working woman.

Ett jävla tjöt om att jag arbetar nuförtiden. Men SOM jag arbetar mina vänner! Idag har jag avverkat ännu ett tolvtimmarspass (kom precis hem ifrån jobbet, ligger i soffan och har precis slängt i mig lite glass samt lyssnar på en podcast) och imorgon kommer första 24 h-spasset att spikas. Wish me good luck på den! Såhär ser jag förövrigt ut just nu. Trött så in i helvete men glad ändå, igår fick jag nämligen shoppa fina saker och jag känner mig väldigt värdefull på jobbet. Gött är det. Pussåkram


nytt jobb & midsommarhelg.

Jag har nytt jobb. Igen. Haha. Denna gången är det som typ boendestödjare på ett boende för ungdomar med autism. Det känns som att jag kommer kunna trivas riktigt bra där och jag har redan träffat några grymt sköna arbetskamrater. Detta jobbet halkade jag in på av en tillfällighet, var på intervju kl 10 på förmiddagen, fick jobbet och började gå bredvid kl tre samma dag. Idag är (antagligen) min sista brevidgång och sen börjar jag jobba på riktigt. Roligt! Midsommarhelgen var fantastisk och spenderades på Hovenäset tillsammans med Jessica, Fredrik, Rasmus och Pär. Jag hade kunnat önska mig bättre väder och en frisk Drömmis, annars var allt perfekt.


jobba jobbet.

Jag är en arbetande kvinna numera. Det är bra för att man tjänar pengar och kan köpa fina grejer som man vill ha. Det är dåligt för att det är tråkigt att jobba. Men jobba bör man, tack å hej! :)


superhelg.

Okej detta blev en jävla superhelg! Håkan, kräftor, Orust, road trips, vin (massa), sol och bäst av allt: Cornelia. Vi har haft en fantastiskt mysig helg tillsammans. Punkt slut.


sommar.

Idag har jag hämtat hem sommargarderoben som har övervintrat på morfars vind, kände att att det var dags nu. Det är ju ändå juni. Sedan åkte vi till Holmens herr där morfar köpte en vit skjorta. Jag fick honom även att köpa ett par spexiga hängslen, så nu är han superkittad inför bröllop i London till helgen. Efter det handlade vi mat. Jag älskar att gå på Ica med morfar. Vi brukar åka till Ica i Munkebäck och så går vi runt där stoppar vi ner det vi behöver var och en i vagnen. På torsdag kommer Cornelia och hälsar på och jag är supertaggad. Vi ska åka till landet (morfars lantställe) och gå på Håkan Hellström-konsert i Slottskogen. Jag vet att det kommer bli en finfin helg. Vi har dessutom inte träffats sen i höstas, så vi har en hel del tid att ta igen om man säger så. Imorgon händer en spännande sak som jag inte tänker skriva om. Puss!


RSS 2.0