...

Jag och pappa hade en otroligt intelligent konversation i bilen hem från stan.
Jag: - Har det börjat regna nu?
Pappa: - Du menar de där små vita, fluffiga som åker omkring?
Jag: - Mmm.
Pappa: - Nä, det är snö.
Jag: - Jaha!

Lol, ibland är man inte helt med alltså.

eh ja, bild:p

Här är bilden på fredagsshoppingen.
image4

looooov

Japp, nu är det lov på riktigt! Så jävla gött!
   Lovet invigdes i fredags med shopping på dagen (se bild) och utgång på kvällen. Vi gick först till Chezzan och sedan vidare till Key Bar, vilket visade sig vara ganska tråkigt. Jag och Sara gick därifrån hyffsat tidigt och satte oss utanför i kylan, där några skumma typer från Rumänien började snacka med oss. Taxin kom dock till vår undsättning ganska snabbt.
   I lördags var vi bara bakis, låg och kollade på film och åt Ben&Jerry´s Bohemian Rasberry, Sara gillade den!:D Senare på kvällen fick vi för oss att vi skulle börja dricka drinkar, vilket vi gjorde trust me! Detta resulterade i att vi öppnade en av pappas vodkaflaskor, inte alls bra med tanke på att systemet var stängt både söndag och måndag, och han kommer hem idag. Jaja, jag får väl komma på något smart.
   Nu har jag ju som sagt lov. Detta betyder dock inte att jag bara ska lata mig. Nej nej, tvärtom. Idag (måndag) ska jag träffa Jessica och Lisa och fika i stan. Förhoppningsvis vill de följa med mig till Indiska och kolla på vårjacka. Jag skulle även behöva ett par nya jeans, eller två. Imorgon ska jag till polisen och hämta mitt leg, asgött och slippa gå runt med passet! Sedan måste jag se 27 dresses på bio, plugga (med tanke på att jag har två prov nästa vecka), och gå ut med Nathalie på fredag. Jobbigt va?:P
Puss Jojo

vill ha!

Den här skinnjackan skulle passa utomordentligt bra i min garderob. Funderar på att köpa den på fredag, ska bara  typ råna en bank eller nåt först bara.
Puss Jojo!
image3

tisdag

Som sagt var det tårtkalas i skolan idag. Trevligt! När jag kom hem satte jag mig för att sola på altanen en stund, hur skönt som helst!
   Jag längtar efter mitt halsband som jag fick av mina mostrar i födelsedagspresent, det borde komma på posten denna veckan... Hmm, undrar om jag har några pengar på kontot, det hade varit väldigt trevligt!
   Nu sitter min lillebror och lyssnar på Linda Bentzing, det känns lite oroväckande!
Puss på er!

tårtkalas

Imorgon ska jag gå till skolan och äta tårta och dricka saft, så det så! Dessutom kommer Cloetta dela ut godis eftersom att det ligger i samma hus. Någon som är på?
Puss Jojo

wtf?

Idag tänkte jag gå på italienskan för en gångs skull, vilket betyder att jag behövde stiga upp vid sju imorse. När jag vaknat och tittat ut genom fönstret möttes jag av snö! I mitten av mars! Det är helt sjukt! Men jag begav mig i alla fall ut i snöstormen. När jag kom till skolan fick jag reda på att läraren var sjuk, aaaargh! Nu kändes det om möjligt ännu mer onödigt att gå till skolan. Dock skulle jag ändå lämna in min loggbok för projektarbetet, vilket jag gjorde. Efter det åkte jag och fixade mitt leg -jag får det på tisdag- skönt! Och så var jag på apoteket och hämtade ut medecin, också skönt att ha det gjort. Nu sitter jag och stirrar ut på snön, varför i helvete snöar det?!
   Annars ska jag bara plugga geografi idag, har prov på torsdag och läsa igenom en spanskatext. Förresten, det verkar inte som att jag kommer åka till Stockholm över påsk, men jag får se om Sara fortfarande är på. Om det är snö känns det bara jobbigt.
   Nu ska jag skicka in ansökningar till universitet och högskolor.
PUSS Jojo

18 ÅR

Nu har jag äntligen fyllt år! 18 är verkligen en speciell ålder. För mig är känslan att vara 18-åring helt obeskrivlig, jag känner mig liksom helt oövervinnerlig och lycklig. Hela världen ligger för mina fötter och det känns som att jag skulle kunna göra vad som helst just nu.
   Själva födelsedagen kunde ha börjat bättre. På bussen hem från skolan satt jag och storgrät pga att min pappa är lite weird. Eftersom att min lillasyster var sjuk kunde jag inte ha mitt kalas hemma, utan det fick bli hos mormor. Hur som helst slutade dagen i alla fall superbra, med många fina människor och inte minst fina presenter på kalaset. Som tur var fick jag hjälp med att förbereda allt innan av mormor och Nathalie, det hade nog varit svårt att göra allt själv med tanke på att det var så mycket som skulle fixas.
   Igår (fredagen efter min b-day) var jag ute och festade med mina underbara vänner. Först förfestade vi hos Jessica, med lite för många vodkadrinkar (vilket resulterade i en sorglig händelse på busshållplatsen), sedan åkte vi in till staden och gick till Chez Amis där vi drack lakritsshots och cider innan vi rörde oss vidare till BLVD där vi mötte upp lite annat folk. På Boulevard hade nog Jessica roligast av alla, haha;)!  Vi får hoppas på att hon får träffa sin potatis snart igen.
   Kvällen avrundades på ett kebabhak i Nordstan innan vi åkte hem till Jessica för att nana.
   Idag var vi bara allmänt sega, åt pizza och kollade på SATC och senare även melodifestivalen, som enligt min mening var skitkass. På bussen hem träffade jag två av mina söta kusiner (Julia och Olle) som skulle ut till "landet" och festa.
   Nu ska jag nog snart gå och lägga mig, ser framemot nästa utekväll!
Puss Jojo


jag mår illa

På grund av att jag har ätit för mycket godis. Och fär att jag har så jävla mycket att göra, som jag inte ens har någon lust med! Jag vet att något av det ocharmigaste som finns är folk som tycker synd om sig själva (speciellt när det inte ens är synd om dem), men just nu är jag en sådan. Det är antagligen inte det minsta lilla synd om mig, men jag vill gärna tro det. Anledning; imorgon har jag ett filosofiprov och inlämning av en spanskaartikel som jag tvingats göra om eftersom att jag "missuppfattat" uppgiften. Jävla skit!
Jaja, nästa vecka är det i alla fall över för ett tag. Vi hörs till helgen, nu ska jag gå och dö eller nåt.
Puss puss/ Jojo

den kommande veckan

Tre se-fram-emot:
1. Fadderbarngala imorgon.
2. My Fair Lady på operan på onsdag.
3. Personalfest på lördag.

Tre saker jag definitivt INTE ser fram emot:
1. Musikprov på onsdag.
2. Italienskaprov på onsdag.
3. Debatt på spanska på tisdag. ( Min uppgift är att spela en upprörd nunna).

Där har ni min vecka i korta drag.

Förresten så har jag ju inte skrivit något om fikan med Miguel igår. Det började med att jag kom till café vasa (han var inte där). Jag väntade och väntade och blev mer och mer nervös eftersom att han inte kom. Jag fick ett sms som sa att det var stop på hans spårvagn och att han satt fast i Gamlestan, suck! Jag hade inte tagit ut några pengar så kunde inte köpa något, lite pinsamt! Därför satt jag och pratade i telefon nonstop i en halvtimma. Japp, han kom en halvtimma försent! Visserligen var det inte hans fel, men ändå. Han skämdes jättemycket.
   Hur som helst, efter gårdagens fika vet jag att han inte är något för mig, det var väldigt skönt att få det bekräftat. Igår kväll fick jag tyvärr sms av honom där han skrev att han vill lära känna mig till 100%, jag tycker nästan lite synd om honom eftersom han aldrig kommer få göra det.
Men men, that's life...
Puss Jojo

jobbigt värre!

Lördagskvällen bjöd på krök hemma hos en kompis till Nahtalie i Billdal, där vi var ensamma tjejer med fem stycken småkillar. Killarna spydde och däckade om vartannat, och jag kände mig minst sagt malplacerad när Joakims (han som bodde där vi var) storebror kom hem och körde ut alla som befann sig i huset. Då var det bara att börja gå mot busshållplatsen. Promenaden tog ca en halvtimma med tanke på att jag går långsamt och att han bodde in the middle of nowhere. När vi kom fram till busshållplatsen upptäckte vi att bussen inte skulle gå förrän 1,5 timma senare. Jag hade långt innan detta försökt övertala Nathalie att dela en taxi hem till mig. Eftersom att hon hade druckit en del, och redan i nyktert tillstånd är otroligt osäker var det inte det lättaste jag har gjort. Hon är  väldigt tjockskallig och skulle bestämt vänta utomhus på bussen i över en timma. Till slut lyckades jag dock trycka in oss båda i en taxi som körde oss hem. Väl hemma började vandringen till mitt rum, eftersom att jag hade sagt att jag skulle sova hos Nathalie och klockan var typ fyra på morgonen var jag lite rädd att någon skulle vakna. Men det gick bra. Vi gick och la oss och för en stund sen gick hon hem. Det är faktiskt otroligt påfrestande att ens befinna sig i samma rum som en person som alltid har haft pojkvän (dvs aldrig har klarat sig själv), och som därför har så dåligt självförtroende att hon hela tiden frågar mig om råd, om ALLT!
   Idag ska jag plugga, städa och kanske tvätta. Oh happy day!
Puss Jojo

Good morning?

Har typ precis vaknat upp efter en fem timmar lång sömn i natt. Kom hem vid två efter en mysfika med Sara på café Tintin, i bilen hem pumpade vi NRJ på högsta volym och skrålade med i alla låtar (även de vi inte kunde) haha, det var kul! När jag hade kommit hem skickade jag ett sms till Miguel (ja, jag har bestämt mig för att jag ska kalla honom för det), två minuter senare ringde han upp mig och vi pratade HUR länge som helst. Jag tror det blev ca 4,5 timmar (!), vilket förklarar min korta sömn. Det kändes bra och prata med honom, men fortfarande lite skrämmande. Eller kanske inte skrämmande, men något är det som känns lite skumt. Vi ska i alla fall träffas senare på något café i stan, lite pirrigt måste jag erkänna. Borde nog ringa honom snart, sa att jag skulle höra av mig när jag hade vaknat.
Nej, nog om honom, nu väntar hemmagjord pizza och plugg på operagubbar från 1800-talet. Tjoho! Kan det bli bättre?
Puss Jojo

RSS 2.0