helgen

Bästa helgen på väldigt, väldigt länge.
Fredag; tog som sagt tåget hem till Göteborg tidigt, gick på mosters vernissage och drack vin från kl 12-20 och träffade mycket släkt. Check! Efter det middag och mera vin med Proppen på Tvåkanten. Gossip med Julia.
Lördag; vaknade upp hos moster och fick amerikanska pannkakor och glass till frukost. Gick över till en gammal kompis och snackade skit nån timme (och blev lite avundsjuk på hennes lägenhet, en trea med walk-in och som ligger två tvärgator från Avenyn, tråkigt läge). Sen hem till morfar, lyssnade på hans berättelser om det judiska bröllop han precis varit på i Toronto och fick presenter. Efter det, hem till Tove som hade överraskningsfest för Josefine, och sen ut. Den lille fete blev det (stället heter så alltså). Träffade mycket folk som jag inte har sett på länge, trevligt.
Söndag; dagsformen var mycket seg och bakfull, en tågresa på drygt fyra timmar på det. Ja, ni kan ju tänka er hur kul det var. Sedan nästan direkt hem till Katta och Christoffer på förstaadventsglögg.


Citat från helgen (det är lugnt om ni inte fattar, det är liksom lite internt men jävligt ball jag lovar).
- "Det ser man ju på paljettkläderna lär man märka". Sofia.
- "Vår släkt är fan fucked up" Julia.
- "Killar är fan dumma i jävla huvet" Pelle (moster a.ka Pernilla).
- "Tjejer är fan dumma i jävla huvet" Julia.


Å så lite bilder på det.
min minsta kusin å jagmin vackra bästisLillotta! <3ballaste armbandet

Nu; fortsätta skriv på hemtentan!
Puss

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja om man hittar hem är det två tvärgator men, ja du vet resten av den storyn haha

Kul att se dig igen. Tänker på dig mycket! Kan dom inte lägga nån kurs i Kalmar snart??? eller varför inte spanien ;p Hoppas vi ses snart igen KRAM o ha det smaskens

2009-12-01 @ 17:50:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0