gång för alla gjort upp en budget. En budget som jag ska hålla till varje pris. Och nu har jag även satt upp regler för till vad för saker som jag får ta pengar från sparkontot till, och jag kan säga såhär; de sakerna är varken manikyr eller shopping.
Nu ska jag äta nudlar, på riktigt!
Puss

lördagsmorgon

Det var länge sen jag vaknade såhär tidigt på en lördag (för 20 minuter sedan). Det är det perfekta vintervädret ute, sol och säkert svinkallt. Jag ska våga mig ut om en stund och försöka få upp cykellåset, som säkert fortfarande är helt igenfruset.
Ha en fin lördag!
Puss

tjafs

Den senaste tiden har det varit många deppiga inlägg på min blogg, vilket i och för sig har sina skäl. Jag har blivit av med min mobil och varit sjuk. Men nu tänker jag inte deppa mer över detta! Jag har tänkt mycket de senaste dagarna på allt möjligt, då jag mest har legat stilla i sängen och tanken på att gå ut i köket har känts ansträngande och jobbig. Det jag har tänkt på är; fy faan vad bra jag har det ändå! Jag bor i Sverige och har en familj och vänner som bryr sig om mig och tänker på mig. Jag har allt jag behöver, och är för det mesta frisk (det är faktiskt VÄLDIGT sällan som jag är sjuk) och ändå kan jag inte vara nöjd. Gapar hela tiden efter mer, fast jag klarar mig gott och väl. Fy skäms! Nu får det räcka med självömkan och ha-begär för ett tag.
Nu ska jag nog gå ut för första gången sen i onsdags.
Puss!

my life sucks

Just nu i alla fall. Jag fryser och svettas om vartannat. Kan inte plugga. Kan inte koncentrera mig på någonting, då kommer jag att spy. Natten var ännu mindre kul, frossatacker och toalettkramande (just for you information). Med andra ord; jag tycker synd om mig själv, som ligger här alldeles ensamn och övergiven. Och när jag är på det humöret är jag hopplös, jag vet.

men för i helvete!

Någon liten idiot som har flyttat in ovanför mig har satt igång att borra för en stund sen. Lätt att sova då liksom. Och igår när jag skulle somna, kände jag hur det började lukta cigarettrök i hela mitt rum! Och jag lovar och svär, jag röker absolut INTE i mitt rum. Däremot var det antagligen någon av mina kära nya grannar som gjorde/gör det. Så. Jävla. Äckligt.

zorbas och plopp

Idag efter skolan drog jag och Emelie oss in till stan och Zorba's där vi köpte med oss varsin lunchlåda. Emelie sa; - Det får inte plats så mycke i dessa lådorna, men man blir mätt i alla fall.
När vi kom hem till Emelie och lägger upp maten på varsin tallrik inser jag hur mycket lådorna faktiskt innehåller. Och vi blev mätta, tack och lov ;). Och då åt vi inte ens upp allt.
På vägen hem köpte jag med mig en tidning och en plopp med saltlakritssmak. Väl hemma i tryggt förvar från snöovädret gosar jag ner mig i sängen med Elle, min bok (eller okej då, Kattas bok) "Smuts", ploppen och en påse med skumtomtar och där har jag legat sen dess. Med undantag för när jag precis gick upp och fick för mig att volyma håret, varför inte en onsdagskväll när jag snart ska sova ändå liksom?
Förövrigt var jag så trött vid halv sju att jag starkt funderade på att gå och lägga mig. Nu är jag dock lite hyper av allt socker, men ska nog snart sova ändå.
Jag är fortfarande mobillös, så om ni har tänkt ringa eller smsa; gör inte det!
Puss

make a wish

Eftersom att det var längesen ni fick se min önskelista så lägger jag ut den nu, och med tanke på att jag fyller år om en månad (HINT HINT).

Jojos önskelista
o    Alla Tricia Guild-böcker(förutom inred med blommor)
o    Rosa eller lila My secrets bok – Ordning & Reda
o    Boken Influence – Mary-Kate&Ashley Olsen
o    Högtalare till iphone
o    En ring eller halsband från Bjorg
o    Jeansshorts
o    Kenzo amour
o    Nya skidkläder
o    Iphone
o    Svart kofta
o    Rosa Oililysjal
o    Leopardmönstrad sjal
o    Zebramönstrad sjal
o    Prenumeration på typ glamour eller vogue


Och här är mer långsiktiga grejer som jag vill ha i mitt framtida hem;
o    Kristallkrona
o    Byrå
o    Bestick från Indiska
o    Fåtölj
o    Liten soffa eller divan
o    Rund säng
o    Ittala vinglas
o    Ngt från Svenskt Tenn, Designers Guild och Missoni Home
o    Glassmaskin



Så ligger det till just nu...
Puss

dagens to-do

Idag ska jag:
  • Städa mitt rum (läs dammsuga)
  • Polisanmäla stulen mobil
  • Köpa pajbitar
  • Kolla efter ny mobil
  • Träna
  • Köpa frimärke och posta ett brev som jag har skrivit till min farmor
  • Läsa i "Smuts"

Lagom ansträngande saker idag känner jag, och det passar mig perfekt en dag som denna.
Puss!

gilla läget

Jag börjar sakta men säkert vänja mig vid att inte kolla mobilen en gång i kvarten, men jobbigt är det måste jag säga...
Läskigt hur beroende man kan vara av en teknikpryl.


Men men, för att inte deppa ihop fullständigt (som jag för övrigt höll på att göra inne på Ica förut) laddar jag upp dagens fina sak. Mina "Mulberryväskor", eller  ja vi säger så...



Puss

dagens i-landsproblem

Min mobiltelefon är snodd. Jävla skit. Jag har ingen extra, och ingen hemtelefon. Nu är facebook och msn mina enda hopp när det gäller kommunikation med omvärlden.
Den blev snodd på en jävla mellanstadieskola där jag har läxhjälp. Jag är förbannad. Jag är sur. Jag är bitter. Jävla skit!

död

Min kamera strejkar. Det går att ta kort, men man kan inte se på skärmen vad man tar kort på. Däremot när man sen ska kolla på fotot som man tagit, så funkar det perfekt... Skuumt, för den var perfectly fine igår, och då var jag INTE onykter.
Nu ska jag äta köttbullspanna, tvätta och chilla. Bion ikväll blir inte av pga sjukdom och annat. Det blir helt enkelt nästa vecka någon gång istället.

Förresten, jag läste för en stund sedan att Confessions of a Shopaholic ska komma ut på bio snart, gotta see it!

Puss

klassfest och 80tal

Sjukt dålig uppslutning på klassfesten igår, ca tio pers var vi. I klassen går ungefär 90 pers. Så jääävla tråkiga torrbollar som inte kom! Kändes likadant som på nollningen, då det också var jättelite folk med på allt. Men men, what to do! Jag kände mig i alla fall hänging i stort sett hela dagen igår så åkte hem vid åttatiden och kollade melodifestivalen och käkade chips och choklad istället för att parta, mycket bättre!
Så Jessica; nu kan du vara stolt över mig! Jag spenderade inga pengar i fredags (med tanke på att vi bara var hemma hos mig och drack det som jag redan hade, man tager vad man haver liksom) och igår drack jag inte en endaste droppe alkohol. Duktigt va?!;-)

Idag är planerna att studera en stund, tvätta och ikväll blir det bio med läxhjälpstjejerna; MAMMUT! Det ska bli mysigt.

Dagens fina är denna råsnygga väska som jag fick i julklapp av min morfar. Från Zara kommer den och finns endast i ett ex typ.


Ha en fin söndag!
Puss

are we human, or are we dancers?

En kombination skulle jag vilja säga. Jag orkar i alla fall inte HUR mycket som helst. Saken är den att jag är mycket bakfull, och om några timmar ska jag typ hålla i en klassfest... Återkommer senare (kanske imorgon) om hur det gick...
Stay tuned!

Orlando

Pappa ringde och väckte mig för en stund sedan. Han och delar av familjen sitter på Landvetter och väntar. De ska de åka till Florida. I en vecka. Jag är inte alls bitter. Eller jo, det är jag. Så jävla bitter. Mitt favoritland och de frågar inte ens om jag vill följa med, dålig stil. Nu kommer jag vara sur hela dagen. Nää, jag är glad för deras skull. Eller inte...

Nog om det, to cheer me up lägger jag upp en dagens sak och tänker på allt fint jag har. Idag blir det dessa fina muggarna som min kompis Sara Berner har deisgnat i samarbete med Faktum för Designtorget.






Nu ska jag äta frukost; hönökaka med kantarellgegga och vanilhyoghurt med äpple.

Ha en fin fredag! Puss

i taket lyser stjärnorna

Har varit på bio med Katta. Vi satt i mörkret och grät och skrattade om vartannat. Mycket bra film alltså. I taket lyser stjärnorna.


"Du kan låtsas att du skiter i din mamma, men du bryr dig så jävla mycket."

i do it my way

Okej, detta håller inte. Antingen får jag skaffa ett jobb illa kvickt eller börja ta hela studielånet.


Dagens sak är denna fina träask som jag fick av min moster Pelle nångång när jag var mindre. I den förvarar jag en del av mina örhängen.

                               

slut på kontot!

Hur i helvete gick detta till?! Det är den 4.e februari och jag har ca hundra spänn på kontot. Hundra spänn?! Hur i helskotta ska jag klara mig på det en månad? Okej, Sofia är skyldig mig fyrahundra och Carl tvåhundra men ändå. Då har jag alltså sjuhundra. Och så kostar naglarna 370 nästa gång, vilket är om typ två veckor. Och så har jag en räkning på en julklapp som ligger och stirrar elakt på mig, den är på tvåhundra. Detta innebär att när den och naglarna är betalda har jag 130 kronor att leva på resten av månaden. Kul! Jättekul verkligen...
This makes me depressed, jag kommer svälta ihjäl. Nämnde jag att jag ska gå ut tre gånger denna veckan också?

tuesday afternoon

Idag har jag varit på vad jag trodde skulle bli ett inspirerande pepp-talk på gymet. Istället blev det ett ganska lamt samtal som inte gav så mycket. Men jag tror i alla fall att jag kan ha fått tillbaka lite av motivationen, och kanske att kommer testa lite nya pass framöver. Idag cyklade jag i alla fall i typ 45 minuter, alltid något!;)
Annars har jag handlat lite mer mat, och en hålslagare för 79 spänn(!):O. Men nu har jag i alla fall äntligen lite bättre koll på mina viktiga papper, förresten; sparar ni era räkningar när ni har betalt dem eller slänger ni dem på en gång?

Idag har jag även läst lite psykologi och försökt lista ut vad som kan ha varit viktigt på föreläsningen som jag inte var på igår.

För en stund sedan försökte jag sätta upp en tavla i mitt rum, det gick mindre bra. Tror att jag får be någon mer händig person om hjälp med det, då kan jag ju passa på att få en krok uppsatt som jag har haft i flera år men aldrig har använt. Den är skitsnygg, men jag har helt enkelt varit för lat att göra något åt den. Tanken  just nu är att jag kan hänga antingen en väska eller mina hårtänger på den, får se vad det blir.
I veckan kommer det bli en hel del party; onsdag, fredag och lördag:), looking forward!

Dagens personliga sak är detta fina silverhalsbandet som jag fick av mina mostrar och kusiner när jag fyllde 18 år. På framsidan står det Johanna 900313 och på baksidan Love you always. Fint!

 

Ha en fin eftermiddag och kväll! Puss

trashing thoughts

Jag funderar på att trasha sönder dessa gamla Replay-jeans med lite hål, vad tror ni? Vågar jag?


crepes och guldklänning

Jag funderar på att gå ut i köket nu, eftersom att en av de franska tjejerna i korridoren håller på att bjuda på crepes:), en av fördelarna med att bo i korridor.
Jag har tyvärr ingen bild på mig där man ens ser klänningen som jag hade på mig i lördags på bröllopet, får kolla om någon annan som var där tog någon bild på mig.
Däremot har jag tagit en på den fina asken som geléhallonen jag åt till middag igår låg i.


Puss!

wedding and jelly rasberries

I lördags var jag på min mosters bröllop. Så fantastiskt fint! Min moster var strålande vacker och hela bröllopet var so ett sagolikt vinterbröllop. Perfect helt enkelt. Det hela höll på i över tolv timmar (vigsel, middag och fest inräknat), maten var otroligt god (synd bara att jag inte kunde äta så mycket med tanke på min tighta klänning) och festem var sjukt rolig. Jag dansade en hel del med min storebror, han went crazy på dansgolvet! Jag skulle kunna skriva en hel del omm bröllopet, men nu får det räcka.
På denna suddiga bild är det Carl in action och en bit av hans fina flickvän.

Igårkväll åkte jag tillbaka hem (läs till Kalmar) och åt geléhallon till middag som jag fick i försenad födelsedags/inflyttningspresent av Lotta. Idag struntade jag i föreläsningen, kände att jag ändå inte skulle ha gjort någon nytta där. eftersom att jag var trött som en kamel. Annars har dagen ägnats åt matinköp, läxhjälp och umgäng med Cornelia. Vi har varit duktiga och mailat några stycken mupps angående fruktplockarsommarjobb i Frankrike. Det kommer bli så himla kul!
Wiiie!

Veckan är ganska späckad som det ser ut nu, och jag njuter i fulla drag.


Dagens fina sak är denna.

Knallrosa ögonskugga från Lars Wallin, som det kommer gå åt mycket av på 80-talsfesten på lördag. Själva ögonskuggan har jag inte använt jättemycket, det jag gillar mest är förpackningen; hur fin är den inte?


Puss

RSS 2.0